- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dbius veterán válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetére"Amúgy amit utoljára vettem az igen masszív és szerencsére nincs rajta az ocsmány kék led se, sőt semmilyen" Én is olyan hdd caddyt vettem, amiben nincs külön led. Mondjuk az az igazság, hogy esetemben nem is figyeltem a rendeléskor, hogy van-e rajta, vagy nincs, aztán amikor megjött és kipróbáltam, akkor láttam, hogy nincs. De igazából még jobb is így, főleg sötétben való használat esetén. Van már annyi led itt-ott, hogy még így is olyan az asztalom környéke, mint egy karácsonyfa  
- 

válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetéreA TP-k csatlakozója nem nevezhető szabványnak, vagy bármilyen módon is általánosítható csatlakozónak. Tehát ha veszel egy T400/T500-ba való Caddy-t, amiben szépen megy, akkor egy másik márka ugyanilyen generációs gépében valószínűleg meg sem fog mozdulni...Ugyanez fordítva is igaz. mcroberto 
 Nemrég írtak róla max 100-200 hozzászóláson belül van a válasz a kérdésedre. Tim82 volt az információk forrása. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (3db érhető el)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest