- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lapa
veterán
ami gépből van az el is romlik. főként a vinyó mehet balra el, esetleg a venti beáll idővel. emellett gyakorlatilag bármi megtörténhet, de kisebb a valószínűsége úgy gondolom.
elég kevés embertől hallottam a tévé kitiltását eddig. nekem kicsit sumákolnom kellett, gazdasszony nehezen viselte először. úgy kezdődött, hogy először a magyar adókat nulláztam a nagy tévén, cserébe lett műholdas ingyenes. mivel gazdasszony németes, ez egész tűrhető volt. a tuner a gépről ment, de inkább sorozatokat néztünk, nem volt már annyira háttértévézés. ez még win alatt volt, távirányítóval, mindennel. annyira nem néztük sokat, mint korábban. én élből nemigen nézek, a németből is egy életre eleget láttam zsenge ifjoncként. aztán kis szünet volt, mert linuxon nem indult el a notis műhold tuner. mostanra összehoztam, szóval ha nem is távirányítóval, de bármikor van tévé. szerintem van egy hónapja, hogy utoljára be lett kapcsola akár a notin, akár a nagy tévén. gyermeknek letöltöttem az összes klasszik magyar rajzfilmet, meg pár erkölcsileg értelmezhető cuccot (pl star trek ng, mindenféle tudományos cucc, walt disney). neki az lesz, meg német tévé ha nagyon akar. most a micimackóval van olyan kísérletünk, hogy minden részt leszedtem angolul is, felváltva kapja az ívet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest