Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Mi ehhez képest kispályások vagyunk

Nekünk pszihés épségünk megörzése érdekében 3 éve nincs TV, meg kellett a hely a beépített szekrényben a ruháknak- így eladtam a 100Herzes Panasonic dögöt.
Így maradt a kis lakásunkba egyetlen média, a desktop Pc egy 17 colos monitorral, hangszórókkal.Ez lett a mese és filmnézős gép+ rádió, etc.
Itt az ok először a gyerekek szellemi épségének lehetőség szerinti védelme és reklámmentesítése.
Ezt eladva jöttek a notik, előbb egy, majd kettő meg az én dolgozósom..
Azóta van a két Lenovo noti, az egyik a napi teendős, fórumozós és dolgozós is a nejemnek, a másik a hangfalra és billentyűzet+printerre kötött fő gép.
Erre fut be a gyors net is, így ez a filmezős is (Lenovo G550L)
Van egy "régi" 50-es router, de bőven elég a mászkálós Lenovónak (U550)
Van egy 250gigás 2.5 colos háttértár, így mindkét gépről minden - még egymás is-elérhető- ez nekem viszonylag új és élvezem
A 8 éves "kisfiam" úgy WOW-ozik a sógorommal és az ő fiával "falkában" hogy közben MSN-en beszélgetnek..Neki ez alap.
A nejemnek az volt a "csoda" tegnap hogy "jé, tudok a mászkálóssal is nyomtatni "csak úgy" nem kell rákötni?Ezt a sógorom mutatta meg hogy kell beállítani, én ősamatör vagyok hozzá..

Új hozzászólás Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest