- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
ricsip #119945 üzenetére
T490 6 különböző panel lett szerelve ebből 4db FHD. A touch könnyen beazonosítható.
A 250nit-es nem csak gyengébb fényerővel, de hulladék színtérrel is rendelkezik, a 45% NTSC szerintem nem a használható kategória.
A 400nit-ből vannak a Low power és van a Privacy Guard. A PG-t ne vegye senki Lenovonál értelmetlen, egy 3M 100x jobb (főleg egy Gold), a +fényerő a PG bekapcsolásánál jön csak, és amúgy ilyen ~300nit.
Az LP-k 72%-os NTSC-vel rendelkeznek, a 400nit mellett, ezenfelül, attól függően, hogy melyik gyártót fogja ki az ember, elég erős lehet a difi a kalibrálásban, LG-k túlszaturáltak nagyon vivi-dek és szerintem jóval erősebb az utánahúzásuk, mint a a BOE-nek és a Inno-nak. Inno a legjobb szerintem bár kicsit sárgás, a LG inkább kék felé húz, BOE a kettő között van kicsi sárga felé, de szerintem annak a színtere nekem nem tetszik.
Az LP úgy valósul meg, hogy a panel G2G reakció ideje drasztikusan lassabb, ez erősen látható mindennél, ami 30fps-nél gyorsabb, de még videónál is látszik a maszatolás néha (megjegyzem ez hidegben rátesz egy lapáttal, mint minden LCD, de ezeknél nagyon zavaró tud lenni már).
Szóval az LP nem csak 400nit-et jelent. -
ricsip
addikt
válasz
ricsip #119945 üzenetére
na jól elbeszélgetek én magammal is itt
Szóval a lowpower display-nél ott van egyértelműen kiírva a machine info alatt, hogy: 14,0Fullhdlowpower
Ha csak 14,0Fullhd, akkor az a leggagyibb display-el van szerelve.
Egymás mellé téve 2 t490-est, látványos a különbség mind fényerőben mind színtelítettség/fakóságban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest