Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Penguin95
üzenetére
Laptopban azért könnyen megeshetnek problémák.
Először is tudod kell nagyon mit csinálsz, és megérteni, hogy egy csöpp és rövid zár elég könnyen. Pl. szerintem kevesen pasztának úgy, hogy lehúzzák az aksi elemet és kisütik a kondikat. Szóval szerintem nem elsősorban a kifolyás, hanem inkább a véletlen csöpp a probléma.
Másrészt ugye a laptop heatsink-ek borzasztó rosszul illeszkednek és elég sok LM kell, hogy jó legyen az érintkezés, itt a probléma a vékony felülettel, könnyen lehet, hogy nem elég.
Az érintkező felület elég porózus réz, ami sokkal rövidebb idő alatt reakcióba lép a galliummal és viszonylagosan gyorsan romlik a teljesítménye is, akár gyorsabban mint a hőpasztáknak.
Ideális esetben nickel bevonatú réz hűtővel kell használni a folyékony fém pasztákat.És most ezt olyan mondja aki AS5-öt használ laptopban szóval nem mondhatom, hogy nem szeretem az izgalmakat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest