Hirdetés
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
válasz
Shatterstar
üzenetére
Én futottam már hasonló X aktába, a saját lányomnak raktam össze egy gépet, gyári új alkatrészekből. Épp nem volt raktáron az általam kinézett memo így vettem egy másik, nem névtelen terméket.
Az eredmény teljesen használhatatlan gép, telepíteni sem lehetett mert állandó kékhalál random hibakódokkal. mindent teszteltem, végül a memoriákat hoztam ki vesztesnek. visszavittem, csere, ugyan arra a márkára, és a a probléma ugyan kisebb intenzitással, de maradt. már fel tudtam telepíteni a rendszert de óránként kékhalál. én is és sok más hozzáértő is értetlenül állt a dolog előtt. egy hétig ezzel keltem és feküdtem. aztán kaptam kölcsön 2 más márkájú használt ramot kipróbálásra és láss csodát a hiba mintha sose lett volna. visszavittem ismét a 2 új ramot, elég furcsán néztek rám, de szerencsére jóindulatuak voltak, és kértem más márkát helyette,. jelzem minden értéke ugyan az volt. az az alaplap nem szerette azt a fajta ramot. ismerőseimnek ugyan azzal az alaplappal és ram kombinációval semmi gondjuk nem volt. a gép azóta is hibátlanul megy. sose fogom megtudni mi volt a baj -
ielektros
senior tag
válasz
Shatterstar
üzenetére
Nekem elofordult mar olyan memoria problema, hogy szinten minden jonak tunt es megsem volt az. Egyszeruen "osszeferhetetlen" volt a geppel. Valamelyik alkatresz gyengelkedett, tureshataran volt etc. Jo volt, de abban a gepben amiben volt nem volt hajlando megbizhatoan mukodni. Telepiteskori fagyasok, nem olvashato telepito medium hibakodok, veletlen sikeres telepites utan allando fagyasok, migbizhatatlan mukodes etc.
Kivettem a 2db egyforma hynix ramot amikkel addig mukodott szepen de a fent leirtak szerint elkezdett vacakolni. Aztan kapott egyben 1x2GB szinten Hynix ramot. Es lass csodat, minden rendbejott. A ket regi 1GB-os pedig bekerult egy X61s-be. Hibatlanul dolgozik mindegyik gep es mindegyik ram. Van ilyen. Sok erzekeny alkatresz, sok esetben magas igenybevetel, silany gyartmany, vagy csak a napfolt tevekenyseg
okozza a hibat. Erzekeny dolgok ezek. 
-
válasz
Shatterstar
üzenetére
Amúgy tökéletes gép lenne ez ha minden úgy menne mint a karikacsapás!
Te utópiát szeretnéd. Ott nincs munka, csak végtelen sör...
A való világban soha semmi nem fog úgy menni mint a karikacsapás...Egyébként ha 100%-os a géped, akkor mi a probléma?
Vág falhoz, eressz rá valami vérengző vírust...lesz 50%-os és mindjárt jobb lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
btudos
nagyúr
válasz
Shatterstar
üzenetére
A tied valoszinuleg egyedi problema, az nVidia gond pedig szeriahiba, a vasarlas elott allokat szerintem a szeriahiba tenye jobban izgatja, ezert hivatkoztam arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
okozza a hibat. Erzekeny dolgok ezek. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)