- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Most teszem bele a T7600-ot
Elősz9r átraktam a hp-ba a t2400-et, kitakarítás után egész korrekt gép lett. 1ébként nem vagyok maximalista, ez az eset az ahol igen. Ezt annyira jó érzés használni szívesen szánok rá időt.
Gondwana: Az lenne nálam az utolsó lépcső ha sikerül. Gombok színesítése jó 5let
audi100td: Nyilván ha ártana neki akkor nem 0-n járatná a bios is
Szép nagy hűtő van benne, elég nagy felülete érintkezik a külvilággal, már attól is hűl. A hp is ugyanezt a metódust követi takarítás után
Szinte mindig áll a venti net alatt, előtte meg maxon tekert és meleg volt a sok gyuva miatt. Pedig ebben v5200 van. Most is csak az 5400-es hdd hangját hallom.
-
Chaser
legenda
válasz
N.GÁBOR #24044 üzenetére
Simán. Szombaton láttam is nála egyet, pöpec állapotban volt. Csak a hátsó szellőzőnél volt egy kis repedés, zsanérok kicst mozogtak de ennyi. Aku gyári fullos volt, gép is is korrekt. Akkor mást vettem, kicsit összeveszett velem az atm
Ezt most alkatrésznek vettem, az alaplap kell belőle, az enyémben x1300 van most, hadd legyen a legerősebb benne.
-
Chaser
legenda
válasz
N.GÁBOR #24039 üzenetére
Mit kell ehhez szólni? Bestbuy
Az enyém ha minden igaz már úton van.
Zooka: Ha lenovo oldalát épp nem éred el akkor leszedsz egy vga-hoz való desktop drivert és mobility modderrel meghackeled. Hardwer heawen-en szépen le van írva hogy kell.
Tp fannal belövöd passzívra net alatt 30-40 percig simán elmegy, de bios is úgy szabályozza jó darabig. Nálam perpill is áll a venti bios szabályzással. Cpu 45, gpu 47 fok. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24005 üzenetére
Senki nem mondta hogy egyedi, de valszeg csak az első szériát érintette, amit tegnap néztem abban is jó volt a szenzor. A típusa is mindnek ugyanaz, csak a pegazus féle volt más fajta. És csak ott nem láttam lenovo feliratot a kijelzősor mellett. Valszeg az érzékelő cseréjével meg lehet oldani bármelyik érintettnél a gondot ha valaki ért hozzá. Vagy tp fan
Jó érzékelővel viszont semmi szükség rá.
-
Chaser
legenda
válasz
tototos #23992 üzenetére
Gondolom az nvidiára mutogatnak, nem mellesleg megértem őket. Az nv meg nyilván elsunnyogta a dolgot. Össze kellett volna fogni az összes gyártónak és nem annyiban hagyni. De gondolom úgy voltak vele azt a 3 év gart talán kibírja aztán őket tovább nem érdekli, mindenhova becsúszhat néha egy hibás széria.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23987 üzenetére
Ezt már megbeszéltük, defektes volt a szenzor. Ami azóta nálam járt T60 mindnél jó, adorjant vette meg a 14-esemet, kérdezd tőle milyen "hangos" a gép
Igazából meg kéne nézned, addig úgyse hiszed el
Az lehetett a legelső széria, az összes többinél a kijelzősornál már ott virít a lenovo felirat, annál vagy IBM volt vagy semmi.
<cyborg>: Fentebb mondták hogy szabad szemmel nem látható. Úgy tudom alkatrész cserénél adott alkatrész legalább fél évig garis, nem tudom lenovonál mi a szokás.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23984 üzenetére
Nem teker mint az állat, 3300 fölött még nem is láttam a ventit
Tehát ha számottevően halkabb lenne azonos fordulaton akkor nekem megérné. Most se lehet hangosnak mondani, de azért a super silenttől messze van amikor megy a venti, persze pl net alatt jellemzően nem is megy egyáltalán.
-
Chaser
legenda
válasz
tototos #23975 üzenetére
10-20k-s tétel, bár annyiért már valszeg lapot is szereznél ha jó a kézügyességed be is tudod szerelni. Mobileman-t keresd meg sztem, majd mond rá valamit.
Ennyit a ritkán meghibásodó nvs140 gépekről
Keresztkérdés: ha csak maga az alaplapom van, azt tudom tesztelni beépítés nélkül? Tehát táp rá, cpu benne hűtéssel és ha külső monitorra kötöm menni fog? Tervezek venni egy másik T60-at alkatrésznek.audi100td: T500 ventit próbáltál a gépbe? Nem emlékszem vagy a méretével volt kis gond vagy maga a venti volt kicsit defektes? Ha már lúd legyen kövér alapon kicserélném azt is ha ténylegesen jóval halkabb az 1ébként nem hangos eredetinél.
-
Chaser
legenda
válasz
adorjant #23966 üzenetére
Biztos jó gép, de párszor itt már mondtam nekem a 12" pont az a méret ami nem fekszik. Mindennapos használatra kicsi a kijelző, hordozni biztos jobb, de akkor már egy 7-10"-os tablet. Na meg nincs touchpad, én használom a trackpoint mellett/vele. Nagyon jó ez a T60 nekem
Jut eszembe ma is vettem majdnem egyet, de annak a palmresten már thinkpad T-series felirat volt, az enyémen még IBM thinkpad van
Mondjuk nem ez miatt nem vettem meg. Igazából a gépem már közel tökéletes, erősebb vga-s lap igazán nem izgat, 1600-os kijelző jó lenne de épp megvagyok nélküle is. Tudtam volna venni olcsón T400-at is de valahogy nem hozott lázba.
-
Chaser
legenda
A T7600 úgy néz ki 1.05V-on stabil max órajelen. Gyári max órajele is csak 1.15V. A T2400 is ennyin volt stabil, csak éppen 500mhz-cel kisebb az órajele
-
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #23952 üzenetére
Ha 1x egy vállalkozás beindul
Nem terveztem, csak úgy jött minden... egy 1600-os kijelző kell még meg esetleg x1400-es alaplap és kész a legfullosabb T60
Összehasonlítva egy workstation hp-val is megállja a helyét, pedig azok jó gépek. Bill talán van is olyan jó, trackpoint jóval gyengébb, touchpad is. összeszerelésben sztem fej-fej mellett vannak. A hangzása viszont nagyon bejön. A karácsonyfa ledsor nagyon nem
Nagyon jó ez az 1900x1200-es felbontás, de sokkal jobb élmény használni az 1400-es ips-t. Hát még ha sikerül egy 1600-ost beszerezni.
-
Chaser
legenda
Megvan a T7600
Igaz egy egész gépet kellett vennem hozzá de sebaj, legalább látok 1900x1200-es kijelzőt is. Nem rossz, nem rossz, de maradok az ips-nél
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23917 üzenetére
Ugye hogy ugye
Meg legalább kipróbálom hogy tényleg nem kezeli-e a 4GB ramot. Chipset elvileg tudná. Nem mondtam hogy 64 bites rendszert használnék, de ha szükség lenne rá tudja. Épp minap néztem apróban T7200 13k, T7400 15k, gondolkodtam is rajtuk erősen, de szerencsére nem ugrottam bele. Fullosítom a gépet ahogy lehet, sok gépem volt, már sok thinkpad is, de ez szerezte a legjobb perceket
Olyan csoda töltőm is van hozzá azt se tudom mire való
1600-as panel lenne a korona, kaptam arra is egy tippet, majd meglátjuk.
szerk: Hasonlít a T42-re a touchpad, azért tetszett meg nagyon.
adorjant: még annyira nem néztem, láttam van rajta usb, gondolom pl pendrivenak. Majd 1x kipróbálom.
Jut eszembe eladó a "régi" 9 cellás akum T60-hoz, vagy 4:3-as 14" T61-hez, vagy wide 15.4 T61, T500 amikhez jó..ha jól tudom
9 cellás, 90%-os, 2009-es gyártás, panasonic cellák, 77-78 ciklus. 9k a topiklakóknakA 14-es T60-am ati vga-val 4.5-5 órát órát elment wifivel, de még akkor is maradt benne.
-
Chaser
legenda
válasz
pigmeus #23886 üzenetére
Tökéletesen meg vagyok elégedve vele
Boot kb 15-16 sec, minden indul egyből, akár 8-10 dolgot is indíthatsz egyszerre, nem igen fogja meg semmi. Meg a kingston ugye boltból van és 3 év garos, de azt is találhatsz olcsóbban itt.
Vegha: AHCI-trim automatikuságán nem tudom mit értesz. SSD topikban azt mondták AHCI kell a trimhez. GC-hez nem kell.
-
Chaser
legenda
válasz
pigmeus #23882 üzenetére
Nem értem mért nem jó a 96-os kingston v100+ 31-32k-ért? 64-ből lát olyan 58-60-at. Annak min 10-15%-át üresen kell hagyni.
szerk: TRIM röviden és egyszerűsítve: cella karbantartás élettartam meghosszabbítása miatt. A kingstonos garbage collection is ezért van, de nem kell hozzá se AHCI se trim-et tudó rendszer.
AHCI- Bios-ban IDE v AHCI mód, fejlettebb lemezkezelés energiagazdálkodás szempontjából röviden
MLC v SLC megint más tészta...túl van lihegve.szerk: qrva jó a 96-os kingston!
-
Chaser
legenda
Kiongston 96GB-tal nem nyúlsz mellé. Sokkal drágább ssd-k nem sokkal gyorsabbak. Trim AHCI függvénye, ha az van trim is. De ezekben a kingstonokban van házi-trim, Garbage Collection a neve, OS/AHCI-től függetlenül működik. Nekem sata1-es a T60, de iszonyat hasít ebben is. Szinte egyáltalán nem melegszik.
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #23770 üzenetére
Lehet
Bootolni is lehet róla? Az viszont biztos hogy jóval drágább mint egy sata csatlakozós.
-
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #23763 üzenetére
Ha 5 percen belül vagy ne kezdj új hsz-t saját érdekedben, modik harapnak rá.
Lehet expresscardba ssd-t tenni, csak lassabb lesz mintha sata1 vagy 2-re tennéd, meg drágább is, szóval nem értem mért pont oda akarsz ssd-t.szerk: Speciel azt se tudom, hogy bootolna-e onnan.
-
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #23756 üzenetére
Kicseréled magad
Ha ebayezel onnan biztos lehet venni, ha nem akkor esetleg keresel egy bontásra váró gépet. Persze ha van zseton szerviz is alternatíva.
szerk: Nem értem expresscardba mért akarsz ssd-t
sata1-nél is lassabb ha jól rémlik. Ultrabay keret az optika helyére, abba hdd, ssd meg a hdd helyére.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23745 üzenetére
Azt a töltőre értettem
, úgy tudom az kompatibilis T60-tól felfelé.
szerk: noorbertt: Voltak nv szériák amik pirulósak voltak, fx570 tudtommal nem az. SSD-t a hdd helyére rakd, ha meg kell hdd is és nem akarsz külső házast azt meg az optikai helyére szerelhető ultrabay meghajtóba rakd, épp pár hsz-szel ezelőtt volt róla szó.
Zsanér ha téged nem zavar maradhat, ha akarod cserélni akkor cseréltesd. Szervizben reális az ár amit írtál, célszerű házilag megoldani. audi100td-nek volt zsanérja eladó nemrég T60-hoz, nem tudom T61-hez is jó-e.
Aku és bill ára valszeg nem fog csökkenni.
-
Chaser
legenda
válasz
szacsee #23743 üzenetére
Nem tudom neked mi a vidék, én Kméten szoktam vásárolni, Pesthez képest vidék
Van pár bolt ahol törzsvevő vagyok, ilyen dolog alap. De ismeretlennél is megteszik ugyanezt. Sok minden még iponynál is olcsóbb.
Belső csatlakozó p-ata, a keretben belül lehet p-ata vagy sata, nyilván utóbbit célszerű venni mert arra olcsóbbak az eszközök. Átviteli sebesség 90MB/s max, tehát 2.5" hdd esetében alig korlátozó tényező.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23739 üzenetére
Non-wide T60-akról beszéltem. Az ami jó 14-esbe az jó 15-ösbe is mert próbáltam. És te mondtad múltkor jó a 14" 4:3-as T61-hez is. Persze wide-hoz nem, olyat nem is mondtam. De ezekszerint 15-ös wide-hoz meg még sok modellhez jó ha jól értelek. T61 wide-hoz is eszerint ha 15-ös, vagy T500-hoz még pl.
Töltő azt tudom hogy rengeteg géphez jó, van valahol kompatibilitási lista?szerk: szacsee
Lehet én is veszek egy 2 gigás modult. Beviszem a boltba belepróbáljuk és kész, de ha később gond lenne vele akkor is visszaveszik. Azt hittem mindenki így vásárol -
Chaser
legenda
1 lesz billből de megtartom
Valaki próbálta már a W8-at T60-61 gépen? Elég jókat írnak róla. Gondolom ha W7 megy akkor a 8 is fog azokkal a driverekkel.
szerk: Aku biztos lesz egy közel új állapotú T60-hoz, vagy 4:3-as T61-hez, meg töltők. De az úgy tudom T60-tól felfele ugyanaz mindnél.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23699 üzenetére
Majd hackelek én bele ha megtartom
szacsee: Persze olyan van, nem arra gondoltam. Mi az hogy nem szedted szét és nem is fogd?
Fenyo12: Ezt én is észrevettem. Bár ssd-vel eltűnt a jelenség. A bios-on sok minden múlik, valszeg bonyolultabb a rom-ja, vagy másképp van programozva, vagya a sata az oka nem tudom, de elég erős desktop gépeknél is láttam már ilyet. Lehet ellenőrizget valamit a hdd-n pl.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23696 üzenetére
Desktop vga-t teszteltem ezrrel, még soha nem volt gond. Persze nem órákra, egy laza 10-15 perc hűtőcsere után
de meggyőztél, inkább kihagyom
szerk: szacsee: Állj! Nálam nincs gap-pad, legalábbis a 14-esekben nem volt, ezt még nem néztem. Múltkor azon témáztunk gyárilag van-e benne v nincs, a T42-ben volt. Lőnél majd képet róla?
szerk2: jah te a gpu pad-ra gondolsz valszeg, nem a bill alatt levő pad-ra
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23694 üzenetére
Akuról mindig kevesebbet eszik az egész gép, kiesik a körből az AC-DC nem 100%-os hatásfok miatti veszteség. Ami ha nem is nagy érték egy jó hatásfokú töltőnél, de mivel eleve kis értékekről beszélünk így mérvadó.
Furmark gépgyilkos?
Még ilyet nem is hallottam. Max ha nem jó a hűtés a vga-n. Csak azért nézném meg mennyi a max amit felvesz a gép. Normál használat közben annyit úgyse fog. Ahhoz lehet viszonyítani.
-
-
Chaser
legenda
Ha jól rmlik T42-nél nem is volt gondom, csak T60-nál. De azért próbáld meg ezt, nekem ez hozta a megoldást.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23644 üzenetére
océbé levágta
kiegészítők árában még nem vagyok annyira otthon. Lenne egy TP 15" táska, 9 cellás 90-100% gyári akuk T60-hoz, egy 90W új töltő amin többféle csati van, szivargyújtótöltő is meg egy rakat valami ami nem tudom mi
de gyári lenovo. Ezek mennyit érnek? Feltéve ha eladni akarom őket nem csak árulgatni. Gyári magyar TP USB bill-ek. Olyan amin csak trackpoint van és egér gombok, olyan amin touchpad is meg 2 usb, meg egy teljes méretű numpaddal. Elvileg újak is.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23626 üzenetére
Nem ideális, de el lehet vele lenni. Ahogy tapasztaltam kb semmi nem gyorsabb 64 biten, 32 bitet is most kezdik majd teljesen belakni. Csak 4GB+ ramnál van jelentősége, 1ébként meg oly mind1. Ami érdekes, mga a chipset T60-ná elvileg tudja a 4GB-ot, de c2d procival is csak 3-at kezel. Érdekes.
szacsee: Szebb képe van ati-nak mint intelnek az biztos. Vram használat meg szokott nőni filmezés közben, de direkt hw-esen sztem nem gyorsít, bár a fene tudja.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23620 üzenetére
Drága
Gondolom itthon nem is lehet kapni. Meg 7" kell. 1ébként meg egy xpad70-et néztem ki, br 42k körül van, kapacitív, viszi a fullHD mkv-t AC3-mal, rá lehet kötni terás vinyót, bill-t, van magyar support és fejlesztik rá a romokat ezerrel. Én úgy érzem nálam a thinkpad vonal véget ért a T60-nál, biztos jó a többi is, csak az már nem az én világom. De egy TP bill-el azért kipótolom
Novics: Ha sokat hordozod 14" vagy alatta, 15 már tényleg elég szép méret
Az volt előtte, de mikor láttam egymás mellett a 2 kijelzőt ezt tartottam meg. Ha megtartanám a notebookot akkor is inkább ezt cipelném.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23609 üzenetére
Én is ritkán, gondoltam leegyszerűsítem a dolgokat, erre mindig valami disznóságon töröm a fejem
Valszeg nekem is desktop kell meg majd egy tablet. De thinkpad bill lesz hozzájuk
Novics: A klényeg: 1024-es kijelzővel ne vegyél gépet, nem sok örömed lesz benne. Tehát ha 4:3-as gép akkor 1400x1050, vagy ha 16:10-es pl T61 akkor 1440x900 amit min. vegyél. T61-ből kerülendő az nvs140 quadro-val szerelt verzió, 2008 május előttiek defektesek. Nem biztos hogy behal, de benne van a pakliban és az +10-20k javíttatni. Arra is figyelj T60 esetében hogy milyen szenzor van benne. Van defektes az mindig pörgeti a ventit. Amelyik jól érzékel azt még halknak is lehet mondani.
Nemsokára valszeg feldobom én is a 15-ös IPS paneles gépemet, fullos állapot, sok tartozék. A linkelt gépet nagyon lekörözi, kijelzője meg gyönyörű, szinte minden szögből látható, ezt bárki megerősíti ittOlyan zsanérjai vannak hogy le kell fogni a palmrestet hogy ki tudd nyitni a kijelzőt. Nem aprópénzért fog menni de nem is horror árban. Attól is függ mi kell hozzá, lesz választék.
szerk: szacsee: Épp ez az, hogy a defektes verziók nem állnak meg 10W-nál, tehát specen kívül lettek legyártva. Hűtést meg nyilván 10W-ra tervezték, nem 15-20-ra. Ezért halhatnak be egy idő után, nyilván használattól is függ ez az idő.
azbest:
Röviden akkor a drágábbat érdemes venni inkább.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23607 üzenetére
Jah bagoly mondja
De nekem jött egy kihagyhatatlan csere
És inkább úgy voltam vele hordozom a nagyobbat egy darabig, a kijelző kárpótol. Mellé meg veszek majd egy tabot. Erre ma megint vettem majdnem egy 14-es 4:3-as T61-et, legvégén derült ki hogy bizony 16:10-es, csak elkeverte az eladó a felbontást.
-
Chaser
legenda
válasz
szacsee #23594 üzenetére
Ott az amd gputool, lődd be azzal
Ez a többmegjelenítős mód érdekes, volt olyan 5670-em hogy semmit nem emelt ha rákötöttem több monitort, a legtöbb meg tényleg megemeli a ramot maxra. Az x1400-nél lehet azt beállítani hogy gpu+vram min, vagy pedig gpu max, vram min ha jól rémlik.
-
Chaser
legenda
Megnéztem, nekem is az a vga driver. Tehát a monitorozó programok kapnak össze vele ezek szerint. Na sebaj, legalább ezt is tudom.
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #23588 üzenetére
Battery maintenance...restart után visszajött a poer manager is szerencsére. Beállítod olyan 60/-ra és úgy hagyod. Én nagy ritkán azért feltöltöm az akukat és lemerítem, nehogy elbutuljon az elektronika
1-2 havonta. Lehet nem ér semmit, de annyi idő alatt úgyis használom akuról, akkor meg legalább 1x legkisebb szintig lemerítem.
-
Chaser
legenda
válasz
szacsee #23586 üzenetére
W7-et én se frissítettem, nem is fogom max sp1-re. Nálam is passzív módban van a hűtő, energiatakarékos módban nálam is úgy pörgeti a gép a ventit mintha fizetnék
Nem is foglalkozok vele, winben vagy aku és egy performance mód. Mind2 módnak rmclock profil cpu órajelkhez aztán kész. Drivert megnézem nekem melyik van. közben gondolkoztam, a 14-est eladtam. aki megvette írt hogy dobott egy hátast mikor aida-t indított volna. Na úgy rémlik előtte nem volt driver eldobálás. Nekem is fagyott tőle 1-2x a gépem. Gpuz indításkor is sokszor eldobta a drivert. Lehet a gpu minitorozó sw-ek kavarnak be a drivernek. Korábban desktopnál everest produkált hasonlókat az audio chip sw-ével.
Én benne hagyom az akut, be lehet állítani milyen szintre legyen feltöltve. Power manager, battery mainintence ha jóél rémlik. Megnézni nem tudom, előbb toltam fel a toolboxot, frissítette magát nagy nehezen a legújabbra, pedig lenovo oldaláról szedtem le ami van. Mire végzett eltűnt a power manager ikonLehet beleintegrálta, majd megnézem.
-
Chaser
legenda
Amúgy valszeg nálam is az lesz, hogy külső monitor + egér és bill. Sajnálom a gépet saját billjével, hülye dolog de annyira szép
Ha minden jól megy lesz hozzá egy usb-s touchpados thinkpad bill, majd azt használom itthon. Ha tényleg hordozni kell akkor úgyis kénytelen vagyok használni a beépített dolgokat.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23578 üzenetére
Oké, lényeg hogy jó lenne
szacsee: Ha W7 van fenn energiagazdálkodásnál külön megadhatod milyen órajelekkel menjen a vga aku vagy performance módban. Nálad nem dobálja el a drivert a win ha megy powerplay? Én semmi extra ventivezérlést nem használok, vagy tp fan vagy bios mód. Bármi kis video megy már elnyomja a hűtő alapzaját, ha meg csak netezek alig kapcsol be a venti, szóval nem vackolok vele.
szerk: Sztem adhat ki képet becsukva is monitorra, be kell lőni hogy fedél lehajtáskor ne csináljon semmit. Volt más gépem amit így használtam.
-
Chaser
legenda
Nézegetem az aku kompatibilitási listákat, lehet itt is kérdeztem már, de nem találom. T60 akuja jó 4:3-as T61-be? Ha már itt tartunk ugyanez vonatkozik a billre is.
-
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B] #23556 üzenetére
Persze fura ekkora üzemidővel, de ha 1ébként rendben van anomáliának nem kéne lennie. 1ébként nem tudom elképzelni hogy ennyi üzemidővel ennyi indulást hogy tudtak elérni
Ha csak restartolgatták a gépet akkor végül is mért ne
A partíciós tábla hiba nálam desktop gépeknél is bevillant néha-néha, 1ébként teljesen rendben levő hdd-nél főleg. Hogy mitől na az jó kérdés.
-
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B] #23554 üzenetére
De ha nincs bad/weak sector és nincsenek adatátviteli hibák sem, akkor még 1300 indítástól ilyet nem csinálhatna. 5-6k-ra van tervezve egy átlag hdd ha jól tudom.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23514 üzenetére
Még nem próbáltam. Az tuti hogy intel x3100-as gépen hdmi-vel átmegy a hang, pedig az se mai gyerek. Majd megnézem 7végén ha lesz időm. Asztalin nagyon sok vga-val átment a hang régebbiek közül is amin dvi volt csak, viszont nem mind1 milyen dvi-hdmi adaptert használsz, több fajtája van.
szerk: SPdif részt se próbáltam, nem is használtam még sehol. De elvileg egy kábel és digitális többcsatornás jelet ad.
De van ennél fontosabb kérdés is. Pl bármilyen 1600x1200-es panelt belerakhatok a T60-ba?
Szintén egy másik TP gépből, de az nem T60.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #23503 üzenetére
Jaja, mert egy 40-es tv-t tud az ember nézni a vonaton, tudja vinni a koleszba, meg úgy ált-ban csak a hóna alá csapja ugye?
Sok emberke van, aki filmezni is szeretne a notiján. Sőt ismerek olyat is, akinek tv-je nincs is, megelégszik a 15"-cal azon nézi. Akkor meg már olyan legyen hogy jó legyen nézni
Egyébként meg type 2504 dokkoló és van dvi, onnan egy átalakító a hdmi, de van közvetlen dvi-hdmi kábel is.
-
Chaser
legenda
Serialnál kellett minden karakter kötőjel nélkül
-
Chaser
legenda
Le akarom kérdezni egy gép gar idejét, Type.nál 4 karaktert adtam meg eddig, serialnál az összeset, de bármilyen kombinációban írom be azt mondja nincs az adatbázisban. Ilyenkor mi van?
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Pocok #23494 üzenetére
1400x1050 az. Ha foltos v felhős az panel hiba, állítólag külső behatástól olyan. De sok gyári ips eleve foltos, szóval sztem nem feltétlen kellett hozzá bántani a gépet. Az enyém szerencsére foltmentes..kopp-kopp
Fényerő lehetne nagyobb, de ezek nem kimagasló fényerővel készültek és az idő múlása sem erősít rajtuk. Az enyémet kinn lehet látni, több nem is kell.
-
Chaser
legenda
válasz
^Clown #23483 üzenetére
A cpu alapból viszi a 720p-t, azzal nincs gond. De én úgy vettem észre 720p lejátszáskor a vram használat is megnő, tehát valamit besegíthet a vga is. Nekem elég igazi a 720p-s film a 4:3-as kijelzőn
Ha meg filmre kell akkor meg 1értelműen T60 15" ips paneles gép kell.
SNor: Érdekes, nálam nem.
---Lasali---: Elég gyengusz ennyi, 45nm esetében jó esetben a min. beállítható legkisebb fesz elég max órajelhez is. Persze procija válogatja.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23433 üzenetére
Megkérdezem
Nem filóznék én ha nem lenne előttem a 14-es meg 15-ös gép amiket nem tudok egybe gyúrniIdeális méret és ideális kijelző címszóval. Na de hát túl tökéletes lenne, beérem azzal ami van.
szerk: E6400-ről kb úgy oszlik meg a vélemény dell topikban mint itt a T60-ról nemrég
állítólag többféle hűtővel és hűtőmérettel szerelték.. ha jól rémlik egy tag akivel irkáltam olyat vett, azt mondta semmi gond a hangjával és hűtéssel. Más meg köpköd rá.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23431 üzenetére
Van olyan dell, de nem mind..nagy a szórás köztük. De mind1, az biztos nem 1-2 t61 halt meg a quadro140 miatt. Mondjuk lehetnének olyan jófejek hogy gar után is cserélik...bilibe lóg a kezem
Jah bocs, ultrabay, ilyen kis ultrabay méretű táska amibe dvd-t, vagy akut v keretet rakhatod. Sőt még van egy akutárolóm is
szerk: Majdnem vettem egy pcie vga-t fogadó dokkolót is, kb nevetséges áron volt fenn 2db, de letettem róla..csak x1 sebességet tud, de ha 16-osat tudott volna megveszem az biztos amilyen hülye vagyok
-
Chaser
legenda
válasz
egon111 #23427 üzenetére
Jobban lehet managelni az energiagazdálkodást. Meg ugye a design jobb. Nálam is az van fenn, gond nélkül megy. Min 2GB ram legyen mellette meg egy pörgősebb hdd sem árt. Ugyanaz a gép xp-vel sokkal fürgébb volt 5400-es vinyóval.
szerk: szacsee: A forrpontokat "hegesztik" újra, reball a neve, "újragolyózás". Van itt is aki foglalkozik vele, ált-ban javítható. A forrasztás enged el a nagy hő miatt ha jól tudom.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23425 üzenetére
Hát nem feltétlen fosch, de mind1 is, szoktam nézegetni az aprót elég sűrűn, részemről ezzel nem rizikózok
Már nem is hiányzik a 19-es pva paneles monitorom se. Ha meg T61-em lenne akkor azon agyalnék milyen prockót vegyek bele, szerezzek 2x2GB ramot...nem kell ez nekem
Inkább kiegészítőket szerzek be. Van már multibayes szütyőm, dokkolóm, pót töltőm, egy angol és magyar gyári állapotú bill-em, egy 90%-os 9 cellás akum..kell még egy multibay aku meg multibay keret meg majd egy táska. Keret van is fenn, de akut leginkább sehol nem találtam. Ebay még mindig nem játszik, esetleg van ötleted?
sazerk: Mondjuk azért nem értem, hogy pont 14-esben nem volt ips, mert 12-esben is volt, sztem pl az az x60 tablet rétegebb cucc mint egy 14-es gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Stellar Blade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged