Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Elhiszem. Én viszont bármit csináltam, nem látta. Végigtúrtam a netet, biost frissítettem, dell-el levezgettem, de semmi. Valami olyasmit írtak annó, h funkció hiányában úgy kényszeríthetem remap-ra, h csak az egyik modult rakom be, majd bekapcs, vmikor ki kell kapcsolni, aztán be a másik modult is. Á nem tudom már, viszont úgy sem ment. Utána beleszartam. Viszont sokaknak van hasonló problémájuk a szóban forgó chipsettel, tele a net velük.
-
brd
nagyúr
válasz
kraftxld
üzenetére
Én ennek alaposan utánanéztem, amikor ezzel szórakoztam (volt T60-am), és ha jól emlékszem, egy Intel doksiban olvastam azt, hogy ha megfeszül az ember sem fog többet kezelni a chipset 4GB-nál (incl. HW-ek címei), HW-es limitáció miatt. A Lenovo BIOS erre tesz rá egy lapáttal úgy, hogy még a 3GB, és a HW-ek címei közötti területet is direkt(?) letiltja, ezért max. pontosan 3GB használható Lenovo-s gépben, 945GM-es chipsettel.
Ha nem ír igazat az Intel doksi, az engem is érdekel, már csak kíváncsiságból is, mert kuriózum (ill. annyira nem, de ez szinte biztos, hogy nem marketing okokból van így írva, még ha így is van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest