Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vimes

    senior tag

    Nos, ami a Bluetooth kérdését illeti: elméletileg van benne, hiszen a kijelző alatti LEDek között van olyan, ami (3 darab van belőlük) a középső LED az. Illetve beléptem a BIOS-ba szétnézni, benéztem abba a menüpontba, amit Tim82 javasolt (bocsi a rossz képminőségért):

    Ezt látva át is kapcsoltam a Bluetooth-t "Enabled"-re, de még mindig nem jelent meg semmilyen új eszköz az Eszközkezelőben, gondolom be kellene kapcsolni az Fn + F5-re megjelenő ablakban, de ehhez valahogy működésre kellene bírni a Fn gombos hotkey-eket.

    (#80352) Chaser: "Powermanager, drivere és a hotkey kell."
    A "hotkey" már fel van telepítve ha megnézed az előző (#80349) hozzászólásomhoz csatolt képet, amin a gépre feltelepített programok listája látható, ott vannak azok a programok, amiket "Hotkey Features Integration for Windows 8" program feltelepít a gépre (Lenovo Patch Utility, Lenovo Patch Utility 64 bit, On Screen Dispaly).
    A "Powermanager" az a ThinkVantage Tools-os Power Manager? Mert most mikor olvasgattam a felhasználói kézikönyvet, ezt találtam (A ThinkVantage Tools még nincs telepítve):

    A telepített programok között ilyen van: "Lenovo Power Management Driver" (lsd. előző hsz.-hez csatolt kép). Ez akkor nem az, gondolom.

    "Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

Új hozzászólás Aktív témák