Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
Flashcash
üzenetére
Na ja, de biztos megéri azt az elég jelentékeny felárat? Szerintem korrekt az a KingSpec cucc, úgyis az elérési idő a lényeg, az meg a HDD-hez képest ég és föld.
lapa, ha kell segítség az SSD visszaküldésében, írj pü-t, (sajnos) van már vele tapasztalatom
Azt javaslom, hogy egyből a gyárnak küldd vissza. Nekem a megjavított SSD-met valami mega-expressz DHL-el küldték vissza, itt volt kb. 1,5 nap alatt.Szerk: nem szóltam, látom meggyógyult

-
lapa
veterán
válasz
Flashcash
üzenetére
ahova kell, oda épp elég. a saját gépbe én is intelt raktam. a t21-ben nem ez lesz a szűk keresztmetszet, a t43p-be meg csak azért ment ssd, mert szerintem halódik a vinyó.
upd: sokadik próbára a második gépben végre műx a másik drive is, nem vagyok nyugodt.
csak ubuntu természetesen, wint én már nemigen installálok hacsak nem kényszerít valaki. szerintem el se fért volna, pláne, hogy ezen még adatok is lesznek...
nemsoká kész a t21 telepítés is, arról is nyomok egy benchmarkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt javaslom, hogy egyből a gyárnak küldd vissza. Nekem a megjavított SSD-met valami mega-expressz DHL-el küldték vissza, itt volt kb. 1,5 nap alatt.