- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
premete #81075 üzenetére
Mondjuk úgy, kisebb a szopóroller
Nem tudom hol mondtam hogy mindenütt az országban és egész nap használom, ha lúd legyen kövér, univerzumban és az egész idősíkon használom
Régen nyilván nagyobb hangsúly volt a wwan cuccokon mint manapság...normális telefon nem merül le napon belül wwan használattól az biztos.
rundll32.exe Ha sokat gépelsz x220 modell legyen. Tabletet nézd meg, jó pofa de nehéz és vastag.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
jjeahh #80861 üzenetére
De, csak sajnos ami beszárad az nem tud kifolyni
Kávé, sör, tej, egyik sem marad nyom nélkül, max a tiszta víz. Ha sokat volt bolygatva és az elvezető lemezek már nem gyári állapotúak akkor meg jut gépbe is. Jók a demi vidik, de azok úgy vannak megcsinálva
Egy gép sem tolerálja a folyadékot, pláne ha ragadós. Jobb esetben csak a billzet hal bele. Anno mondta valaki mosógépben vagy mosogató gépben kimosta és túlélte
De van amikor egy pohár sörtől meghal.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #80799 üzenetére
Meg amikor tele van a gép spyware-rel meg vírussal
meg random alkalmazásokkal amiket installok raktak fel. i5-ös 4310-met gyerkőcnek vették meg, szűz rendszer, két hét nem telt el, lassú a gép. Kb minden létező sz@rt feltettek installokkal amit csak lehet, p3 körberöhögte volna a gépet. T61-nél nem is csodálkozom ha lassú, főleg ha ezeréves hdd van benne meg kevés ram, még adalékanyag se kell neki.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
jani0114 #80765 üzenetére
HDD-n nincs és nagy eséllyel nem is lesz 8-10x gyorsulás. USB2-n ideális esetben 30-35MBps-kel tolja az adatot a vezérlő, USB3-n viszont a vinyó int be, legtöbb 80-100MBpt- tud. És nagyban függ a másolandó fileok méretétől is a történet. Ha a HDD tud is 110-120MBP-t az is max 4x lenne, de sok nem tud. És ha tud is csak "kívül", befelé haladva az is szépen csökken mint minden vinyónál.
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #80757 üzenetére
Gyönyörű jószág
Ótós' töltőhöz van 16 és 19V-os fejem, x30 szériáig minden lenovohoz jó úgy
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #80748 üzenetére
Ultranavban lehet ilyesmit állítani. Én görgetésre használtam a középső gombot.
-
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #80698 üzenetére
Rendszergazdaként próbáld, vagy komp. módban. Akkuszabályzáshoz az kell, nincs alternatíva rá.
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #80694 üzenetére
Jahm, az lehet a gyári beep, BIOS-ban ki tudod kapcsolni. A powermanagerrel tudod állítani az eletronikát, onnantól az lesz az érvényes.
Érdekes volt ez az x220, én is akartam venni, nem tudom valaki vett-e. Anno mikor kérdeztem másokat soha nem volt készleten a gép, vagy épp bedöglött benne valami, szervizelik stb. Kifogni persze lehet sok mindent jó áron, de azért lehetnek meglepik. -
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #80692 üzenetére
W10 nem feltétlen fog hiba nélkül menni. Amik kellenek nagyjából w7-hez: vga driver, bár a wines is jó szokott lenni, lan esetleg, más nem nagyon így hirtelen. Segédprogikból akkuhoz a power manager és annak drivere. OSD-hez a hotkey csomag. Random sípra nincs 5letem, esetleg egy beragadt gomb lehet. Chromeot használok de nem tudom mennyit eszik, teszi a dolgát.
-
Chaser
legenda
Így van
T500-nál is a dual vga-s verziókhoz van 90-es.
bucihost Ha döglött rendszer szempontjából olyan mintha nem lenne. Cellazárlatossal sztem át lehet verni, amit hibátlannak érzékel a rendszer, de valójában 5-15 perces,
szerk: Nagyobb kapacitású mindig lehet a töltő, az nem baj. Áramerősség is lehet nagyobb, annyit vesz fel amennyit kell. Feszültség nem térhet el, de az azonos. Mai gyerekek nem tanulnak elektrot?
-
Chaser
legenda
válasz
solaris7 #80631 üzenetére
Én nem használtam semmire, csak az UI-t néztem mi változott, 10 percekre volt bekapcsolva. De ez is megterhelő volt neki
Oké, nem támogatott gép, de újabbaknál is csinál érdekeseket, az m$ helyében ennyire nem égetném magam. Prebeta is erős túlzás erre.
atomanti19 Nem az.
Francia91 8540p-t nyúztam a napokban, abban nvs5100 van, 128 bites. Forrófejűtől nagyon messze van az is. Sokan azt mondják első genes core i nagyon fűt, nem tapasztaltam. Sandy biztos sokkal takarékosabb, de annak kisebb a mag felülete is, kevesebb hőt tud leadni.
-
Chaser
legenda
válasz
atomanti19 #80535 üzenetére
Lehet alfa nem a legolcsóbb, de nem kapsz széttaknyolt gépet és biztos van garanciád. Számlásan 70-90k közt reális konfigtól függően.
Grafirka Fújd ki a gép és a dokk csatiját, hátha. Nálam is volt belement kis szösz a hdd csatiba aztán volt móka rendesen
-
Chaser
legenda
válasz
atomanti19 #80503 üzenetére
15-20% gpu erő és jóval modernebb, sok mindent csiszoltak rajta ami a 3000-esnél még sántított. Persze ez sem játékra való de azért már lehet bohóckodni vele. i7-nek magasabb az órajele, ennyivel erősebb. Illetve i7 verziókon van USB3, i5-ösökön nincs.
-
Chaser
legenda
válasz
atomanti19 #80501 üzenetére
Kérdésedben a válasz, nincs. Következő lépcső az x230 HD4000-rel.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #80326 üzenetére
A kijelző kárpótol sok mindenért. Nekem már lassúcska volt, nincs is tp-m most. Feneseérti' dolog ez, de jól tartják az árukat az biztos.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #80319 üzenetére
x220-ak ára nagyon lenn van, 500-as tartja az árát, 510 nem sokkal drágább.
atomanti19 Célszerű lenne ssd és 2x4gb ram nélkül eladni, 40-50e közt elmegy, x220 60-tól felfele van, de láttam már olcsóbban is.
-
Chaser
legenda
válasz
csaba02120 #80261 üzenetére
Sztem csak újra kellene pasztázni, ártani biztos nem árt.
-
Chaser
legenda
Elvileg az új széria jobb lett, részemről nem kísérleteznék velük. Egyre viccesebb amit művelnek. Itthoni szerviz is gyér, ilyen kategóriában dellt vennék már csak a gari miatt is.
thomasrc Hungaroszivaccsal próbálkozz sztem. Az ad neki elég nyomást hogy ne essen ki, de ha ki kell húzni akkor sincs gond.
-
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #80108 üzenetére
Az a cpu-ban van nem?
-
Chaser
legenda
válasz
Xmodule #80091 üzenetére
7-8 féle panellel szerelték őket, vannak nagyon ocsmányak és kevésbé ocsmányak, ez ne legyen szempont. 1440-esre elvileg lehet cserélni, nem estem tőle hanyatt. Ha csere akkor IPS, de már elég drága, nem feltétlen éri meg. Kisebb méret, tehát olyan halk nem lesz mint az 500-as.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
metal01 #80074 üzenetére
PM biztos nem csinál ilyet, és nem is célszerű managementre használni. Kusta voltam reinstallt csinálni a hp-n, ment bele az x200 rendszere. Sikeresen túlélte, viszont a pm sémák benne maradtak, hiába takarítottam le minden lenvos dolgot. TP-ken is csak a hülyeséget csinálták a sémák, mást nem.
Legrosszabb esetben alaplap járja a végét, csinálni úgysem tudsz vele semmit. De nagyobb eséllyel vmelyik alkatrész/ek kicsit gerjesztik egymást, vagy a cpu bios management okozza. 500-asok közül elég sok cicergett valamiért, ott legtöbbször tápcsere megoldotta, de volt rá példa hogy nem. -
Chaser
legenda
Van valami crucial 250-es bruttó 30 alatt, van aki nézte már? SSD témában nem vagyok otthon már. Evo-t biztos nem veszek többet
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79992 üzenetére
Silent is gold
Nekem 250-es ssd volt az x200-ban, most kicsit áttértem a sötét oldalhoz, elitebookot használok. Itt már lenne hely hdd-nek is de nem kell, nekem többet ne kattogjon a fülembe semmi. Ha nem lenne elég vennék 500-ast, ottrohadjonmeg', úgyis elmegy valamire az ára.
-
Chaser
legenda
válasz
#46129152 #79915 üzenetére
Jutottál valamire?
totron Intel vga-val, yt és durva flash oldalak nélkül simán, ennél a gépnél nem is nagyon kell tp fan-t használni. Bios verziótól biztos függ a ventiszabályzás. Cpu nálam alul van feszelve, de anélkül sem kapcsol be ok nélkül a venti. Meg 1-esen nincs hangja se, szóval kapcsoljon ha akar. Lehet nálad pörgeti valami a cpu-t a háttérben, ha nem néztél volna rá érdemes ott kezdeni.
