- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
bigrock #108175 üzenetére
Én egy Radtech Optex vélhetően szemüveg/lencsetörlőt teszek közé, amit a 15"-os PowreBook G4-esemhez kaptam. Vadi új IPS panelemben már látszik a klavi lenyomat a T440s-emben. EDIT: Szimatszatyorban hordom a gépet, alsó tálca a combom felé néz, a gép kijelző előtt pedig van pakolva egy fejes, és egy New 3DS az elős zsebben.
Pöppet más:
Épp most húztam meg a zsanérokat, mert a buszon már néha hajlandó volt az ölembe csuklani. Mostmár olyan mint a gyári, kétkezes nyitás. Eddig simán lehetett nyitni-csukni egy újjal. -
vicze
félisten
válasz
Ahogy írták sehogy.
Ha touch fényes üveg, akkor van rajta fólia és abba nyomódik bele, az kiszedhetetlen. Szóval az gariban cserélendő. Ha matt és van kijelző perem, akkor csak a zsír szokott nyomot hagyni, azt én eddig minding le tudtam törölni és nem hagyott különösebb nyomot sose, néha kell pár menet.Problémára lehet megoldás egy clear fólia, és cserélgetni ha már nagyon rossz. (a fényes kijelzőkre rakok mattot)
-
Tikakukac
titán
válasz
Igen, ez vicces. Nekem a legutolsó emailem ezen ügyben a Toshiba felé ment, ott az volt a végső konklúzió, hogy csomagoljam be a gépet téglába és küldjem be a csoda üvegkirakatos szervizközpontjukba. Természetesen az üvegen át. Mert a gépeknek bajuk nincs, főleg nem sorozatban és amúgy is, mit képzel a user, hogy zavarja ha a klavi beleveri magát a kijelzőbe.
De kíváncsi vagyok a Lenovo mit szól ehhez. Azt tudom, hogy x200-x201 idejében nem nagyon érdekelte őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Okos Otthon / Smart Home
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest