- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
fi:zi'k #36082 üzenetére
Jó kérdés. Sima változatból meg S alváltozatból is láttam 1-2 darabot múltkor, de nem sűrűn felbukkanó gépek, ez tény.
A csodapanel meg a kisebbik felbontásból van, de én még itt aprón nem is nagyon láttam AFFS modos gépet, max 2-t. Az utólagos kendácsolást kér általában. -
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #35927 üzenetére
Évek óta így működik a gépjavítás nálam is. Livecd berak, ha nem csinálja akkor software, ha igen akkor hardware. Ez mellément
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
x200s nálam kussban van. Ami viszont nem volt kussban az a 8440p, na az külső fényérzékelővel sípolt. A töltőtől hallok este néha sípolást, méghozzá adott ritmusban olyan 10-15 másodpercenként, főleg ha nagy árammal tölt, 90W-os a drága. A vinyó az viszont surrog, na az csendben meg ha épp áll a venti idegesítő is lehetne, de hát este zenével dolgozom/böngészek.
-
Tikakukac
titán
válasz
mazsonpopo #35000 üzenetére
Kérdéses az az állapot, meg, hogy mi van benne. Ha nem kiextrázott gép, akkor 80-90k körül van. De mondom, állapot is sokat nyom.
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #34990 üzenetére
Nekem bő két éves, semmi baja nincs, ugyanolyan kenhetős a dolog, mint mikor megvettem. Jó paszta, főleg ha tényleg nem éri levegő akkor nagyon sokáig megél
buherka: Jaja, SSD is ilyen. Ameddig nem próbálod elvagy, de utána büntetés minden más. Teljesen átérzem a helyzeted
fi:zi'k: Vízhűtés miatt rengeteg a blokkcsere a gépben, plusz ugye 1 éve kezdtem inkább notikkal foglalkozni. Asztaliba meg fogyott keményen, mondjuk egy hétvégén elkentem 6 gépre valót is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #34814 üzenetére
Hát, az mindenképp. De szerintem olcsóbb lenne leszedetni róla mondjuk 5-6k-ért. De ők tudják
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #34809 üzenetére
Nyugodtan etesd meg vele a palmrestet, a telepítés hagyján, de ha bármi mást kell állítgatni, akkor szopás van.
Nem tudom mi van beállítva, gondolom trükközgetve, ezt azt lehúzva be fog bootolni, de ez igencsak sufnimegoldás. -
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #34785 üzenetére
Adtam volna a szabályzatnak. Mostanában úgyis nagyon jól megy az angol a supportos nénikkel/bácsikkal, főleg ha már káromkodni kell. Központi szervizzel tuti lehetne egyezkedni, a rendes TP-k azért ekkora marha fojtást csak nem kapnak. Nettó hülyeség, nem tudom ki találta ki ezt. Meg ha már ennyi minden elbutult, akkor lapcsere és cső. Eskü itthon jobb munkát végzek. Pedig nekem az alkatrész beszállító az eBay meg a notibontók...
A fő fő HQ-ra gondoltam. Ott azért elég sok mindent ki lehet csikarni. HP-ról tudok első kézből infót, ott olyan gyönyörűen leszervizelték a beadott gépet, mint a pinty. Csak kellett egy kis dorgálás.
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #34782 üzenetére
Csúnya balhét vertem volna egy ilyen után. Egy fan csere szép lassan 1 óra. Alkatrész meg nehogy 2 hónapig jöjjön, mert el is temetem magam mindjárt. Ott valami bugzódás van.
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #34775 üzenetére
Nem nagy munka 2 szétszedés után fél szemmel 30 perc alatt lebontottam alaplapig a gépet. Bár szerintem inkább a hűtőt birizgáld ki rendesen. Valamint nem tudom volt-e már szerelve, de a csavarok meghúzása is elég sokat jelent. A paszta nálam 4 év után mindenesetre teljesen rendben volt.
Tényleg nincs bennük sok csavar, néztem T61-et már. A trükk az, hogy sok csavar fog 1-2-3 elemet is egyszerre. Így nem kell egy vödör csavar és minden fekszik mindenen frankón. Okos ötlet, szeretem ha gondolkoznak a tervezésnél.
-
Tikakukac
titán
Jók ezek a hőfokok, de inkább a deltákat kéne mondani. Az úgy sokkal reálisabb. Plusz ugye nálam is 65 fokra állítva a venti, az alatt be sem kapcsol. Szóval a venti fokozatát, sebességét is be kéne írni ehhez. Na úgy már full reális lenne.
A DV5 olyan 92 fokos procit és 89 fokos GPU-t is adott masszív játék közben, 2-vel a legdurvább fokozat előtt. Hát na, ez ilyen. Már szerintem kívánja is néha, szinte hallom ahogy felpörgeti a ventijét, hogy kapjon valami mocskos játékot
-
Tikakukac
titán
Ahham, hát akkor neked lehet kéne kraft, plusz ugye X200-ak pöcökegeresek only.
Elég rendesen faragtam a win7-et mire jó lett az a C-50, szóval 2X1ghz nem csoda. De ramból szépen dolgozik és grafikus rész szutyokra veri az Intelt. Meg jól is fogyaszt. Más kérdés, hogy szerintem a durván tűzdelt pdf-hez kevés lenne az is SSD mellett is. Robogót szereltem és azért L9300 mellett is kellett nem kevés idő, mire mindent betöltött a drága a képekből, első körben tesztelnék egy adott pdf-et vagy bármit gépeken, hogy kiderüljön mennyire kell erős proci. Utána már azért könnyebb lenne gépet találni mellé.
-
Tikakukac
titán
Tesómnak van C-50 Brazos netbookja, kicsit feltupírozva 4 giga rammal csak annyi kell, hogy egyszer mindent betöltsön. Onnantól már az is használható rendesen pötyörészgetésre.
Nyugodtan vehetsz ilyen feladatokra akár egy x200-at vagy ez x200s-et is, billentyűzete remek, könnyű, nagy felbontású panellel pedig nagyon nincs gép, standard felbontással a betűk sem aprók, meg ugye ezen lehet változtatni. x200s vadászathoz mondjuk sok szerencsét, fehér holló szinten vannak, főleg idehaza
-
Tikakukac
titán
Sandy és Ivy között ami tényleg tutiság, az az újabb grafikus alrész. 10-15% körül lehet a gyorsulás. És a lentebbi B-s procik vs. i3 között is kb. ennyi van. Szvsz annyira nem durva a dolog, max a grafikus részért váltanék, ha váltanék. De nekem már a core2 is elég 4500MHD-val
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #34645 üzenetére
Van még T9600-as procival is
-
Tikakukac
titán
válasz
kraftxld #34587 üzenetére
Nekem 2. vagy inkább 3. munkám a noti meg gépbuzera, ilyen extra dolgokra nem merészkedek. No igen, a tiszta munka. Na az ami nem nagyon lesz, ha így haladunk
dabgergo: A kérdés remek, integrált karira nem tudom. Mondjuk indulj ki verziószámból és keress régebbit guglizva. Ami nekem eddig ilyet csinált, az mind driver bugzás volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #34547 üzenetére
Kis házibarkács, és atomstabil. Esetleg kis fekete festék és még esztétikusabb. Majd ha rendesen szétkopott hozatok másikat. Mondjuk múltkor koccolt az asztalhoz, mikor pakoltam ki Pestről. Szerintem ott repedt át teljesen.
buca84: Állványnak nem sok értelmét látom. Sima ultrabase lesz majd, mellé meg marad a 24" moncsi meg a többi katranc.
-
Tikakukac
titán
x200s fejlemény:
Ma végre lett időm. Gépen amúgy is palmrest üvegszálazás történt, így szétkaptam. Jött a töltő is. Mondom tutiság, van TP tulaj, mondom kérek töltőt és kész. Felhívom, az istenbarma vett egy Packard Bellt a régi T60 helyett. Jó, frankó, megint lesújtott az ész.
Műszert rádugom, a kábel végén még a táp előtt kijön 10volt. Szakadásmérő: semmi. Fordítva: semmi. Dugasz levág. Műszer bele. Föld+egyik villa okés. Másikon nudli. Szakadt valahol. Levágok 10 centit. Még 10-et. És ezt majdnem a betápig megcsinálom, mikor nekiáll sípolni. Összedugdosom, lesorkapcsozom, gépbe bedug. És máris működik minden, mindössze a betáp kábelt kell cserélni. Ami ha van valakinek fölösbe, igazán megboltolhatnánk
Szummázva: alaplap para helyett csak 10 perc tákolás kellett neki. És mindenki örül tovább
-
Tikakukac
titán
Ultrabase itt nincs, de tisztán hálóról el sem indul.
Töltő eddig jó volt... Bár olvasgatva akadt már pár embernek hasonló gondja...
-
Tikakukac
titán
Az x200 kitalálta, hogy nem tölt többet. Tutira megy akksiról, de csak töltőről nem. És az akksiba sem tölt semmit. Tippek, hogy mitől lett hülye? Akksi kondíció esett be sárgásra a progi szerint, de ez szerintem nem okoz ekkora errort...
Ment a zene, pakoltam, és közben vettem észre. Most akksi kivéve, és pihen.
-
Tikakukac
titán
válasz
Declare #34250 üzenetére
Hülyék után ne menjünk. Az Apple pedig főként abból él, hogy felhájpoltatja a cuccait, és stílust képzel beléjük. Az emberek meg arra vágynak, hogy egyediek legyenek, tartozzanak valami nagyhoz, fontosnak érezzék magukat.
Engem, meg sokan másokat ez nem érdekel. Matt fekete, baltával faragott noti kell, ami nem művi dolgokra való. Felőlem akár lehet a piac 80%-a is az övé, nekem ne bohóckodjanak minden vacakkal. Az iTunes is konkrétan ilyen. Szobatársam kivágta 4 hónap után a 4s-t, mert már az idegbaj kerülgette. Kössék meg a bocikat meg a lovakat, de ne engem. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #34211 üzenetére
Nekem majd lesz, de kell az AFFS panel első körben. Utána eladom a mostanit.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #33979 üzenetére
Rosszra gondoltál, teljesen hidegen hagy a frankenpad meg az előtte lévő hsz.-ek meg ki mire gondolt.
Én 2 esetet vázoltam: ha már valami durvát akarunk alkotni, mérnöki szemmel, akkor kendácsoljunk bele valami ütőset, amivel munka van. Mint ugye, mikor tényleges szörnyet alkotott a doki, nem kis munka volt.
Vagy ha eladásnál megyünk direkt átveréshez, akkor valami atom gyenge, olcsó, de a kasztniba nagyjából passzoló lapot kéne beletenni. -
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #33893 üzenetére
Maga a kártya tehát benne van és bekapcsolható?
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #33882 üzenetére
Megérdemlik a búbolást
-
Tikakukac
titán
válasz
Mathematics #33854 üzenetére
A nagy felbontásúba nem megy bele az AFFS. Más a fedlapjuk.
Bő 4 éves gépnél még nincs gond a CCFL-el, legalábbis nem látok sárgulást.
Plusz ugye nagyon sok választásod sincs, x200s elég ritka madárka, 1 év után szereztem egy tűrhető példányt. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #33819 üzenetére
Nem hiába foglalkozik vele a srác is, akitől vettem a telómat, tuti eredményt csak ők tudnak csinálni, de ő is ilyen 10-15k-t mondott, mikor kérdeztem hasonló dologra.
Akár sikerülhet is. De ahhoz, hogy valami mást ne vágjon tönkre az ember és tényleg hosszabb távon is működjön... csekély az esély -
-
Tikakukac
titán
válasz
LaptopSystem #33739 üzenetére
Csak tippelgetek, ha megnézel egy esetleges belogolás után egy eseménynaplót és nincs tele egy raklap piros X-el, akkor tovább kell agyalni rajta, de a fórumtársak is mondtak pár jó tippet. Ezeket nézd meg, aztán még töröm az agyam
-
Tikakukac
titán
válasz
LaptopSystem #33736 üzenetére
Ha egy OS csere megjavítja a dolgot, akkor ott valami buta driver leledzik a háttérben, vagy a win7 tölt be/csinál valami olyat, amit nem kéne. Eseménynaplót nézz majd, egyik gépen a driverek folyamatosan erroroztak és nem töltött miattuk a rendszer, hátha.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #33667 üzenetére
Hát nekem 2 villamosnyira voltm cirka 40 perc az egész, szóval nekem bejött
audi100td: Igen, ezt vizsgáltam is kicsit mérnökibb szemmel, hogy ott a csavar behajtási helye, ami főleg teherviselő elem, és mellette meg a pattintós rész. Ami nagyon vékony. Én azon csodálkozom, hogy a másik oldal még bírta. De így tuti, belül megfogta frankón, kintre is kentem finoman a résbe, letöröltem és tényleg tök okés, egyben van. Más problémát nem találtam a munkálatok alatt
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #33661 üzenetére
Ha a burkolat alján lenne akkor gyankodnék, de ezt szerintem egy saroknál, mondjuk asztalnál kapta el valami és azért tört ott ki a pici rés. Palmrest nekem is egy pici helyen repedt volt, pont nem érdekes.
soldi3r: Fekete és piros talán, egyik jobb oldalt jön végig a kijelzőtől, másik meg belül a többi katranccal. Helyük meg valahol a kártyaolvasó alatt, a wifi és az I/O kari tőszomszédságában.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #33657 üzenetére
Mai napig volt garis, nem tudom megcsináltatta-e. Én kifújtam az enyémet WD-vel, eddig sem morgott,most meg még úgy sem, meg alig indul be úgy is. Szintén tőle vettem. Kicsit megreparáltam a palmrest szélét 2 komponenses ragaccsal, meg kimostam az egészet és így pöpec. Jah, meg átcseréltem az z-y kombót. Amíg nincs pénzem az upgrade cuccokra, addig mehet a menet.
Hűtő ha elkezd hangoskodni, annak a házhoz nem hiszem, hogy sok köze lenne, csapágy az ami kikopott. Azt megcsinálták volna. Egyébként sokat van külföldön, nem tudom miért nem vitte el eddig.
-
Tikakukac
titán
Akinek van valamilyen kérdése x200s belsejéről vagy bármi hasonló amihez jó egy szétbombázott gép, most szóljon, mert nemsokára megszárad a burkolat és kezdem összerakni
-
Tikakukac
titán
válasz
^Clown #33352 üzenetére
Hohó, hát az egyszerű, meg drága, meg amúgy is. Az ilyen barkács, azért valljuk be mindig olyan jó érzés, hogy igen, ha egy rohadt ledet is, de akkor is megbarkácsoltam, és utána lehet gyönyörködni a műben, ami kicsit suta, kicsit esetlen, de mindenképp van benne egy kis Én dolog. Az meg tök klassz, szerintem
-
Tikakukac
titán
válasz
!Overdose! #33321 üzenetére
Mekkorát pukkan egy ilyet? Képeket már láttam, de személyesen eddig max sima akksit tudtam halálba küldeni, az nem volt olyan vészes, de nem örvendenék ha az akksi egyszer csak hopláhoppozna egyet mondjuk az ágyban
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #33246 üzenetére
Igen, sikerült rájönnöm végül, hogy T61 kell ha tapipad is kéne, viszont ugye akksi időben nem akkora bajnok. Legalább lenne valami touchpad verzsön utólag vagy valami, na mindegy, tényleg HP lesz a vége.
Figyelés lesz, ha az újabbik beesne a lélektani határ alá, akkor megboltolom -
Tikakukac
titán
válasz
franc0 #33238 üzenetére
A nagyobbik HP sorozat kortól függetlenül kuka, nehezek sajnos. x200 a pöcökegér fétisem miatt remek, de neki nem fog bejönni
Amiért kicsit paráztam az pontosan az 1,8"-os vinyó, de nagyon úgy néz ki, hogy az marad. Augusztusig még azért kiforrja magát a dolog, de köszi a megerősítést -
Tikakukac
titán
Kérdést bedobom ide is. Haveromnak kéne majd augusztusra gépet szereznem. Olyan 110k a plafon, legyen sok akksi idő és súlyban is minél kisebb, annál jobb. Én valahol x61s körül gondolkodom, új akksit kapna, meg ami éppen kell, ezt megoldom, esetleg nézegetek még HP fronton is 1-2 gépet, de azokat még puhítom. x200/s tapipad miatt, illetve ritka előfordulás miatt inkább hanyagolós, bár majd megnézi az enyémet és megmondja, lehet bejönne neki. Ötletek erre a problémára?
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #33103 üzenetére
Elég finom
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest