- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti75
senior tag
válasz
Francia91 #115009 üzenetére
Veheted nyugodtan. A P51-nek jobbak a kijezői, ill a cpu miatt is én azt választanám.
Típus hibáról nem tudok, a kezdetekkor volt a TB hiba amit bios frissítéssel javítottak. Többségük ezeknek levetett céges gép, ütötték vágták őket, az esztétikai állapotot érdemes nézni, az akksi állapotát és az illesztéseket, hogy nem-e kínai piacos alkatrészekkel "újjították" fel.
Pasztázásal érdemes kezdeni, nyugodtan mehet rá folyékony fém, de a nélkül is jók a hőfokok. Huzamosabb aidás kínzás során sem szokott 85 fok felé melegedni még tuningolt példányok sem. Ha mégis akkor pasztázás kell vagy hűtő csere. -
zsolti75
senior tag
válasz
Tikakukac #114479 üzenetére
Kb ugyanannyit és ugyanazokat kell gyomlálni rajta mint a microsoft-tól letöltött windows-on, amit a Lenovo hozzátesz, az többnyire kell is, vagy a kutyát nem zavarja. Viszont benne az összes driver és segédprogram, új gépeken meg rohadt küzdelmes minden vackot kézzel felrakni.
Én is évekig használtam saját, már kigyomlált win telepítőt, de P53 után el lehet felejteni, vagy rohadtul bele kéne ásni magát az embernek, de ezt az időt inkább megspórolom. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #114477 üzenetére
Erre való a gyári telepítő, és nincs driverezés, internet sem kell hozzá.
Nem, a win11 még nem játszik, az enyémre sem engedi még telepíteni.
Szinte minden verziófrissítés jópár hónap késéssel szokott megérkezni Thinkpadra, és nem ok nélkül.
Nem a Lenovo-ra kell köpködni, a Thinkpad ilyen szempontból mindig is jobb volt mint a konkurencia. Vannak itt kik még emlékezhetnek mekkora kincs volt anno egy gyári recovery-s hdd. -
zsolti75
senior tag
Beregisztrálsz a Lenovo oldalára, hozzáadod a gépet a saját eszközökhöz, és ott már meg is fog jelenni egy szöveg, hogy garancia hosszabbítás. Rákattintasz és értelemszerűen végigcsinálod mint egy netes vásárlást.
Ha a géped külföldi, a vásárlás helye szerinti ország oldalára visz. A vásárlás közben kérni fog lakcímet (a számla miatt), nem tudsz megadni német gépnél magyar címet, ilyen esetben beírsz egy kamu német címet, és utána már menni fog. Fizetés paypal vagy bankkártya.
Apropo, nem mindegyik gépnél lehet hosszabbítani, vannak olyan cikkszámú gépek amik nem hosszabbíthatóak, szóval ha valaki ilyenbe fut, ne lepődjön meg, így rendelték új korában olcsóbban. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #114380 üzenetére
Szia! Mit kerestek 2400-as ramok P53-ba?
Amit én tennék: akku lehúz, bios elem szintén, összes ram ssd ki, bekapcs gomb 20s nyomni.
Elem vissza, táp rádug, próba indítás, sípolnia kell, táp lehúz, 1db ram vissza, megint indítás. Ha bootol mehetnek vissza a komponensek sorjába, az akksi utoljára.
Ha jól emlékszem p53-nak a klavi alatt van az elsődleges ram slotja, ha ott nincs ram akkor nem indul. P15-nek meg pont fordítva. -
zsolti75
senior tag
válasz
zsoltip #114330 üzenetére
Volt több P53-asom is, egyik sem csinált ilyet.
Ha azt érted villogás alatt, mintha a képernyő tartalom alapján automatikusan lépcsőzetesen növelné vagy csökkenteni a fényerőt, főleg akkumulátoros módban, én egyszer futottam bele ilyenbe, de az is az én hibám volt.
A te géped új és bevizsgált, és nem is látom pontosan mit csinál, lehet hogy tök egyszerű szoftveres dolog.
Esetleg meglátogatnék vele egy szervízt. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #114326 üzenetére
Végül is annak is lehet
Én nem használok már évek óta monitort szóval nem árt a 17".
Ha nem érzem nagy előrelépésnek a P15-höz képest, akkor meghirdetem.
P15 G2-est szerettem volna rtx3000-el, a mostani "csak" 2000-es.
De nincs sehol. Rendelni lehet, 78napra ígérték, az mire nálam lenne minimum 3hónap. Aztán raktárkészleten találtam ezt jó áron.
Néztem x1/p1-eseket is, de az áruk horror, és numerikus bill nélkül inkább kihagyom. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #114321 üzenetére
Igen.
Sokáig volt gépem 64G-val, talán 1-2-szer léptem túl 32G-n, pedig Ramdrive-ot is használtam.
Átlag emberek 99%-ának bőven elég 16, a maradék 0,99% poweruser-nek 32G, 0,1% akinek érdemes 64 vagy 128-ra költeni, és tényleg ki is használja, nem csak e-pénisz méregetés miatt kell.
Szerintem. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #114295 üzenetére
A képen rtx-es gép van. de ilyen szemponból mindegy.
Az a szép rózsaszín pad eloszlatja a hőt amennyire kell. Sosem volt melegedés problémám.
A P50/51 és a P15-be fordítva, chip oldallal megy be az ssd, az kicsit jobb hűtés szempontból.
Ha rtx-es géped lenne, aminek allu az alsó fedele, azt mondanám az ssd vezérlő chipjére tehetsz egy plusz padot, de a tied valószínű műanyag fedeles, teljesen felesleges. -
zsolti75
senior tag
válasz
zsoltip #114249 üzenetére
-ezzel megy az automatikus bill világítás, egyébként én kifejezetten utálom és dell-en rögtön tiltom. Izlések és pofonok.
-ez már akkor is látszott mikor megvetted nem? A teljesítményéhez képest pedig szerintem kicsi és könnyű
-én sem szeretem a P53 fehér ledjeit, a korábbi jobb volt de ez kb semmi hiba.
-van P53 IR kamerával, ha az kell olyat kell venni.
-A P53 a workstation-ök között kimondottan csendes, szerintem a 8mag a fő hiba, nem bír vele a hűtés. Vedd le energia gazdálkodásban a cpu max teljesítményt 99%-ra! -
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #114239 üzenetére
Igen lehet rendelni mindent, hogy el is lehet-e adni, azt már kevésbé hiszem. Talán néhány L14 E14-et évente, azokat is főleg kisvállalkozások veszik. Komoly Thinkpad eladások a multi cégeknek vannak, teljesen más árakon.
Nem a cégekre értettem hogy csórók, hanem a magyar vásárlóerőre. Míg egy átlag német család lazán megteheti, hogy vegyenek a gyereknek iskolakezdésre egy €3000-es gépet, mert kb 1heti családi bevétel, ez itthon felejtős, mert az emberek 99%-a a 200e forintos gépeket keresi. Amíg ilyenek a Thinkpad eladások itthon addig ne is várjunk mindenhol onsite garanciát. -
zsolti75
senior tag
-
zsolti75
senior tag
válasz
thgergo #114234 üzenetére
Igen kicserélik, én sem problémázok rajta, magamnak is kicserélem ha van rá lehetőség, bár történt már olyan, hogy szervizelés után német lett a billentyűzet, mert cikkszám szerint az való bele.
Nem szeretem ismételni magam, nincs vidéki Thinkpad szerviz már ez év eleje óta. Tavaly még volt és az onsite is működött néhány nagyvároban. -
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #114231 üzenetére
Elméletben igen.
A gyakorlatban pedig semelyik magyar kiskereskedő sem fog lerendelni sok darab magyar cikkszámos gépet, és várni rá 2-3-4hónapot hogy utána olyan áron kirakhassa a webshopjára, amennyiért a kutya sem fogja megvenni, vagy max évi 1-2 darabot.
E helyett külföldi raktáron lévő gépeket listáznak és itthon magyarítják.De visszatérve ennek az eszmecserének a kiindulásához, kis csóró ország vagyunk, nem éri meg a lenovo-nak fenntartani Thinkpad kiskereskedelmi és szerviz hálózatot. Én örülnék a legjobban, ha nem így lenne.
-
zsolti75
senior tag
válasz
donjohnson #114229 üzenetére
Kérj egy sorozatszámot, meg fogod látni, hogy de vagy uk lesz a vége.
-
zsolti75
senior tag
Magyarországon nincs Thinkpad kiskereskedelem.
Ami gépeket látsz webshopokban az mind külföldi gép, jó esetben magyarított billentyűzettel.
Ez év elején lezajlott egy jókora gyomlálás, vagyis az összes vidéki szerviz megszűnt. Az okokat nem tudom, tippelni nem szeretnék.
Saját tapasztalat, hogy a korábbi max 1hetes javítási idő, minimum duplájára nőtt, plussz az oda-vissza szállítás ideje.
Nem vigasz de a másik két márkánál is ugyanígy van. -
zsolti75
senior tag
Nem, csak Budapest és agglomerizáció.
Depo gari esetén a tulaj dolga valamely pesti szervizbe feljuttatni a gépet, premier gari esetén futárt küldenek. Szóval kb.5e ft postaköltség a különbség.
Annyival azért módosítanám, hogy nagy cégek esetén, az ibm magyarország intézi, és oda kimennek. -
zsolti75
senior tag
Én P15 g2-re gondoltam. A T14/15-ről nekem lövésem sincs és nem is lesz
Igen van értelme 15"-on a 4K-nak. utána visszatérni FHD-ra kb olyan mint FHD-ról HD-ra. De ami számomra fontosabb az a színtér, a FHD-k ezen a téren még mindig el vannak maradva a 4K panelektől.
A winfos-ban van nálam beállítva 33%-os nagyítás, sehol máshol nem kell már utólag nagyítani semmit. Igen többet fogyaszt, de engem hidegen hagy hogy most 10-12-órát ír ki, vagy 8-9-et, 2óránál többet még sosem használtam akkuról. -
zsolti75
senior tag
válasz
Ghoula #114177 üzenetére
Elkerülte a figyelmem, hogy 16:10.
Szerintem meg se próbáld. Mégha fizikailag be is lehetne faragni akkor is lehet még BIOS tiltás erre a felbontásra.
Az edp kábeleken az egyik szál az ID-pin, boot-oláskor lekérdezi a bios hogy milyen panel, és annak mefelelően adja ki a jeleket a kábelre.
Szóval csak olyannal vagy kompatibilissel próbálkoznék amivel gyárilag is szerelték. -
zsolti75
senior tag
válasz
Ghoula #114170 üzenetére
Én csak 4K-t használok 15,6"-on évek óta. Semmi gond vele, és van értelme. 1600p-t sosem próbáltam.
Ez a panel megy P53-ban is, de gyárilag a P15 G2-est szerelik vele.
Én speciel nem cseréltem kijelzőt soha P53-ban, mint korábban írtam azokban már ragasztott a kijelző, és csak akkor bolygatnám ha nagyon szükséges. Az 500nit-es gyári FHD panel is nagyon jó már szerintem. -
zsolti75
senior tag
Telefonhoz nem tudok hozzászólni, én már csak emergency-módban használom
Laptopon filmeknél minden tömörítési hiba látszik sajnos, tartalom fogyasztásra perfekt.
A FHD oled-re panaszkodnak, hogy látszanak a képpontok, nem saját tapasztalat, de elhiszem, a 4K-nál is kivehető közelről.
Kb most értünk oda a Gen2-nél hogy a belépő panelok is tudják amit írsz.
Létezik lcd-nél is hidd el, igaz nem észre vehető.
5-8év múlva lesz komoly probléma a beégés. Én tartom magam a szokásomhoz, hogy garancia időn belül csere. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #114130 üzenetére
Most kérdezted
Nem a gombokhoz való az a szerszám. A gombokat leszedni gyerekjáték. Mint írtam bankkártya, alácsúsztatod teljes hosszon, és meghúzod magad felé.
Ami alatta van, na azt nehezebb elmagyarázni.
2 csavar van azokat kilazítod, nem jönnek ki de érzed hogy mikor oké.
A csavarok melett van 1-1 nyílás oda befeszítesz kis csavarhúzóval és magad felé húzod, érzed mikor akad ki. Vannak kis karmai a klavinak ami az allu vázba kapaszkodik.
Lényeg, hogy mindkettő ki legyen akasztva, akkor fel tudod tólni a klaviatúrát.
Visszafelé meg jól helyére kell nyomkodni újjal. -
zsolti75
senior tag
válasz
Tikakukac #114126 üzenetére
érezzük
Én többek között ezért is vagyok mérges ilyen-olyan tesztoldalakra, mikor olvasom, hogy túl vastag kijelző keretek, a konkurencia milyen fasza hogy náluk csak 5mm, de a thinkpad ósdi elavult bla bla bla.
Elmennek a csába, nem egy gépsorozatot tettek ezek már tönkre a faszságaikkal, legalább azt a pár normális gépet hagynák békén. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #114117 üzenetére
Fóliára semmi szükség, csak csúnyább lesz mint a gyári.
Egyébként is ez egy laptop, nem a világörökség része
Az emlegetett 3 gombnál nem ugrott a helyére a klaviatúra.
P53-nál elég hülyén van az a rész megoldva, későbbiekben vissza is tértek a "klasszik" alulról csavaros megoldáshoz. -
zsolti75
senior tag
válasz
totron #114094 üzenetére
Aha, na akkor elmesélem, hogy volt nekem egy dell gépem 4db M.2-vel. ugyanezt végigjátszottam anno. Telepítéskor 1db meghajtó mélyformázva, az alaplap felirata szerint a nullás slotban. Telepítés után a winfos azt írta, hogy az 1-es helyen van, kezdtem a kártyapatyt, semmi eredmény. Ha több meghajtó, számszerint 3, még kaotikusabb volt a helyzet, elcsesztem vele egy fél napot nem sikerült rájönnöm, hogy az oprendszer milyen logika szerint nevezi el a szlotokat, úgyhogy hagytam a francba és az alaplap felirata szerint pakoltam bele a meghajtókat.
De most a kiváncsiság kedvéért megnéztem az aktuális gépemen, ami egy 2 hetes gép, egy meghajtóval jött, természetesen a nullás helyen, mivel csak az tud PciE 4-et, gyári winfos telepítés nem utólagos, beállítást követően beleraktam még egy 1terrást, és most így néz ki:
Teljesen hidegen hagy működik, ez valami oprendszer feature lesz.
-
zsolti75
senior tag
válasz
lezso6 #114042 üzenetére
Én az Albacomp-ot sajnálom de nagyon.
Pár hete ment ismerős gépe Aloha-ba, már a szervízbe juttatás is sokkal tovább tartott, mint anno egy Albacompos szervizelés. A folyamat még nem ért véget ezért nem minősítem a céget, a vélemények nem rosszak róluk, de ez még nem saját tapasztalat.
A többi Thinkpad szerviznek még egy vacak online hibabejelentője sincs, a szerviz telefonszámot és mélcímet is úgy kell vadászni, ezért lett Aloha. -
zsolti75
senior tag
Cyber Weekend ació a Lenovo-nál holnap éjfélig!
P14s G2 Intel 20VX001B €620 Nem elírás!
AMD konfigok elfogytak se perc alatt.
T14, T14s intel és amd szintén kifogyott. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #113987 üzenetére
A G.SKILL-el vigyázz, mert ha xmp-s akkor nem lesz jó Thinkpadba, vagyis menni fog, de 2400-on.
Van nekik is nem xmp-s ramuk, de most had ne böngésszem ki!
És a Kingston HyperX (újjabban Fury)-t javaslom, küldök linket privátban.
Nem küldök linket felemelték az árát €60-ról €95-reegy hét sem telt el. Idióta árak vannak
-
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #113983 üzenetére
Esetleg próbáld meg másik gépen, lehet az usb3-al van baja.
Mi célból gondoltál raid-et? Biztonság vagy gyorsítás miatt?
Én tízenXévig használtam RAID0-át, PM950 talán-talán még gyorsult picit írási oldalon, da a gyorsabb meghajtók csak lassultak tőle.
Ha a biztonsági másolat a cél akkor megéri, egyébként pénzkidobás.
A PCIe 3 sávszélesség a korlátja a sebességnek, a P15G2 már tudja a PCIe 4-et, az enyémbe is gyárilag 980pro van. -
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #113955 üzenetére
Az ára horror
Egyébként én is körbenéztem és üresek a raktárak az új és a refurbos cégeknél is. Pár db P15 G1 van €3000 feletti áron, meg P15 G2-est tudok franciáktól jó áron, csak velük nem egyszerű.
Ha sürgősen kell gép én vennék egy P50/51-et olcsón, azon már sokat bukni nem lehet, és használati értékben alig marad el a fentiektől. Közben figyelni a hirdetéseket, hátha felbukkan egy jó vétel. -
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #113943 üzenetére
Tudom miről beszélsz, klavi hűtő ram ssd wifi teljesen lutri.
P53-nál 4 panel van, és nincs lutri. A cikkszám szerint tisztán látszania kell, mi volt benne gyárilag, a koléga ezt lecsekkolta.
N156HCE-EN1
N156HCE-GN1
B156ZAN04.2
ATNA56WR08
Vannak kompatibilis panelek, amire cserélheti a szervíz, de az más téma. -
zsolti75
senior tag
válasz
scream #113938 üzenetére
A szervizben csak akkor veszik észre a kijelzőcserét, ha kijelző hiba miatt küldöd be. Van épp elég dolguk szerintem, nem csekkolnak végig minden gépet. A ferde kijelzőt viszont én nem hagynám annyiban.
Meg úgy egyébként is, gondolom fizettél érte nem keveset miért van benne gyengébb kijelző, ferdén. -
zsolti75
senior tag
válasz
scream #113934 üzenetére
Na akkor ráhibáztam.
Az egy kis kék szivacs darab ami a zsanér keretre van ragasztva, valószínű cserekor kiesett abból a sarokból.
Azt tanácsolom, magad otthon ne próbáld megjavítani, ha nem csináltál még ilyet!
A garancia erre semmiképp nem érvényes, én visszavinném, cseréljék ki gyárira, márcsak a garancia miatt is. -
zsolti75
senior tag
válasz
scream #113932 üzenetére
A p15s lehet de nem a P53.
Most megnéztem, mert volt nekem is FHD-s P53, és N156HCE-GN1 a gyári panel, a méreteket is mindjárt csekkolom.
A méret stimmel, valószínű kihagyták azt a határolót abból a sarokból. Viszont ami panelt írtál az nem tudja a 100% sRGB-t, se a HDR400-at
mint a gyári panel. -
zsolti75
senior tag
válasz
scream #113928 üzenetére
Nem normális.
A P53-nál már ragasztott a fedlaphoz az lcd, gyárilag a merevítő lécekre van 6db határoló ragasztva, ami a poziciót megadja elég pontosan.
Vagy kihagyták ezeket, vagy a gyáritól eltérő külméretű panel került bele.
Ugye van a slim és az ultra slim. Ha küldesz egy panel típuszámot, pl. aidával ki tudod olvasni, akkor megmondom gyári-e a panel. -
-
zsolti75
senior tag
válasz
Picco #113762 üzenetére
"csipobol ajanlja mindenki azt ami neki van/azt amit ismer"
Szerintem sokkal rosszabb, mikor azt ajánlják amit nem ismernek, vagy ami épp van polcon eladó.
Egyébként ismerem valamennyire a másik szériát is, konkrétan az asszonynak volt P52s majd P53s. Nem azért mert P kellett neki, hane mert az volt jó áron. P15s kimaradt, mert a P53s-re panaszkodott, hogy meleg, meg fúj meg minden
Felújjítottam egy régi P51-et és azt használja. És jé, ez milyen gyors és jobb rajta gépelni meg a kijelzője is jobb, és néha még eléri a 40fokot is böngészésnél, ha kitekerem a nyakát sem melegebb 65-nél.
És tökre nem zavarja a +1 kiló. Természetesen, ha valaki naponta hordozza, utazás közben használja eszembe se jutna ilyet ajánlani, de ilyen itt nem vetődött fel. -
zsolti75
senior tag
válasz
Tikakukac #113370 üzenetére
Pár éve, egyik hirdetett gépemnél elfelejtettem letakarni a serialt, le is klónozták.
Lenovo-nál intel 10gen-től már nem lehet már otthoni eszközökkel átírni, DELL-nél meg már a 8gen-óta.
A Thinkpad-ok 99%-a céges gép, a számlát a user sosem látja, jól néznénk ki ha nem a serial alapján gariztatnánk.
De én a biztonság kedvéért mindig lefotózom a számát. -
zsolti75
senior tag
válasz
scream #113365 üzenetére
A kép alapján lejárt a gari, USA-ban alapból egy év depo garancia jár, a többi fizetős. EU-ban 3 év depo az alap.
Refurb-os géphez még nem volt személyesen szerencsém, nem tudom mennyi a garancia azokra, amit láttam, hogy piros helyett fekete matricával zárják a dobozukat.
Óvatosan megjegyezném, hogy én az egyik P53-assal jártam úgy, hogy én bontottam a dobozt, jó fél évvel korábbi gyártású volt a gép és a bekapcsolás napjától számolta a garanciát. Előtte nem ellenőriztem, mert volt számlám, gondoltam majd átíratom annak keltezése szerint, de nem volt rá szükség, gondolom neten leadta a gép az infót a lenovo felé.
Ez utóbbi lehet egyedi eset, de tényleg így történt. -
zsolti75
senior tag
válasz
zsoltip #113270 üzenetére
Jótállás ellenörzése
Nemzetközi jótállás ellenőrzése
ez utóbbi csak akkor működik, ha már van kiválasztot géptípus -
zsolti75
senior tag
válasz
doser0717 #113077 üzenetére
Itt hívtam fel a figyelmed, hogy láttam német oldalon egy jó vételt.
Mit keresek én azon!? Egyébként én bukni szoktam a gépeken, de ez lényegtelen a témával kapcsolatban.
Ha az nem érdemleges infó, hogy a Lenovo oldalán van lehetőséged letölteni a boom list-et és össze hasonlíthatod a cikszámokat akkor sajnos nem tudok segíteni rajtad.
A személyeskedésed meg hidegen hagy, de megkérnélek, hogy ne válaszolj! Köszi! -
zsolti75
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged