Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
egyébként, arról beszélek, hogy composite kikapcsolása után, inditok pl egy terminalt, és átméretezem azt, és miközben átméretezem, az egész ablak villog agybafőbe. az micsoda? jézus isten.. [link] <<< ha epilepsziás lennék, már rohamot kaptam volna. nem a csodás animációkra kell a gpu gyorsított desktop, hanem hogy egy ablak méretezés ne legyen már 100% cpu terhelés.. meg laggos ennyire.. windowson ha egy ablakot méretezek semmi villogás meg laggolás nincsen. 60FPS minden.
nekem a fícsör a csomagkezelő, az hogy ha kell 10 perc alatt komplett szervert (vagy desktopot) csinálok gyak vakon (copy paste-tel), az ssh, az rsync, a tmpfs, a mentés-visszaállítás, a logika, a minimalizmus (ami hatékonnyá tesz, mert szemben az eye candyval az én teljesítményemet növeli) és az hogy az én igényeim szerint rakhatom össze a dolgokat.
ez nagyon jó dolog, csak kár hogy desktopon ezzel semmire se megyek. jó itt szar, de legalább ha egy szervert akarnék felhúzni, az fasza lenne !
egyébként az elég sokat mond a gondjaidról, hogy ez a gpu-gyorsítás meg az animált menü a fő issuelist tétel. adj neki egy kis időt és egy kis nyitottságot és akár össze is melegedtek.
estefelé már nem szopni szeretnék, hanem élvezni a technika által nyújtott lehetőségeket.
nem pedig azt bámulni, hogy jé, ez se működik. jé AZ SE! nahát, ez se működik, ez így laggol. az úgy laggol. hopp ez el crashelt...
sokat elmondd a linuxról, hogy hupon is a legtöbb ember már windowst használ DESKTOP os-nek.. mert megunták a szopást..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Óvodások homokozója
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest