Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
cassius.clay #45935 üzenetére
De ki mondta, hogy olvas? Senki. Lehet, hogy egy egység áram alatt van végig, mert zár egy áramkört a bekattintott dugasz? Igen. Ezt ha neked kemény elfogadni akkor megértem, de amíg nincs komoly érv vagy bizonyítás, addig mindkettő áll.
Mellesleg Acer vakdugókról tudok nyilatkozni, ott konkrétan fele olyan rövid, mint a rendes kari. Talán véletlen? Nem tudjuk. Lemérem, megnézzük és majd örülünk.
szerk.: Érzésre megmondod? Basszus, te nagyon komoly segítség lennél méréslaborokon, érzésre megmondod a szinuszokat meg hertzeket is? Jöhetnél 3. társnak valahogy...
Én azt mondom, hogy perpill nincs bizonyíték egyikre sem. Így ha valaki azt mondja, hogy valami márpedig úgy van, az tippmix, nem pedig valóság és tény. -
Tikakukac
titán
válasz
cassius.clay #45930 üzenetére
Senki sem azt mondta, hogy annyit fogyaszt, mint read alatt. Az lett írva, hogy fogyaszt. Ami igenis elképzelhető, ha készenlétbe pöttyenti az olvasót a bedugott kari "kattanós" része, akkor jah. Nem tudom mennyire van meg a készenléti és áramköri elemek fogyasztása a fejedben, de igen, lehet kapsz egy teljes akksinál 2 percet. Én már hagytam úgy abba filmet akksi vége miatt, mert 2 perc kellett volna és rohadtul ideges is lettem. Na ennyit erről.
De úgyis bontok gépet húsvétkor, megy ki a garázsba, fatertől kilopkodom az összes létező kütyüjét és megmérjük, ez a megoldás, nem a vakvilágba kiabálás.
-
Tikakukac
titán
válasz
cassius.clay #45809 üzenetére
Ja, USB be, boot és win.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrPetya19 #45802 üzenetére
25k körül tudsz venni hozzá plusz 2 évet. A nemzetközi elviekben azt jelenti, hogy a világ elég sok országában le lehet szervizeltetni. Az, hogy TP Edge garid van az nem jár előnnyel tudtommal, remélem tudod, hogy ez inkább névben Thinkpad, nem sok közös vonása van egy nagyobb rendes Thinkpaddal.
A többi jó kérdés.
-
Tikakukac
titán
válasz
cassius.clay #45803 üzenetére
Van, persze, ha hazamegyek akkor ezt viszem mindig, nem egy Altec, amihez szoktam, de szokható és elegendő.
-
Tikakukac
titán
válasz
cassius.clay #45800 üzenetére
Szimpla hangszórós. Üzleti gépes, tehát arra amire kitalálták jó, de fokkal sem több. Miki az van.
-
Tikakukac
titán
válasz
cassius.clay #45784 üzenetére
Hasonló ötlött fel bennem múltkor. Aztán rájöttem, hogy az a t400 másfélszer nehezebb, így byebye bűnös gondolatok.
Sata2 alapból mindkettő, és elviekben 8 giga a plafon ramból, ahogy már megjegyezték. -
Tikakukac
titán
Ilyesmiket mértem én is, mikor nézegettem, nyáron is végül is tök hidegben van, de ha mondjuk elkezdi nyalizni a 75 fokot, akkor megbontom, addig mehet szvsz.
A gázosabb a Pavilionom. Tegnap toltam kis képes-videós mókát, és proci benyalta a 96-ot GPU meg a 98-at. Ezt viszont tényleg meg fogom tuningolni meg szétkapom, mert ez már aggaszt, eddig azért 95 fölé nem ment, pedig azért 4 éve velem van
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #45465 üzenetére
Gravírozás megoldható, meg a kopogást is el lehet tüntetni. De.
Mint tapasztalt barkácsoló, és mániákus lehetetlenül nagy hülyeség megvalósító lebeszéllek róla. Sajnos hosszú és kemény éjszakák árán nomeg sok pénzzel lehet eljutni oda, ahova az ember azt hiszi, hogy egy mondjuk laza bitumes lap elég lesz, vagy csiszolunk, szórógitt és mehet a menet. Mindenesetre ha érzed a belsődben, akkor le nem beszélnélek róla, én egyik nap felkeltem, és azt mondtam, hogy kell egy saját biliárdasztal. Így hát 1 hónap szívás és kb. 300 munkaóra után egy leharcolt asztalból lett egy gyöngyszem.
Szóval hajrá -
Tikakukac
titán
Szívem csücske ma elkezdett olyat játszani, hogy csak töltőről megy. Akksit tölt, 50% elhasználódást ír, tök baba minden, de csak erről nem kapcsol be, és ha kikapom töltés alatt, akkor egyből gémóver. Van valami trükk, amivel fel lehetne pofozni, hogy végre lássa a töltést, vagy multimétert a kezembe és mókolás lvl99 következik?
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #45061 üzenetére
Azt, hogy a hőmérséklet sokadlagos gond volt. Ezek első sorban azért döglöttek, mert hőmérséklet változást nem bírták. Önmagában a 90 fok nem lenne gond, de az, hogy 20 fokról startolunk és felérünk ide, aztán vissza az már igen. Ezért repedtek tokozások és szálltak el a gépek.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #45049 üzenetére
Jó hűtés mellett is meghaltak volna. Ha 30 és 50 fok között lett volna az a GPU világ életében, stabilan, akkor éltek volna. Sajnos a nagy delta verte őket tönkre, lényegtelen volt, hogy most 70 lett a max vagy 90. Döglési szempontból legalábbis.
-
Tikakukac
titán
Én a saját gépeimet is szoktam sz@rozni, sőt, a másik topikban a sz@r konzumer gémer gépek említésekor mindig hozom a saját gépemet is példának. Ez van. Valami valamihez képest jobb-rosszabb vérmérséklet függvényében egyéni szókincs és körítés mellett. De az biztos, hogy mondjuk egy X-et SL-re nem cserélnék, ha ütnének sem
Amúgy az SL remek gép konzumer belépő fronton. De merész dolog lenne bármilyen üzletinek nekiengedni, azt azért valljuk be.
-
Tikakukac
titán
Hát épp ez az, mert egy sima gondolatszál engem is erre vitt, ha sokszor kell az akksi, akkor töltsük fel rendesen, mert úgyis kell. De valamiért nem ez jön ki, erre a tippem az elhasználódás meg csepptöltés összefüggése vagy valami hasonló. Csak lusta vagyok bogarászni, lustizok inkább
-
-
Tikakukac
titán
Valaki tudja, hogy milyen algoritmus vagy egyéb más dolog irányítja a töltőmechanikát mikor kímélőbe van rakva a töltés? Még eddig nem jöttem rá, most 72%-ig töltött és itt hagyta abba, máskor simán eltölti 100%-ra, van amikor 80-ra. Csak kíváncsiság szinten, semmi komoly. De jöhet a komoly is, akár
-
Tikakukac
titán
válasz
eric.cartman #44791 üzenetére
Cserébe kapsz AFFS-t és olcsóbb alkatrészeket. Megnéztem, 18 deka elviekben a difi.
De mivel tényleg iszonyat ritka, így jó az az x200s is, mivel még az is egy ritka jószág.3kg 20%-a--->hmm szép
1kg 20%-a--->hát szép, de azért nah1kg meg szép, attól még piszkosul ritka és drága gép, legutóbb egy nagyon csúnyán ledarált változat került annyiba, mint egy kifullozott, garis x200s. Szóval én ajánlanám magamnak is, csak ugye több szempontból is szopóág szegény.
-
Tikakukac
titán
Ma volt alkalmam "tavaszi" napsütésben megnézni mit tud, szokásos előadós környezetben. Tükrös meg izé, de valóban jobb, mint egy fényes tn. Egy rendes fóliával megtámogatva én csendben lennék életem végéig. Viszont az nekem tényleg hiányzik, de lassan tényleg veszek egy Mac-hez valót és belevagdalom.
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #44729 üzenetére
Melyik része repedt?
Naugye, akkor tényleg nem voltam hülye, mikor megállapítottam, hogy a jobb alsó sarok a csavar miatt veszélyes terület. A körmök azok rendben vannak nálam. Ha veszek is újat, akkor első körben ott a csavar környéke, meg a sarkok kapnak egy kis erősítést a legerősebb cuccból amim van otthon. Jobb a békesség
-
Tikakukac
titán
Mióta keresek egy ilyet, fáradt gőz megvolt, azt használtam is, ez még új. Ezer hála
Nade, egy kis ON is a dolgokba. Palmrest bal alsó részéből ma leesett egy nagyjából 3*3 milis darab, egészen láthatatlan, alsó felén. Lassan muszáj leszek venni újat, ez a palmrest dolog tényleg nem a legtartósabb dolog az x200-akon.
-
Tikakukac
titán
válasz
franc0 #44725 üzenetére
Mint egy rossz 5 éves, mit heverjek ki? Attól, hogy vipera mód puffogsz, még nem leszel előrébb
Asszondjahogy, az elmúlt 6 évből 240 gigányi fényképem van
Videók sajnos csak 480p-ben, azok úgy 500 giga felé konvergálnak.
Namármost, ha elég sokat utazgatsz akár országon belül, vagy csak szereted megörökíteni az eseményeket a baráti társaságról, utakról meg bármi másról, mondjuk a mai kameráknál FHD-ben, azok szerinted mennyi helyet foglalnak?
Ha hülyékről van szó, akkor aláírom, az vagyokDe te minimum ekkora.
De ugye ismét elő kellett szedni a torrenthomárszediafilemtazékellanagyhdd dolgot. Jahjmár. Elárulom, a fontos dolgokat az ősrégi DVD nevezetű vackokra is kiírom. Nemsemmi. /sarcasm
-
Tikakukac
titán
Én meg mindig arra akarok cserélni, hidd el, elég csecse cucc az is, csak egy másik oldala az életnek
A bajom a kijelzővel meg a billzettel van, amiatt nem adnám el az x200s-t.xboy89: Ööö, hát izé. Én most itt megvizslattam a töltőket, és valahogy egyiken sem találtam 20 voltot, ha már futi egy W520-ra, akkor legyen használt gyári töltő, ez az átalakítós dolog hülyeség.
audi100td: Neeeem
2530p vagy 2540p-re
Azért volt alkalmam fogdosni ilyen SL-t is, hát azért nagyon elvetemültnek kell lennie annak, aki egy ilyet cserét bevállal -
Tikakukac
titán
válasz
franc0 #44559 üzenetére
Tehát a lényeg: igazándiból semmit sem tudunk, és nincs adat és nem is lesz, vagy ha van, az is hülyeség meg fals, de a win8 az nagyon jó. Értem. Legyen döntetlen, vagy nem tudom, felőlem nyerhetsz is.
A konkrét (tehát létező és nem megoldható) problémáimat a rendszerrel pedig olvashatod a topikjában, meg az összes többi emberét is. Az egyszerű nem mindig nagyszerű. Nem néztem arrafelé manapság, a problémák megoldása akkoriban annyit jelentett, hogy elküldtek mindenkit az anyukájába, majd vérig sértették, majd miután távozott az ember a topikból, párszor még jól leköpték. Nagyjából itt lett elegem a kínlódásból, meg az egész rendszerből.
audi100td: Bonyolult, az találó szó. Valóban az.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #44554 üzenetére
2 tábor van: van, akinek bejött, és van, aki megvárja a kigányolt win9-et. Ez azért megerősített benne, hogy ha idióták is vagyunk hozzá, legalább jó nagy a csapat, így azért nem rohanok majd inkább bölcsészpályára.
franc0: Fogy vagy nem? Nem. Miért? Mindegy. Ez egy erős szilvásbukta lett, tologathatunk számokat, meg vitatkozhatunk mindenről. Olyan, mint a Bing. Kardozás ott is van rendesen, de ha egyszer az sem megy, akkor nem megy. Ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #44358 üzenetére
Relatív, IPS után minden borzalmas lesz színek és betekintési szögek terén is.
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #44291 üzenetére
Jó kérdés, szerintem dobozhang és kútvisszhang előállítónak, bohóckodni megteszi, de egy áramkört mikor tervezgetsz és 5-5 ember beszélget mindkét oldalon, akkor veszel értelmes mikrofont, mert belebolondulsz. Hidd el.
Sőt, én sima Skype alatt is megpusztulok már a beépített valamiktől. Ha szükséges, akkor jó, patent, de azért illik áldozni a rendes minőségre.
audi100td: Akkor már megkapta a legújabb Dell üzleti is. Ennyit tudok, a telefonos headsetek miatt van ez. Hát ámen, új gép vásárlása nem fenyeget egy darabig.
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #44288 üzenetére
Pedig a dolog egyszerű, mint a szög. Van egy mikrofonod,külön. Meg egy fülesed. Külön. Ennek kell 2 dugó. Vagy átalakító. És mivel az átalakítót leveszed, mikor elrakod a gépet 99%, hogy pont akkor hagyod ott, amikor qrvára kéne. 1000 éve 2 dugósok a gépek. Értem én az innvoációt és hasonlókat. De miért nem jó, ahogy mindenki más csinálja? Nem kell ide magyarázat, illetve de, de akkor mindenki más a hülye, kivéve a Lenovot
SzalaiG: Ha visszakeresel, volt ez nem is olyan rég téma, ott elviekben linkeltek jókat. Sajnos sok a bóvli, és ha egy csatorna lemarad, akkor zúgni fog az egész, de majd keresek én is, ha lesz rá időm.
-
Tikakukac
titán
válasz
mitulabattyi #44279 üzenetére
Az egybedugaszra a válasz az volt, hogy sokan a telós egybemikrofonos füleseket használják. Szvsz nem volt elég nagy piackutatás, de ha ők azt mondják, hogy többen használják így, elfogadom. De nekem sem tetszik.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #44272 üzenetére
Tehát, ha mondjuk nem csak gépelnél, hanem mellett időközönként belepillantanál valami olvasmányba stb. ami papíron van, akkor vagy kapcsolsz lámpát, vagy kapcsolsz beépített kis lámpát. Nem hülyeség ez, max nem Apple trendi. Ez van, én őskövület vagyok.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #44266 üzenetére
Fényt terít, fentről, sokat. Tehát ha valami papírt, cetlit egyéb vackot odaragasztasz, akkor azt látod, míg alsó világításnál, khm. hát feltolod a vérbe a fényerőt és sütkérezteted a szemeidet.
+Shatterstar
audi100td: Ezt tudom. Viszont hiába van most már multivilágítás, ha a billzet pocsékandusz.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #44264 üzenetére
A felső kis lámpával tudsz olyat, amit az alsó világítással nem. Az a lámpa funkcionalitásában kicsit tovább megy.
-
Tikakukac
titán
Nekem a Mickey egér kábelem tört meg, egészen a dugónál. Istennek nem bírtam megtalálni, pedig mondom, villanyász a család, tehát van eszközünk mindenre. Rádugtam a műszert a végére, és elkezdtem vagdalni visszafelé a kábelt. Mikor 2 centire visszavágtam, akkor sípolt. Legtöbb notitöltő ilyen kábelt eszik, cseréld ki egy másikéval, és nézd meg. Még mielőtt nagyon berezelnél te is, hogy alaplapos a gép
-
Tikakukac
titán
Hasonló ok miatt bontottam atomjaira a gépemet... A töltő volt az, vagyis a kábel. Cserélj töltőt, nézd meg úgy mi a helyzet. Ha úgyis szívás van, akkor lehet keresni, hogy szakad-e a dolog, esetleg kontakt-hiba vagy egyéb, összetettebb a dolog. Jó szórakozás, én is elvoltam, még a szakadásjelző is csődöt mondott, hát elég sok anyázást elküldtem magamból a nyáron...
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #44041 üzenetére
Régi gép, általános felhasználás, esetleg olyan játék, ahol olyan GPU limit, mint állat, ott mindegy. Ha kiherélem tesóm gépét, és rakok 2 gigát 4 helyett, akkor is pont ugyanaz lesz nagyon sokáig a gép, max, amikor elkezdi tolni a 30 chat ablakot, akkor lehet olyan, hogy indul a lapfájl. Most, hogy toltam a Run-t, még mindig hamarabb fogyott el a GPU, pedig azért ez a kari még mindig nem egy integrált.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #44038 üzenetére
Én meg itt tolom a DMC-t, közben 10 lap megnyitva, és mindenki vígan szaladgál
DDR2-es gépbe így, hogy ott már annyira nem olcsó a ram (és 2x1-et ki is kell árulni) biztos nem fogok vele szórakozni. Ehhez a vashoz ennyi elég, még mindig hamarabb reszel a vinyó, mint fogyna el a ram.
GTA4 meg tipikusan rossz példa. Iszonyatos konzolport, amihez 32 giga ram kell, meg egy Paks, és akkor talán agyonpatchelve nem szaggat meg hullik szét.
Mondjuk azt is kihagytuk, hogy a win7/8 addig terjeszkedik, ameddig a takaró ér, szóval ha indítasz egy proci és ram igényes feladatot, és fogy a dolog, akkor eléggé le tudja magát zsugorítani.
-
Tikakukac
titán
válasz
Schuby #44033 üzenetére
Na ácsi, ezt nem értem. 64 bites rendszerhez nem kell 4 giga ram. Önmagában azt sem tudom miért kéne pont a 64-es rendszer, de mondjuk ha spec. programjaid vannak akkor okés. Ha arra gondolsz, hogy mennyi ramot tud címezni az oprendszer, akkor való igaz, 4 giga fölött már kell.
Amúgy mai napig kiszolgál a másik gép 2 giga rammal játék alatt is, szóval jó, kell a ram, de azért nem hoz csodát 2-3 giga felett. -
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #43991 üzenetére
BT modul legutóbbi infóim szerint 2k, és utólag is berakható-kiszedhető. Ez szvsz korfüggetlen.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #43885 üzenetére
Mikor vettem a T60-at akkor 65-ös töltőt kértem hozzá és felcseréltem a gépek között a 90w-ossal. Már ez a 65-ös is jóval filigránabb és emészthetőbb, sokkal könnyebb nem nagyon lehetne.
Most az órarendem fog dönteni. Ha nem nagyon kell 3 óránál többet a gép/nap, akkor minden marad, ha igen, akkor meg borítom az agyambam felvázolt terveket. Közben meg valamiért vágyom egy cserére is, de ez már csak ilyen általános hülyeség nálam is
Azért köszi az infókat, meglátjuk mit sütök ki -
Tikakukac
titán
Én jövök kérdéssel: autós töltő. Milyet érdemes, miért, tapasztalatok, árak és hasonló dolgok érintenének. Elég sokat ücsörögtem kocsiban mostanság és kéne valami megoldás arra az esetre, ha épp nem tankolnám fel az akksit rendesen, vagy hosszabb időre kéne kraft
audi100td: T60 tized mili dettó. Most megnéztem: kopás vagy bármi nemű anyaghiány nincs, szimplán a végén, a kis köröm, amibe az akksi körbe csúszik, az enged. A megoldás az lesz itt is, mint amit mindenhol alkalmaztam: üvegszálas anyagból kicsit befelé megvastagítom a dolgot, visszacsiszolom, 2 pötty matt fekete festék, és kész. De elkopva tényleg nincs, nem tudom akksi, vagy gépház lett-e elméricskélve.
-
Tikakukac
titán
válasz
balaaazs #43861 üzenetére
Valami nagyon okos Lenovo-s embert kéne megkérdezni erről. Azt én el nem hiszem, hogy a beszállító mikor hozza az akksit/cellát/műanyag burkolatot akkor belefér 1-2 mm a tűrésbe. Így laptopot gyártani nem lehet, pláne fura, mivel az illesztések mindenhol tized mm pontosak. Érdekes, ez a jó szó, valóban
-
Tikakukac
titán
válasz
balaaazs #43859 üzenetére
Küld vissza, de nem tudnak neked plusz 1 milit ráhegeszteni műanyagból
Amúgy a mi tippünk az volt, hogy így azon oldalt, ahol forró a gép a procitól, van egy légüres sáv, ami ugye elég rossz vezető jelen esetben, így nem melegszik az akksid-->tovább bírja halál nélkül.
Hogy ez igaz-e vagy sem, passzolom. T60 nálam mondjuk stabil, x200s meg majdnem 2 milis holtjátékkal szuperál. És ezek a gépek 3-4 éve alsó hangon mennek, hibátlanul. Szóval ha ez kell a boldogsághoz, én elfogadom, hát legyen, remek gép mind -
Tikakukac
titán
válasz
balaaazs #43855 üzenetére
Oka: ismeretlen
Több Thinkpadon is van ilyen, egyiken kisebb másikon nagyobb. X szérián nagyjából mindenki tud ilyet mondani, sok-sok éven meg modellváltás után is maradt. Valami funkciója biztos van, én legalábbis nem hiszem el, hogy ezt a lötyögést véletlenül sikerült benne hagyni x éven át
-
Tikakukac
titán
válasz
spyspyspy #43805 üzenetére
Mivel nincs rajtuk touchpad így ha akarod, ha nem, meg fogod szokni.
Utángyártott akksikkal meg óvatosan. HP-hoz hozattam, frankón megy (2-szer ha benne volt a gépben), de majdnem 1 milit kellett reszelni az egyik oldalon, olyan frankón lekopizták az eredetit. Inkább eredetit, bár húzós ára lesz az fix.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #43676 üzenetére
Core2-ig lehet csak szórakozni a dolgokkal legutolsó emlékeim szerint. Szakibá' majd megmondja, de bennem ez az infó maradt meg
wolfnet: Első körben: tuti kiégett? Első körben én kimérném, hogy Mr Feszültség elér-e oda. Ha igen, akkor annak oka van, hogy elkezdtek kipukkanni a ledek, én valami kicsit bonyolultabb dologra gondolnék, mint "elfáradtak". Gyakorlatilag bármi lehet, fórum turkálás lesz a nyerő asszondom.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #43271 üzenetére
Amúgy tényleg, ezt én is észrevettem, hogy affs után én is inkább bepocoltam az ágyba még az utolsó 30 percre és ott mókoltam, nem a nagy gép előtt. Szép és jobb használni, még egy sima szokványos gimpelés is annyival jobb lett, hogy 1-2 effekt még belefér pluszba, mert szép és tetszik.
Anyám annyit tud, hogy a gépének a kijelzője nagyon különleges meg szép, apám meg azt, hogy a másik gépem hetente darabokra van bontva, mert mindig kókányolok valamit, őt a 20 kV alatti dolgok annyira nem izgatják, max a 230, ez neki csak bohóckodás amit művelek -
Tikakukac
titán
Frankó, akkor elverünk egy kis pénzt megint
Iscariah: Azért van itthon tabletes noti, moddolt x200s meg ég tudja micsoda, de hajam letettem, mikor egymás mellé bepaloltam a gépeket, és bekoccant az IPS T60. 5k-t meg főleg nem adnék úgy pluszba egy T61-ért, hogy kijelzőben sokkal rosszabb. Szvsz legalábbis.
Nem kell ide grafika sem, anyám nem hajlandó belőni a monitort az asztalon, mert egyszerűen túl szép és éles a képe a notinak. Használtam 1 hétig, és tényleg, sima hétköznapokban is annyival jobb végre rendes színeket meg betekintési szögeket használni, hogy hihetetlen. Mondjuk hatalmas ugrás nekem nem volt, mert AFFS mod az van a másik gépben, de így nagyfelbontással, pláne bagóért, egyszerűen verhetetlen kombó általános használatra.
szerk2: Hát, azért anyámnak is feltűnt, pedig ő nagyon kuka ilyenekhez
Sebesség meg nem gond, nem az alsóbb procisokból kell venni és kész. Egy SSD meg segít minden máson. Ha nem lenne olyan bazinagy, akkor zokszó nélkül azt vennék a mindennapokra
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #43197 üzenetére
Monitortól megkezdve fülesekkel bezárva, azért marha nagy az a halmaz, aminek nem. Mert akkor így ez szopó, keményen.
Nagyobbak viszont rájöttek, hogy ez biznisz és adják vagy lehet kérni. Most ebbe ne menjünk bele, mert sok lenne. Ebben a formájában a garifutár keményen nem ér semmit, árban meg drágán szállítottak eddig is, meg most is.
-
Tikakukac
titán
válasz
ezsolti #43194 üzenetére
Ööö, mióta nem műxik Iponban a garifutár? Tudtommal még marhára megy, szóval azért kötelesek küldeni a futárt.
Grátiszban amúgy valóban kötelesek intézni a garit, ha futárt nem is kéne küldenie más boltnak, amit ott vettél azt így-úgy de le kell garizniuk.Lol, garifutár alól kiesnek a saját garis gépek. Tehát kb. minden. Ez mióta van így?
-
Tikakukac
titán
válasz
parkasz #43113 üzenetére
+ Chaser
Megfontolom, majd átnyálazom a dolgokat, meg szerzek egyet 1-2 napra és megnézem mennyire is lenne jó
fi:zi'k: Ha valakinek épp lenne egy akksija, amit nem feltétlen adna el, de van aki bekérdez és hát márkatársnak meg odaadná, az úgy férjen már bele. Vagy valami ritka panel stb. Ha már moderálva van minden, akkor tényleg minden menjen, és ne a 10 évente egyszer gépet eladni vágyó embereket szórják ki egy éppen menstruáló tag miatt, akinek ez a hobbija.
-
Tikakukac
titán
válasz
ielektros #43110 üzenetére
Bűnös szavak ezek, ameddig lehet szerkeszd ki. Ahogy nézem kőkeményen beindult a moderálási rendszer. Remélem a többi topikra is kiterjed majd, mert rájuk férne.
Más: T400 tulajok, mennyivel kényelmesebb-könnyebb használni, mint egy T60-at pölö? Lenne egy újabb beszerzésem, és erősen hajlok efelé.
-
Tikakukac
titán
válasz
brekiisti #42607 üzenetére
Egy időben az intel is gyakorlatilag fehér pillanatragasztót adott a procikhoz, na az durva volt, meglehet, hogy egy időben TP gépeket is valami mással ragacsoltak meg, nem lennék meglepve.
Ez ilyen elég lápos talaj, nem nagyon mernék belemerülni, mert tényleg ezer meg egy oka lehet a hőfokoknak. Mondom ezt úgy, hogy asztali prociknál tényleg mindent csináltam már: kupaktalanítás, polír, sok fajta paszta, kenési módszer, meghúzás stb. Én már mindent elhiszek, sajnos vagy sem -
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #42487 üzenetére
Elvagyok...
Thinklight ugye nincs is a tabletben, ezt mondjuk én megoldom, a többi része ha stimmel, akkor nyert az ügy.
A ledet külön akarom bekötni, lecsórizva a feszt valahonnan, és egy kis apró gombocskával kapcsolni, amit berakok a modem helyére.De ugye ehhez a kábel többi részének patentül mennie kéne, a középső forgó és egyéb dolgok miatt nekem nehezen hihető, hogy ez kiboncolható vagy beköthető, de akinek van jobb szeme ilyenkor, az ötletelhet.
ielektros: Az alap koncepció stimmel. A gond itt ugye az, hogy a tablet az középen forog, így nem szalag, hanem sima korbács jön ki a gépből. Plusz a thinklight sincs rajta. A többi dugasz az korrekt.
-
Tikakukac
titán
Na, akkor jön a kövi kérdés.
A tablet verziós kábel tökéletesen stimmel a sima x200-ba és ezen felül van rajta az extra dugó vagy más különbség is? Ebayen most van, megpróbálom az eladót megfűzni, hogy shippeljen ide is. És akkor olyan max 3-4k-ból gyönyörűen üzemelne a masina és nem lenne ilyen baszakodás.
Köszöntem a tippeket is akár.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #42393 üzenetére
Igen, már majdnem rád írtam, hogy tudod-e hova írtad le, de megvan, köszi
Véletlen nem tudod szalagkábelt mivel szoktak javítani? Az L alakban, ahol meg van hajtva nyomás hatására jó, de simán nem. Cinnel nem tudom mennyire ajánlatos ennek nekimenni.
További ötletem lenne a fűtőszál javító cucc, és azzal húzni oda egy csíkot. Sajnos ilyen miniatűr dolgokat nem szoktam javítgatni, apám meg ugye nagyfeszen dolgozik, ott is ritka a tized mm-es rézhuzal
Údemarha vagyok. Könyvjelzők közé amúgy beraktam azt a hsz.-t, sebaj, na, megvagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest