Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• apuc

őstag

válasz lapa #10475 üzenetére

Mi ehhez képest kispályások vagyunk :B

Nekünk pszihés épségünk megörzése érdekében 3 éve nincs TV, meg kellett a hely a beépített szekrényben a ruháknak- így eladtam a 100Herzes Panasonic dögöt.
    Így maradt a kis lakásunkba egyetlen média, a desktop Pc egy 17 colos monitorral, hangszórókkal.Ez lett a mese és filmnézős gép+ rádió, etc.
    Itt az ok először a gyerekek szellemi épségének lehetőség szerinti védelme és reklámmentesítése.
    Ezt eladva jöttek a notik, előbb egy, majd kettő meg az én dolgozósom..
    Azóta van a két Lenovo noti, az egyik a napi teendős, fórumozós és dolgozós is a nejemnek, a másik a hangfalra és billentyűzet+printerre kötött fő gép.
    Erre fut be a gyors net is, így ez a filmezős is (Lenovo G550L) :DDD
    Van egy "régi" 50-es router, de bőven elég a mászkálós Lenovónak (U550)
    Van egy 250gigás 2.5 colos háttértár, így mindkét gépről minden - még egymás is-elérhető- ez nekem viszonylag új és élvezem :B
    A 8 éves "kisfiam" úgy WOW-ozik a sógorommal és az ő fiával "falkában" hogy közben MSN-en beszélgetnek..Neki ez alap. :Y
    A nejemnek az volt a "csoda" tegnap hogy "jé, tudok a mászkálóssal is nyomtatni "csak úgy" nem kell rákötni?

Ezt a sógorom mutatta meg hogy kell beállítani, én ősamatör vagyok hozzá.. :)

Új hozzászólás Aktív témák