- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Én is szerettem volna egy hordozhatóbb gépet, mint apu nagy 15"-osa, amit egyszer vittem be magammal egyetemre, de a 12"-os kijelzőt meg keveseltem. Így lett 13,3"-os SL300, mert ez volt megfizethető akkoriban (használtan nem néztem az X-eket). Aztán rájöttem, hogy elég vastag, és a súlya is kb a 14"-os T szériáé, mindenesetre bevált.
Viszont mostanában gondolkodtam, hogy ha cserénék (egyszer) X vagy T lenne-e, de nem tudom eldönteni melyik. Az új X220-nál 12,5"-t írnak, ami picivel elvileg nagyobb pixelméretű már mint a régi, viszont néztem tesztet róla youtubeon, és nagyon rövidre sikeredett a csuklótámasza, amitől nem vagyok biztos benne, hogy bevállalnám most se az X szériát. Hiába hordozhatóbb, ha a csuklóm tönkremegy tőle használatkor.
Szóval ezt csak azért írtam, hogy ha valaki hosszabb ideig dolgozik is ezeken, az új X-ek nem feltétlen jelentenének jó választást mindenkinek. A régieket ahogy néztem még hosszabb csuklótámasszal csinálták (már csak a képaránya miatt is).
Kár, hogy 13,3"-ban most nem csinálnak csak Edge-t, meg a régi X ami 13"-os volt is horror árban volt.. (na meg ez az új ThinkPad X is, ami nem rég volt hír a PH!-n..) Nekem valahogy ez a 13" tűnik már használhatónak (igaz 12"-os laptopot csak rövid ideig próbáltam egyszer-kétszer.Mondjuk ez az SL300 is alkalmi vétel volt, mert nem sokkal utána be is szüntették a gyártását ennek a méretnek az "olcsóbb" kategóriában.
-
Integra
titán
értem mit mondasz, optikai meghajtó nekem sem kell, ez biztos.
nekem a kijelző a fontos. de 390ezret nem adok egy x201-ért. és abba még kell az ssd, meg a hdd. igaz, előbbi már megvan, nem kell még egyet vennem.
de ha az x220 is ilyen pofátlan áron jön be, akkor arra lehet, hogy ránézek. bár ott meg ez a csodás 1366x768-as fertő van...
wann nem igazán érdekel, nekem ez csak itthonra kell, ha erős gépet akarok, ott az asztalim, az mindenre elég.
meg letöltésre is legyen jó, ezért frankó a secondary hdd. mehet egy ilyen notesz egész nap, semmi baja nem lesz róla, az asztalim kicsit luxus hogy folyamotsan menjen, csak az áramot zabálja. de lehet hogy arra megjavíttatom a t42-t.
most te mit tettél a 12-esbe? milyen panellal? kihajítottad belőle a gyárit?
nem hiszem, hogy az asztali dell monitorom panelja fog bármilyen notebookból vissza köszönni rám, de a legalját sem kívánom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest