Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ganz-[HUN]

addikt

válasz Tikakukac #107675 üzenetére

Az okot nem értem miért kéne 30k-s procit rakni ebbe a gépbe

Itt ebben a kontextusban igazad van. Nincs értelme. Egyszerűbb és olcsóbb, ha megveszed kompletten a pakkot. De ha nem, megvan az opciód. És most itt nem csak a procira gondolok, hanem főleg az LCD panelra, és a RAM-ra.

Arra, hogy jó a gép, csak ezt tudom megválaszolni: Sample size 1:
    Hibák? Bele boritották a szörptől kezdve minden szart, és a tapi pad (hozzá teszem, T450 tapipad van benne) nem kattan, de érzékel. Billentyűzet nem hagy ki semmit és nem ragad egy alapos öblítés után. Ez alapján egy megbízható és jó gép. Ér valamit ez a vélemény egy 1db-os sample size alapján? Nem hiszem. Így a véleményem nem valid? Ezzel sem értek teljesen egyet.

Edit: Eszgé: 100k-ért vettük Kereken azt a gépet tavaly...fene tudja mikor rokonomnak. i5 4300M azt hiszem, 8GB ram, 512 Samsung 9xx pro (2017-es top model asszem), FHD IPS, és T450 tapipad. +jött hozzá a gyári tapipad is természetesen. Britt klavival, 90W-os gyári táppal patika állapotban. Edit2: nVidia 730m is van benne.

Edit3: Én nekem pedig bőven elég a T440s amit nyújt. Nem kell sem több, sem kevesebb. Full átlag usernek tekintem magam (Még...). FHD panel mint írtam, menni fog bele mindenképpen.

Új hozzászólás Aktív témák