Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Szerintem meg azért inkább legyen egy kicsit több, mint túl kevés, de szent igaz, hogy nem kell ész nélkül nyomni. Eleve csak a legközepe melegszik a procinak, ami kisebb terület, mint a kupak. De tény, hogy gáz, ha már mindenhol préselődik ki. Borsószemnyi pasztát szoktak javasolni, és ez tényleg jó kiindulási alap.
Fémpasztát, meg folyékony fémet én szívesen kipróbálnék, de laptopra nem való, azon nem kockáztatnám meg. Asztali gépen más, mert azt nem mozgatjuk.
De ha már paszta. Az IC Graphite hővezető lappal van valakinek tapasztalata? Olyan, mint egy papírdarab, és elég kedvező teszteket látni róla YouTube-on. Előnye, hogy nem préselődik ki, nem szárad ki, többször felhasználható.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
+1. Vezető pasztát én alapból nem tennék rá semmi pénzért...
Amúgy nekem picit más a tapasztalatom a pasztával, T460s-en határozottan nem komálta, ha éppen csak minimális mennyiség került fel, kedvezőbbek lettek a hőfokok, amikor úgy egy emberesebb pöttyöt tettem rá. Pedig levételkor látszott, hogy végig fedte elsőre is, mégis jópár fokot nyertem mikor többet adtam neki. Persze, nyilván nem annyit, hogy egy óra legyen utána eltakarítani, annyira nem olcsó az AC MX4.

Persze, mindkét verzió milliószor jobb volt a két éves, kiszáradt gyári rágógumitól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest