- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65084 üzenetére
8GB van benne. Ez most egy M4500, szerintem egy darabig marad.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65076 üzenetére
Igaz, koszonom. Meg alapbeallitason van a GPU, bar szerintem nem is piszkalom.
FPS: 14.0
Scores: 593
Min FPS: 8.5
Max FPS: 17.6
A beallitasok ugyan ezek voltak, kiveve a felbontas, az 1600x900 fullscreen volt.
1280x720-on:
FPS: 19.0
Scores: 804
Min FPS: 11.9
Max FPS: 24.0 -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65072 üzenetére
Esetleg valahogy osszemerhetnenk mekkora a kulonbseg az FX880 nVidia es a V5700 ATI kozott.
-
soldi3r
veterán
válasz
fermacht1994 #65058 üzenetére
Ha beleteszed a lavor hideg vizbe, ez sem fog 50 fok fole menni
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
Vassili_Zait #64947 üzenetére
Nalam kifejezetten jol viselte a hd4000 a SW-ot. De valoban nem arra valo.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64840 üzenetére
Ott azert szerintem mar a lo tul oldalan vannak. Kabel bejaratas, sok tiz ezres tapkabelek stb... placebo hatas.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64822 üzenetére
Az, nekem 2 hete csereltek lapot ez miatt.
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #64783 üzenetére
A 30as szeria meg a vallalhato kategoria.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64769 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy sokkal rosszabb, mint a T vagy X 40-es szeria.
(#64770) Cheky, Nezz at a konkurens topikba is
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64729 üzenetére
Miert, mit kellene tesztelniuk, wokstationoket? 10-bol 9x hetekig az asztalon allnak. (Egyebkent jelenleg minden kategoriaban elverezne a Lenovo) Mivel elvileg ezeket a konnyu gepeket cipelik a legtobbet, szerintem teljesen jogos.
-
soldi3r
veterán
válasz
Kristof9094 #64690 üzenetére
A 9-es sorozat mar eleg lehet az alap dolgokhoz, de oda dedikalt VGA kell.
-
soldi3r
veterán
Megjott egy X240, kicsit vegyes erzelmekkel nyomkodom...
A billentyuzete barmelyik Thinkpadot veri, meg az E6330-et is. Csak a kiosztas valtozott ismet.
Sulyabol adodoan meg jo gep is lehetne, de nem tunik annak. Az akksi akkora mint egy elem. A touchpad pedig, mint azt hiszem a BB Thunderen, lenyomhato az egesz,
A kijelzo felbontasa ugyan olyan, mint az X230-amban volt, sajnos nem FHD. Az IPS panel kicsivel jobb, mint az LG-Philips, de fizetni nem fizetnek erte tobbet.
Elso nekifutasra azt mondom, ez egy jo gep annak aki sokat utazik, de mar nem erdemli meg a logot. Minosegre mar nem nyujt kiemelkedot. Visszacsomagolom es megyek, visszaulok a Dellemhez(#64606) dying_star, A kabel erszamot nem is figyeltem eddig, akkor innen tudja, hogy milyen tolto van rajta?
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #64552 üzenetére
Ebben szerintem igazad van. Ha megjott volna a W500-am, akkor abba uj WUXGA-t tettem volna, ezert nem is erdekelt az eredeti felbontasa. Legalabbis az X200-bol kiindulva, ami mar kozel nem olyan, mint ujkoraban volt, vagy mint az X230 volt.
-
soldi3r
veterán
válasz
kistewe #64361 üzenetére
Nalunk is van alkatresz kereskedelem, naponta jonnek, mennek a futarok. Nekem is gyanus a dolog, de nem kulonosebben erdekel. Ezert veszek mindent paypallal, holnapra a szamlamon lesz a gep ara.
(#64366) Dhampir, gumtreen talaltam. Biztosra akkor veszem, ha mar nalam van
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64354 üzenetére
Kivancsi vagyok en is. 140k-ert meg nem lehetett otthagyni. Remelem ez majd ideer
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64352 üzenetére
Uton volt hozzam, de (allitolag) a futar elhagyta. Igazabol csak azt sajnalom, hogy megvettem hozza a procit es a 256-os SSD-t, na meg a 8 giga ramot. Meg jo, hogy az 1920x1200-as kijelzot nem rendeltem be elore.
Most bosszubol vettem egy M4800-at, de hogy ontopik is legyen, jon egy X240-is nemsokara. Kivancsi vagyok kicsit jobban megnyuzva milyen ez a 40-es szeria.(#64351) bitpork, este kiderul, hogy sikerult e torolni a rendelest, vagy mar uton van.
-
soldi3r
veterán
Utkozben elveszett a W500-am
Ugyhogy ha nem tudom lemondani a T9800-at, akkor lesz egy felesleges darabom.
-
soldi3r
veterán
válasz
cassius.clay #64293 üzenetére
A telepitovel particionaltad?
-
soldi3r
veterán
X230, Full install es system update utan 5 beep. Alaplapcsere?
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #64100 üzenetére
Az, hogy szigetes vagy sem, az gyakorlatilag semmit nem szamit, csak a kinezeten latszik. Sot igazabol a szigetes kevesbbe lotyogott oldal iranyba.
A kiosztast viszont meg kell szokni, meg lehet. Ennyi erovel en a magyarra is mondhatom, hogy sz@r, mert mas mint az uk (vagy us) amit hasznalok es megszoktam? -
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #64066 üzenetére
X230-ban az i5 a SolidWorksot nem fogja meg. Engem is meglepett, ahhoz kepest, hogy a vele azonos koru i7-es Vaiot pedig igen, pedig abban dedikalt GPU is van es az ara is valahol az X230-am duplaja volt.
(#64081) xboy89, Precision, szerintem jelenleg a piacon nem is nagyon van hozza melto ellenfele.
-
soldi3r
veterán
A 7mm-es HDD csavar furatai ugyanolyan magassagban vannak, mint a 9-esnek? W500 caddyjebe oldalrol be tudom csavarozni a 7mm-est?
-
soldi3r
veterán
Koszonom! Utana nezek.
Ez alapjan csinaltad?- Install Power Management Driver (tested with v1.66.0.17)
- Install Lenovo Settings Dependency Package (v1.0.5.2). This package actually contains the necessary code to interface to the battery controller chip.
- Open the Start screen with the Windows button, then type regedit.exe. Right click on regedit.exe and run as administrator.
- Find the registry key [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Lenovo\PWRMGRV\Data].
- Now you should see 4 entries that are currently set to 0: ChargeStartControl, ChargeStartPercentage, ChargeStopControl, ChargeStopPercentage.
- The first 2 entries, ChargeStartControl and ChargeStartPercentage, change the starting charge threshold. Double click on each of them and change them both to your desire starting charge threshold. For example, if you want to start charging the battery only when the bettery level is below 40%, change both of these entries to 40. Also, make sure you have Decimal selected as the base unit.
- The second 2 entries, ChargeStopControl and ChargeStopPercentage, change the stopping threshold. Double click on each of them and change them both to your desire stop threshold. For example, if you want to stop charging the battery at 80%, change both of these entries to 80 (base in Decimal).
- Restart your computer. Somehow, the values in these registry keys get written into the battery controller after restarting the computer. -
soldi3r
veterán
válasz
Peet91 #63926 üzenetére
Epp szombaton inditottam utjara az X230-am. Ami nem volt rossz gep, de mondjuk mar annal a szerianal is latszott, hogy az E6230 sokkal masszivabb, viszont abban nincs mSATA, ami hatrany, sot, nalam kizaro tenyezo.
Viszont Lenovo 40-es szeriam mar nem lesz, ez biztos. Ha ujra sokat koltenek gepre akkor Dell jonne. -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63766 üzenetére
Igy van. De valoszinuleg SSDt meg RAMot a T510-hez is meg kellene venni. 3g sem biztos hogy lesz benne es az akku is eselyesebb, hogy nem Pana. FPR-t pedig nem tartom ertek novelo tenyezonek.
A kijelzo meg ahogy neztem a T510-ben mar 16:9. Tolem pl ezert megy az X230.
Hardveresen pedig nem erzek nagy kulonbseget a ketto kozott, Core i ide, vagy oda. -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63761 üzenetére
Ha a "kimaxolason" esetleg a RAMot es az SSDt ertjuk, akkor szerintem az nem gond, viheto a kovetkezo gepbe es az ujba is bele kene tenni. Egyedul a proci lesz valamilyen szinten buko. Attol meg nagyobbat fog esni egy T510 ara a kovetkezo 0.5-1 evben. En ezt az upgradeet kapasbol belekalkulalom a gep araba.
(#63738) SpeedR, Itt is koszonom.
(#63744) Chaser, Ha megoldod, hogy eljusson hozzam...
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63693 üzenetére
ThinkCentre gyarban mar en is jartam, sot, majdnem dolgoztam is
-
soldi3r
veterán
válasz
BalazsKKa67j #63551 üzenetére
Hardveres? Lakat+lanc. Vagy nem kell otthagyni sehol a lapost.
Kocsiba meg, kell rakni egy pancelt, de ha kell viszik autostol.
Tracking szoftverek vannak. A kerdes, hogy megeri e. -
soldi3r
veterán
válasz
CharlieDrop #63548 üzenetére
MSDN-est keress, azok nem piszkaltak.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63500 üzenetére
1-2 hetre azert kiprobalnek egyet. Quad procival meg mindig figyelemre melto darab.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63467 üzenetére
Eddig bankodtam azert egy kicsit a W700 miatt, de ma vettem egy ThinkCentre M92-t , holnap pedig lejar a W500 aukcioja
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63455 üzenetére
Nem, 208 korul lett megnyerve, de gyanitom joval fole kellett volna licitalnom.
Igazabol annyira nem banom, nagy lett volna a 17"-es meret. -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63431 üzenetére
VGA-t lehet hozza talalni, 20-30k kozott.
-
soldi3r
veterán
Hatha valakit erdekel. Az elado magyar.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #63343 üzenetére
Minosegre mar a 30-as szeria is jobb volt, mint az aktualis Thinkpad. Masfel eve nyuzom muhely korulmenyek kozott is, csak a diszlec kopott meg. Csak hat az E6330 ara epp 2x annyi volt, mint az X230-e es annyival nem jobb. En az E7-es szeriat a plazabookok koze sorolom. Azert tobb mint 10mm-t nem lehet buntetlenul elhagyni a vastagsagabol, az valaminek a rovasara megy.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63295 üzenetére
Az hidhiba. Nekem 3 is letette a kanalat T40-bol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore café
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged