Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
mcroberto
üzenetére
Ami belemegy meg ami nem fogyaszt sokat
Fentebb írták a TDP keretet, talán 50W? Azt hogy a tudásban milyet érdemes én fejtegettem, van aki sokkal erősebbet rak bele. Utána kell olvasni mire elég a pciex1 sebessége egy vga-nál és mire nem. Engem nagyon meglepne ha egy 30k-s vga-t nem fogna vissza 4-5k-s vga szintjére. Olvastam már ennek ellenkezőjét egpu-s tesztben. Aztán lehet csak az volt mögötte ha ráköltött a tag sok jó ezer ft-ot nem akarta beismerni hogy nem kellett volna. Ha szétnézel neten biztos találsz róla infot mi valós és mi nem. De ha én ilyenbe vágnék fognék mondjuk egy ddr5-ös 5570 vga-t, az kb 50-55W load és el lehet vele játszogatni. Szépen leragasztanám az érintkezőit, hogy csak x1-en menjen, aztán megnézném azokkal a játékokkal amivel játszok hogy mennyit változnak x16-hoz képest. Na az egy reveláns teszt lenne amire tényleg tudsz alapozni. Ha azt jelentősen visszafogja nyilván nem érdemes annál is drágább kártyát belerakni, ez olyan 15k környékén van vagy volt. Ha ilyet nem kani akkor hd6570 ddr5 v 6670, vagy amilyen van v tudsz kölcsön kérni
sutszi:
Ezt is ki kéne próbálnom, "szemre" sima satanak láttam a T400 caddyt, legalábbis sima caddyk csatija is ugyanúgy nézett ki képen, vagy nagyon vakon vagyok
elektronika meg ezekben nem sok lehet..persze most nincs sata odd-s gépbem hogy meg tudnám nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fentebb írták a TDP keretet, talán 50W? Azt hogy a tudásban milyet érdemes én fejtegettem, van aki sokkal erősebbet rak bele. Utána kell olvasni mire elég a pciex1 sebessége egy vga-nál és mire nem. Engem nagyon meglepne ha egy 30k-s vga-t nem fogna vissza 4-5k-s vga szintjére. Olvastam már ennek ellenkezőjét egpu-s tesztben. Aztán lehet csak az volt mögötte ha ráköltött a tag sok jó ezer ft-ot nem akarta beismerni hogy nem kellett volna. Ha szétnézel neten biztos találsz róla infot mi valós és mi nem. De ha én ilyenbe vágnék fognék mondjuk egy ddr5-ös 5570 vga-t, az kb 50-55W load és el lehet vele játszogatni. Szépen leragasztanám az érintkezőit, hogy csak x1-en menjen, aztán megnézném azokkal a játékokkal amivel játszok hogy mennyit változnak x16-hoz képest. Na az egy reveláns teszt lenne amire tényleg tudsz alapozni. Ha azt jelentősen visszafogja nyilván nem érdemes annál is drágább kártyát belerakni, ez olyan 15k környékén van vagy volt. Ha ilyet nem kani akkor hd6570 ddr5 v 6670, vagy amilyen van v tudsz kölcsön kérni
Ezt is ki kéne próbálnom, "szemre" sima satanak láttam a T400 caddyt, legalábbis sima caddyk csatija is ugyanúgy nézett ki képen, vagy nagyon vakon vagyok