-
Chaser
legenda
Ha jól raktam össze w7-et akart telepíteni, a hdd-n van w10 ami működik, de az nem most települt. És az alatt sem életképes az ssd. Persze lehet partíció gond, de azt win telepítő megoldaná. Hátha ráles easeus-szal, az rendbe rakja gyorsan ha ilyen gond van.
Kis help hozzá neki. Delete partition, aztán format, kb ennyi. Ha ezután sem működik vissza az eladónak.szerk: 69pablotaxi Ez a sw. Elvileg w10 ready is.
-
Chaser
legenda
válasz
#46129152 #79904 üzenetére
Nagy eséllyel meghalt. Ha tudod nézd meg mobilrackben, de sztem elszállt az elektronikája. Ezért nem látja telepítésnél a win/hibásan látja. Ha jól értettem hdd-ről futtatva a rendszert sem lehet vele file műveleteket végezni.
Rálesnék pl easeus partició managerrel. Win alól is megy, free.szerk: Pontosabban mondva gyári hibás volt, meghaláshoz először jól kellene működnie.
-
Chaser
legenda
válasz
#46129152 #79894 üzenetére
Egy gép se hivatkozott még ilyesmire nálam, az default driver, mennie kell alapból. De ha a gép dvd-jéről sem települ ott nagy disznóság van, telepítő biztos oké?
szerk: Aggregátor Ugyanúgy mennie kell usb dvd-ről is. Napokban is telepítettem úgy gépet meg már kismilliót.
-
Chaser
legenda
válasz
totron #79889 üzenetére
Én addig szoktam nagyítani amíg az adott oldal engedi torzulás nélkül, mivel oldalanként megjegyzi így nincs gond.
Takarítást meg nem kell túl spilázni, clean+jó minőségű törlőkendő tökéletes.69pablotaxi Végső esetben visszarakod a dvd-t, telepítesz onnan aztán vissza a hdd.
-
Chaser
legenda
válasz
totron #79878 üzenetére
Ha profizmus kell akkor szarvasbőr törlőkendő, meg szemüvegtisztító folyadék. De lehet ezeket készre csomagolva is kapni, át vannak itatva a kis párnák. De én is clinnel szoktam, profi, felületet nem bántja. A törlőkendőre kell figyelni, sok van ami bolyhos.
Nagyítással nálam sincs gond. -
Chaser
legenda
Ilyesmire gondoltam én is, csak nem rémlett hogy sűrűn járna, ráadásul capslockos, hirtelen nem tudtam mi ez
Francia91 Hát igen, eljárt felettük az idő. Egy hibátlan kijelzős ips 60-asért adnék 500-as árat azért, de nagyítóval se találni olyat már sajnos.
Intruder2k5 Értem főnök
-
Chaser
legenda
válasz
Intruder2k5 #79863 üzenetére
Bocs azt nem láttam. Ha van rá lehetőség mindenképp 500-ast érdemes venni, nyilván ha nincs akkor nincs. T61 sem rossz, csak drágább bővíteni, a vga-ja nem tud dxva-t. Cpu-t is drágább 500-ashoz képest fejleszteni.
Hogyhogy te topikgazda vagy itt
ráadásul capslockos, te vagy a gazdafőnök?
-
Chaser
legenda
válasz
Intruder2k5 #79858 üzenetére
Inkább 500-ast nézz 1680-as kijelzővel, lehetőleg lg-vel.
dying_star Én most úgy néz ki kiugrok egy kicsit a tp vonalról, 520-ast alig látni, x220-szal nem kezdem el amit a 200-assal
Hiányozni fog az 500-as, de van pár dolog már amire kezd lassú lenni nekem.
69pablotaxi Nem kell állítani semmit. Keretben tudok segíteni én is. Ram bővítésnél arra figyelj, oldalanként 4 chipes ramot tegyél a gépbe, 4 chipest nem kezeli a ram vezérlő 4 gigás modulnál.
-
Chaser
legenda
válasz
otiscsiga #79847 üzenetére
Azért mozog kicsit, hogy legyen egy kis légrés. Ugy. akkunál meg sokszor van méret gond is. Az előző akkud bőven kiszolgálta az idejét, általában 3-400 ciklusnál többet nem tud a sanyo. Tekintve hogy 2010-es évjárat már amúgyis életének a végére ér lassan. Félig feltöltve rakd el, havonta vedd elő, vagy inkább add el.
Adatok alapján a másik akku is gyárinak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged