-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
3D-hez nem tudom milyen erös vga kell, AutoCAD szeirntem tuti elfut intel-en is, mondjuk az 1 ev garit elvileg ki lehet terjeszteni 3 ev-re, de ennek utana kellene jarni, erdekes, hogy csak 1 van ra, azt hittem a T-re alapbol 3 jar.
Ha fontos a hordozhatosag, en inkabb ilyet vennek: [link]
-
-
audi100td
nagyúr
Hat ha visszagondolok az X41-emre, külsöleg tenyleg jobban össze volt rakva mint a T61, arra nem lehet panaszom, nem mozgott/nyekergett semmi.
Faterom ceges notija egy D630, a wifi neha megbolondul, töltö mar egyszer elszallt, a zsaneroknak eleg szep jateka van, nehez es bün ronda, a pöcök kemeny es hasznalhatatlan, föleg, hogy nem gondoltak a scrollra.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #16084 üzenetére
Szerintem is egesz jo az EliteBook, 6910p-m volt korabban (14,1"), azon meg visszafogottabb volt a karacsonyfa effekt, azert kicsit zavaro volt ott is, meg a billzet sem olyan jo mint a ThinkPad-eken, de az erintös gyors gombok kimondottan idegesitettek, nem müködtek valami precizen es sötetben keptelenseg volt megtalalni öket, gondolom emiatt vezettek be, hogy alap allapotban is vilagitsanak, inkabb tertek volna vissza a sima mechanikus gombokra. Viszont a burkolat eleg jol össze van rakva, T61 ilyen szempontbol nem er a közelebe es összesegeben mindenkepp jobb mint egy Dell Latitude.
-
audi100td
nagyúr
Az X200s könnyebb mint a sima X200, mi ennek az oka?
-
audi100td
nagyúr
X200s-ben probalt valaki mini PCIe SSD-t? Lehet rola bootolni?
-
audi100td
nagyúr
válasz
TayRol #15983 üzenetére
Inkabb T400/T410 kevereke, legalabbis a palmrest ele elegge T400-as, amit nem banok.
Nem lett egy szep darab az biztos, lehet megis T410 lesz a következö gepem (majd ha lement az ara), de azert kivancsi a vagyok a tesztekre, hatha valamivel meg tudnak gyözni.
^Clown: Azert kivancsi volnek ez pontosan miben nyilvanul meg.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Szabó József #15926 üzenetére
Inkabb kerdezz ra mondjuk itt: [link]
Ahogy a topik cimeben is szerepel, itt a ThinkPad laptopokkal foglalkozunk.
-
audi100td
nagyúr
Ez bejött, köszi mind a kettötöknek.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Adrian Mole #15872 üzenetére
Esetleg probald meg ujrarakni a chipset drivert, ugy remlik, hogy ahhoz tartozik.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mazsonpopo #15860 üzenetére
Enyemnek sincs az egvilagon semmi baja, pedig riogattak zajos ventivel, kilazulo zsanerokkal, high pitch noise-al...
Csak hat ez 2mm-es görbeseg, de nem hinnem, hogy ez azert ilyen mert T61, lehet volt szervizben es valamit nem jol raktak össze.
-
audi100td
nagyúr
válasz
sghc_toma #15851 üzenetére
Ha a megforditod es a fedelen fekszik akkor is billeg? Nalam maga a haz van elvetemedve, nem a gumitalpakkal van gond.
En most az uj billzetemet (T500-as Chicony) ragasztottam tele papirral, picit mozgott, vekonyabb mint az eredeti T61-es (ALPS), igy mar jo, kicsit supped, de nem veszes, meg a palmrest-nel kellett eszközölnöm hasonlo megoldast, volt egy kis jateka. Jo lenne ha kicsit jobban odafigyelnenek az illesztesekre, azert ebben a kategoriaban durva, hogy ganyolni kell.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #15848 üzenetére
Mit mondtal?? Ne idegesits mar megint a kurva X szeriaddal legyszives, föleg, hogy semmi köze hozza, nem vagyok jo kedvemben. Mar ezerszer leirtam, hogy szamomra nem alternativa:
1. tul kicsi a kijelzö
2. nincs benne UltraBay, igy nem tudok bele masodik vinyot rakni.Remelem vegre felfogtad es abba hagyod a karörvendezest, meg az "ugye en megmondtam" szöveget.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Gondwana #15844 üzenetére
Elvileg csak a palmrest es a billzet volt eddig leszedve, ha csak nem volt szervizben, de ezek a helyukon vannak. Viszont amikor megvettem, a palmrestnel nehany fül nem volt rendesen a helyere pattintva, a csavarok meg ra voltak huzva, talan ettol deformalodhatott. De majd megnezem mi lehet az UB keretnel.
-
audi100td
nagyúr
Meg csak most tunt fel, hogy billeg a T61-em, a jobb elulso sarka a levegobe log vagy 2-3 mm-t. A gumitalpak meg csak meg sincsenek kopva, nem sokat ment ez a gep, az lehetseges, hogy el van gorbulve a haz? Ilyesmivel foglalkoznak szervizben?
Az is erdekes, hogy ha megfordittom es a fedelen fekszik, akkor is billeg, mint ha az egesz el lenne deformalodva.
-
audi100td
nagyúr
En mar belefaradtam, hagyom mar a fenebe, nem akar osszejonni a dolog, pl. username, pass es pin sincs a vodas kartyanal, igy meg error-t dobal. Nem ertek hozza, nem tudom ugy atirni, hogy mukodjon. Nem is eroltetnem, de ebbe a vacak netbookba csak 8GB-os SSD van, ami meg Xp-nek is keves, rogton betelik pedig csak egy office van rajta, ilyenkor hasznalhatatlanul belassul.
-
audi100td
nagyúr
Beepitett cucc, de nem ThinkPad, Dell Netbook (Mini Inspiron 910), a topikjaban nem igen talaltam megoldasra, gondoltam itt is rakerdezek. A linux kezdoknek topikban kaptam egy linket ami alapjan sikerult felrakni a Vodafone Mobile Connect-et, letre is hoztam benne a profilt, viszont nem kapcsolodik, pedig a modemet felismeri.
lapa: Koszi, nekem ez meg kicsit magas, ezt csak be kell masolni terminal-ba vagy valami bonyolultabb folyamat resze? Bocs, de teljesen kezdo vagyok Linux-al...
-
audi100td
nagyúr
A linux felhasznaloktol kerdeznem, hogy hasznal-e valaki vodas 3G internetet? Ubuntu 10.10 alatt nem igazan tudom eletre kelteni, nem tud esetleg valaki egy leirast a beallitasokhoz? Google-el talaltam letoltheto mobile connect-et, de nem sikerult telepitenem. Siman Network Manager-rel nem lehet valahogy osszehozni?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Sianis #15739 üzenetére
Ez megint valami sunyi, geciskedo szerviz lesz, hova vitted a gepet? Legutobb ha jol emlekszem infoparkra panaszkodott valaki, hogy nem akartak cserelni a szetkopott zsanerokat.
feelgood: Azert jo lenne tudni, hogy ez a Lenovo utasitasara lett-e ilyen vagy az itthoni szerviz(ek) szarakodnak valamiert. De ha ez igy folytatodik lehet legkozelebb EliteBook-ot veszek.
-
audi100td
nagyúr
T61-nel neha szarakodik a wifi-m, ugy napi egyszer, ilyenkor megszunik a kapcsolat, kiurul az elerheto halozatok listaja is es Fn+F5-nel nem tudom ki-be kapcsolni a WLAN-t, csak BT-t, ha ujrainditom a gepet, minden ok. Talalkozott valaki mar ilyennel?
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #15734 üzenetére
Nem azert, de meg a PH tesztben is leirjak, hogy nem hozza azt a szintet. Nyilvan a tobbi netbooknal jobb lehet, de engem ez a kategoria hidegen hagy, egy notebook nem itt kezdodik (szamomra)...
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #15681 üzenetére
Multkor 45-ert hirdetett valaki egyet, annyi hibaja volt, hogy hinyzott a hdd caddy meg a hozzavalo gumibakok, egyebkent mar 50-65 kozott szoktak lenni, gondolom most pont kifogytak, hamar elmennek ennyiert. Tegnap meg egy T61-et lattam 60-ert, meg egyet garival 70-ert, mondanom sem kell, hogy el is kapkodtak oket.
contrapunkt: A T43 bizony mar mai darab, de veletlenul sem mondanam ra, hogy szar.
-
audi100td
nagyúr
válasz
contrapunkt #15679 üzenetére
Procit cserelni nem erdemes, amire nem eleg a Pentium-M 1,7GHz-en, magasabb orajelen sem fog...
En eladnam itt az apron, de ajanlom az expressz-t es apronet-et is, beszamittatni csak nyomott aron lehet. T60 jo alternativa, hihetetlen arakon mennek mar ezek a gepek.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
SpeedR #15669 üzenetére
Esetleg moddolt BIOS? Nem tudom milyen TP-d van...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Rez_Grof #15555 üzenetére
Mondjuk gondoltam, egyebkent ez lenne az FRU: 42T4075 (ha minden igaz Chicony, bar a Lenovo oldalan nincs feltuntetve milyen gyarto, egy forumban irta valaki), T61-ben is zorog/hajlik ez a billzet vagy itt esetleg alapbol jobban ala lenne tamasztva mint mondjuk T400-nal es ezert nem okozva gondot? Jo lenne nekem egy nemet bill, mar egy honapja vadaszok ra es ez nem lenne draga, valamint teljesen uj, amugy T500-hoz valo, belemegy 14-es wide T61-be?
-
audi100td
nagyúr
Ha egy T500-as Chicony lyuggatott (tehat keyboard felx-ben erintett) billzetet beleraknek a T61-be, gondolom nem cserelik ki szervizben NMB-re, vagy?
Jo tudom kicsit hulye kerdes, de gondoltam hatha, azetr rakerdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest