- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Silεncε #97021 üzenetére
De még mennyi ilyen van. Ha lement a nyári agyhalál futok majd egy kört. Piszok dogok vannak. IPS paneleket 15"-ra 10k-ért vettem darabját. Itthon meg 25k és fölötte. Jó móka, csak a logisztika rémálom. Egy csomagom most is megkapta a magáét, de kifizették szerencsére.
-
Tikakukac
titán
válasz
Cingáriusz #96949 üzenetére
Jó móka lesz
Korabeli Samu notira 3 nap ment el, utána ügyfél visszakapta a gépét, hogy parancsoljon, 1 óra lesz számlázva a 20 óra helyett, de oldja meg akkor
-
Tikakukac
titán
válasz
Richard #96942 üzenetére
Azért, mert a magyar posta kimegy és elvisz tőled egy csomagot még nem leszel előrébb
Ha 10-szer gariztatni a gépet, megértem, az már 15k. Minden más esetben szívesen fizetek 1500 forintot, de legyen kész a gépem 1 hét alatt.
Amúgy ott is van onsite, nyilván kellő zsetonért. Dellnek itthon vannak alappilérei. A 3 év nagyon régóta alap, Latikra pedig az onsite.
-
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #96939 üzenetére
Igen, ezek tudnak jók lenni. Szerencsére itthon több tonna tartozék és hardver lett elsíbolva az elmúlt pár évben, így kicsit köröm kocc lett a nagyon szabadon küldözgetünk ki mindent és veszünk vissza rendszerből
-
Tikakukac
titán
válasz
fattyu #96928 üzenetére
Ezért mondom, hogy csodálkozom, hogy vannak ilyenek emberek. Valahogy el kéne tanulni ezt a trükköt
Egy elég szép irattartóm van csak munkalapokkal, mondjuk én eszem is a hardvereket rendesen.
Azt mondjuk tegyük mellé, hogy tényleg kell az őrangyal is. Ha van egy típushibás cuccod, akkor azzal nehéz mit kezdeni, nekem 5 kijelző megfordult a Sensationban és már első után is elmondták, hogy vagy eladom a telót vagy cserélgetik a panelt, mert mind porosodni fog. Itt mindegy volt az angyal, aki nem garizott az a port nézte -
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #96920 üzenetére
Háááát az a 24 óra az igen optimista. Nekem még soha az életben nem került ki TP-om 5 napnál hamarabb
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed_007 #96908 üzenetére
Praktikusan úgy gondolom/tam, hogy ez egy olyan fórum, ahol a TP tulajok olvasgatnak, kommentelnek, és az egyik majd megszán, és megírja, hogy neki is ilyen gépe van, amin X szervízben cseréltek billentyűzetet és probléma nem volt, elégedett stb.
Eddig guru kellett. Most már elég ha csak valakinek jól megcsinált egy billzetet. Döntsük már el
Nem monstre szervízt keresek, ahol munkafelvevő találkozik az ügyféllel, majd továbbadja a szállítónak, aki elviszi másik városba és ott kiadják munkaszámmal akárkinek stb, hanem olyan szervízt, ahol a szakember az arcát adja a munkához.
Most meg földrajzi gondjaid vannak. Hint: minden gépnél megvan ki csinálta. Hogy most 10 centivel arrébb egy asztalon csinálják, egy másik szobában vagy másik emeleten esetleg az utca túloldalán vagy Nyékládházán. Ha nagyon kell facsén arcot is kapsz mellé
Tulajdonképpen min sokalltál be?
Hogy teljesen laikusként szeretnél olyan dolgokat elvárni és igényeket támasztani az iparág felé, amiket ha feléd támasztanának szintén elvéreznél.
Azon, hogy olyan helyen akarom szereltetni a gépet, ahol a szerelő már ismeri a típust;
Ezt munkaórában, kitekert csavarokban, cserélt alkatrészekben vagy miben mérjük? Innentől kettébontom a dolgokat. 100-as meg 110-es ideapadokon még csak 3 kijelzőcserét csináltam, akkor ez már semi pro vagy még beginner?
vagy azon, hogy elrohantam onnan, ahol a szerelő rácsodálkozott, hogy ilyet még nem látott, de no para, mert szétszed ő mindent, ha ahhoz feszíteni is kell meg patentokat kell pattogtatni?
Na ezért kell megtanulni a szánkat befogni. Ha nem mondja vagy hazudik, akkor szerintem nem generáltunk volna ekkora WoT-okat sem. Mondjuk feszítések meg pattogtatások nélkül megnézem hogyan szedsz le ilyen rendesen összerakott dolgokat, de ha leszervizelték a gépedet mondd meg hova menjek és megnézem mit tud a kolléga, hátha ellesünk pár fogást
Na MegafélOFF end.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed_007 #96906 üzenetére
azért nem hiszem, hogy itt berohadt csavarok, elöregedett patentok és hasonlók lennének. A Lenovo azért szerencsére többnyire szerelhető maradt.
Mit csinálna a csavar?
Nem rohad az be egy évezred alatt sem, mert nincs mibe berohadni. Az tenne csak be rendesen, ha még korrózió is lenne a műanyag-fém találkozásnál. Na akkor tényleg lenne baj. Szimplán csak valahol annyi a menetrögzítő gyárilag, hogy bepisilsz.
Patentok sem öregednek el. Semmi ilyesmi nincs. Szimplán konstrukciós problémák. Azt kéne megérteni, hogy vége van a mítoszoknak, az örök életre gyártásnak. Mindenhol. Ha te 600k-s XPS-t vagy TP-t vagy bármi veszel ott is. Olyan friss gépeket is bontottam már szét amik éppen csak bejutottak a kontinensre. Ugyanúgy pergett az első Y-ból is a zsanérnál hátul a patent, mint manapság. Elöl nem. Ott nem rakták oda az ethernet csati fölé.Nem arról van szó, hogy van egy sz.r gép, amin lehet mindent próbálni, mert úgysem lehet rontani rajta, és örülünk, ha bármi előrelépés lesz, hanem van egy tök jó, hibátlan gép, amin szeretném az egyébként problémamentes angol billentyűzetet egy vadiúj magyarra cserélni...
Teljesen mindegy. Szét kell szedni? Szét. Hogy neked szűzlányok könnyében fürdött eddig a gépsas vagy egész nap a gyerek ütötte, lényegtelen. Ugyanaz a kéz, szerszám és tudás fog a te gépedben is landolni, mint a másikban.
Nem akarok én senkire semmit sem ráerőszakolni, ha még nem találkozott a típussal, semmi gond, de rá nem bíznám.
Na ezt hogyan fogod megoldani érdekelne. No offense, tényleg érdekelne. Smartba vagy Alohába bemész és munkalapon lesz feljegyzésbe, csak hogy olyan piszkáljon bele aki "gyakorlott"?
Szép dolog az önbizalom és az általános szerelői rutin, de a tudást és típusismeretet nem pótolja.
Innentől viszont már kicsit sok lesz. Ez nem egy agyműtét, hogy csak a szent T460-as pápa nyúlhat hozzá, aki Svédországból hozattunk ide repülővel, mert ő a guru.
Te is biztosan gyakorlottabb vagy a századik T230 után, mint az első előtt voltál.
Ez időben jelent előnyt leginkább és azt, hogy tudom mi fog eltörni ha el akar törni. De ha el akar törni el is törik. 2 hete is tört patent. Nagy megfejtés nincs a szakmában, aki márkafüggetlenül áttolt ezer gépet, annak újat a csoda T460-od sem fog mutatni.
Szumma és margóra való: egy valami viszont tényleg baromi idegesítő tud lenni. Ha amit itt soroltál azt ott helyben is előadod. Annál frusztrálóbb és idegesítőbb, mikor az ügyfél ott tolja az orrát bele az aurádba és sziszeg meg szívja a fogát, hogy atyaisten, most az élén áll a gépem 2 pengetővel és csattognak a műanyagok nem nagyon van. Nem azért nincs látványszervizelés ebben a témakörben, mert mindenki elzárva szeret dolgozni. Hanem mert itt nincs Apple szintű sexy indoor design. Itt bizony olykor szenvedés van. Az meg amikor a 20 csavaros alsó plate-ből 1 patent eltörik és 130 decibellel üvölt a kedves ügyfél, hogy na most akkor 300000Ft-os a kár. Eh. Mindegy. Erre szoktam mondani, hogy rendben, járulékos veszteség. Ez is megy a munkadíjba akkor elosztva. Plusz megkérdezem mivel foglalkozik és 101%-os-e a tökéletes munkavégzése és annyira profi-e mindenben, hogy kétajtós szekrényként vonul be mindig dolgozni, mert unstoppable. Kicsit adj le szerintem az elképzelésedből és vidd el bárkihez, aki ebben dolgozik referenciával. Ne misztifikáld túl
-
Tikakukac
titán
válasz
Silεncε #96897 üzenetére
Attól függ milyen venti mellett tartja ezt.
Félni meg nincs mitől. Ha beesik valami nagyon kompót konzumer gép, akkor elmondom, hogy nagy eséllyel azokban a csavarmenetek egy része szinte biztosan kukás. Még hozzá sem értem a géphez, tehát nem miattam ment szét, hanem mert alapból hulladék, csak még az elemek egymáson tartják őket. De ha egyszer lefő az a szerencsétlen akkor muszáj leszünk megcsinálni és szétszedni. Most egy alaplap kiszedése egy X-ből ne legyen már nagy munka, vagy egyáltalán bármi hasonló. Egy nagy ROG, amiben van gyakorlatilag 4 emeleten van az alaplap, 10 fajta csavarral, az igen. Az elsőre volt 1,5 óra, de még harmadjára is 1. Minden más azért nem mágia. Vannak kritikus gépek, a legendás az a Z500 volt, ami bővítésekről le volt lőve, mert konkrétan szerelhetetlen volt roncsolás nélkül. De ezekből azért annyira sok nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed_007 #96895 üzenetére
Elnézést, ezeket azért hangsúlyozom, mert a T460p-t elvittem egy szerelőhöz, aki rácsodálkozott, hogy ilyet még nem is látott, aztán meg lelkesen mesélte, hogyan szoktak pattogni a műanyag rögzítő pöckök és patentok
Legalább 100 darab X220-at és X230-at szedtem szét. Legalább. Szerintem menne csukott szemmel is. Fedlap és kijelző-bezel cserének 90%-ban úgy kezdek neki, hogy elmondom: nem tudom garantálni, hogy minden létező patent és csavar ki fog jönni és minden 100%-os lesz. Aki ilyet ígér az hazudik, de minimum bolond.
Úgyhogy vagy olyat keresel, aki lelkesen beszél és őszinte vagy olyat aki néma. Sem a márkaszervizben sem otthon nem lesz belőlünk csodaember. Szerintem kerekedne a szemed, ha látnád miket kell művelni néha egy-egy laptoppal, hogy szétjöjjön vagy éppen minden illeszkedjen úgy, ahogy annak kéne. Igen, a határozott csavarhúzó az még alap. Nem egyszer fúrtam már le csavart is. Meg estem neki fogóval. Meg téptem ki csavart kijelzőstől tulaj szeme láttára. Meg húha. Na ha tudnád mik mennek a hivatalos álca mögött is.
Van HMM, kezedben az évek meg a rutin és ennyi kell. Senki sem biztosít senkinek 30 darab gyakorlógépet. Autószerelő sem fog a világ összes típusának összes alkatrészéhez úgy nyúlni, mintha csak egy sört nyitna ki. Ott van a TIS, felfogja és csinálja.
Szóval így indulj neki
-
Tikakukac
titán
válasz
galbi1972 #96888 üzenetére
Gugli első 3 találata már kapásból dobja is a leírást hozzá.
Baráti tanácsként, ha felmerült a kérdés ilyen formában már nyugodtan tegyél is le róla. 30-as szériában kicsit komplikált a dolog. A kicsit alatt azt értem, hogy én is akkor állnék neki, ha saját gépem lenne és egy teljes szabad napom. Nomeg egy tartalék gépem.
-
Tikakukac
titán
Pár száz hsz. született a témával kapcsolatban. Igen.
Meg nem mondom neked, valami K betűs hely Kínán belül. 4 rendelt panelből 1 lett csak kukás, annak ellenére, hogy ez is jó drága volt. Ez már jó arány
Most már tényleg csak a nagyon fanboy réteg rakatja be, mert a gép értékének jelentős része már a kijelző.
Amit néztél a szokásos móka. Kód a kiírásban, mellé a 'like' kifejezés. Totál random kapsz majd panelt innen
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #96780 üzenetére
S verzióhoz már volt. Lehet parts listben van simához, de gyári konfigban nem volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
timer32 #96775 üzenetére
Ha van egy billentyű a T450-em billentyűzetén, amin van egy hosszú repedés a felénél, azt garanciában cserélik?
Micsoda anyagminőség
Elvben kéne, ha nem külső behatástól van. Ez mindig vékony jég. Nagyon.
Kint passzolom, németeknél kevesebb a stikli, cserébe alapból kedvesebb a szerviz rendszere. hajrá, vidd be vagy fénykép és mail.
bigrock: Ott kérdezzünk rá a mire van gari esetre is. Mert kapásból az a panel már nem lesz az. Meg akkor némi élettörténetre, mert ott volt kaland
-
Tikakukac
titán
válasz
Kiki18 #96768 üzenetére
Kérdezd le Alohát vagy Smartékat.
Nyilván pirítós ára lesz a dolognak. Ha CRU még mindig a billzet, akkor makkod van.
Nem hivatalos default válaszom: cseréld ki, aztán ha gari van max visszacseréled. Egyébként a kutya nem foglalkozik vele ha rendesen be van rakva. Alohánál olyan gépet adtam le, ami egy 840 G1-es kasztnis, SN-es, mindenes gépbe rakott 840 G2, aminek a konfigjának a 2/3-a is már át lett cserélve itthon. Semmi gond nem volt a garis dolgokkal. Igaz, én ebben mozgok, tudom mit és hogyan kell mondani meg csinálni, hogy az jó is legyen
Doki16: Ha kell, van. Bontott dolgokon tuti lesz.
-
Tikakukac
titán
Arra, mert valaki nem fizet programozókat ne az legyen már a válasz, hogy i9 900 magos 1 tera RAM-os gépeket veszünk. Mobilban is ami van, vérlázító. Egyszeri szutykos appok esznek giga memóriát. Asztali dettó.
Nekem sem érezni asztalin semmit. Rommá van fúrva minden, itt nem lesz nekem cseszkődés. Render van, dolog van. Majd eldöntöm mikor rakom fel a frissítéseket amik beomlasztanak valamit utána meg jön a közlemény, jahj bocs, visszavontuk ám. Nyátok.
-
Tikakukac
titán
Elbeszélünk, de.
Én nem a friss-friss telepítésekről beszélek tömegével. Hanem a már 1 hónapos 2 hónapos több hónapos telepített és használt gépekről. Teljesen mindegy, hogy aznapi image volt felrakva, ha 2 hónap után ő már elkezd telepíteni megint egy rakat vackot. Így remélem megvan.
Az pedig baromira az OS sara, hogy a frissítések így mennek. A driverek erőszakolása és minden más is. Mert az ügyfélnek harmatos fingja sincs miért fagyott halálra a gépe és van 100%-os lemezkihasználtsága egy HDD-n, de sima SSD-n is megérzed. Prociról nem is beszélve. Restartok és egyebeket ide sem veszem. Youtube is tud pár érdekes vidit, amikor twitch stream közben is simán restartol a gép, mert neki úgy jó. Utána jönnek a fagyik, omló dolgok. Fincsi.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Ezt új, boltban kapható i3-as gépek simán tudják.
SSD meg dettó nem megoldás arra, hogy random szétfagy minden. SSD-s 5300U-s HP úgy betérdelt, hogy nem értettem mi van. Utána jöttem rá, azon nem buhera windows van és háttérben beindult az ipari gyakás.
Silenc3Hun: Huu, passz. Sok éve volt, de gugli tutira segít
-
Tikakukac
titán
válasz
Silεncε #96731 üzenetére
És akkor garantáltan tiszta, jól működő windowst kap bloatware és minden sz.r nélkül
Épp ezért kell az origi képet is moddolgatni. Mert tele lesz annyi katranccal, lelőhetetlen frissítésekkel és random injektált baromsággal. Az, hogy egy gép 4-5 órán át totálisan használhatatlan legyen, mert az MS szerint ezt így kell megoldani pölö nem fér bele.
-
Tikakukac
titán
válasz
animatrix11 #96725 üzenetére
Nem csak Lenovo csinálja. Win10 mostanság tud érdekes dolgokat, leginkább drivert szeret keresgetni és felrakni aztán nem működni. Szétfaragott win10 telepítő és nincs gond
-
Tikakukac
titán
Az a bajuk garis már nincs, 25k-s alaplapokkal zsonglőrködni meg nekem nem pálya
Most kell eladnom a 840-et, mert kifut gariból és a gondolata is rossz, hogy ebbe is mennyi cucc került bele 1,5 év alatt
T450-nek az előnye, hogy ott nem pattantak el hajszálerek 2-3 hónap után a munkafelvételen. T440-nél azért görcsölés volt rendesen -
Tikakukac
titán
Semmi gond nincs vele. Ha ezt anno nem Thinkpad logóval adják ki és olyan áron, mint most megy, nekem sem lenne vele gondom.
De ezeket kisütni 300-400-500k-s árban
Na, ne vicceljünk. Nem véletlenül sírt/röhögött minden általam ismert iparági ember. Az elhullások hab a tortán. A panelek meg, basszer, 6 ilyen kijelzőt kéne beszerezni, ami jó is. Nincs. Sejtem miért: mert a legjobb gyári is fos.
-
Tikakukac
titán
Mi miért? Hogy a 40-es széria tagjai miért lettek ilyenek, ne engem kérdezz. Mikor kijöttek is egyformán fogta fejét kereskedő-szervizes. Ha meg kell jelölni a mélypontot, akkor ez lesz.
Hogy az LG meg miért gyárt ilyen szintű szemetet, azt ismét jó lenne tudni. "Javított" szériás paneleket is nézegettem már, azok is ilyenek 20/30-asokban is, szóval el kell fogadni. Én konkrétan X220 után azért mentem 14"-ra mert kijött az X240 és azt mondom, hogy na ebből elég
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #96694 üzenetére
Huh. Ha a fehérre gondolsz akkor az szivacs.
-
Tikakukac
titán
Nem, Isten ments. Úgy, hogy még hirdetve sem vagyok semmire is annyi ThinkPad van nálam megőrülök néha. Most egy W500 jött meg ment is, na az nem egy vacak gép. Kicsit szerelték, csak nem sikerült, aztán helyre kellett rakni, de most már szép az is. Azelőtt T500-ak. Jah, most ilyen 500-as széria van.
Meg 2 8460p de az már HP.
UEFI sokat nem kavart, a telepítő elkészítése ami néha nem sikerül pár helyen és azért jön be valaki, hogy hááát ez nem települ. Pedig de -
Tikakukac
titán
válasz
szilvaspet #96672 üzenetére
Nem is változik ezek a mentett értékek win reinstallal nem tűnnek el.
A hülye én voltam már este, bocsi, Lenovo Settings néven fut az új progi
-
Tikakukac
titán
válasz
szilvaspet #96668 üzenetére
Figyelj. A facsé levelesládám az konkrétan fel van robbanva. Kiesett a frissítés, nyilván az fontos, kell, a userek ennek mindig örülnek (nem), így legyen annyira bebetonozva, hogy kikapcsoláshoz minimum pap kell.
Esetedben is ez lesz. Lefrissült minden szutyok, plusz szerintem akkor beállt egy töltési limit. Lenovo Solution Cneter néven fut azt hiszem a te gépeden is akkor minden aztán oda menj be és akksit pendítsd vissza.
-
Tikakukac
titán
válasz
szilvaspet #96666 üzenetére
Első körben irány megnézni van-e töltési alsó-felső limit beállítva. 90%-os esélyt adnak rá a bukik nálam, hogy igen.
-
Tikakukac
titán
Passz, napi rendszerességgel írnak rám, hogy frissítés után pusztulnak a dolgok, egyszerűen nem tudok mit tenni, gyomlált wint rakok fel ezekre innentől. Tényleg hihetetlen. Majdnem Apple szint. Ott még a backupok is el tudnak romlani, az pedig nem semmi. Szintén tapasztaltam.
-
Tikakukac
titán
válasz
sirály69 #96654 üzenetére
F1?
Más: most készülök eladni a HP-mat ami ugye egy 840 G2 és kezdem építeni a garázsba a zenét, ami egy R400-as köré lesz felhúzva. Hogy basszus mekkora egy ótvar hulladékok lettek ezek a billentyűzetek márkafüggetlenül... tényleg olyan nyomkodni az újat, hogy elmegy az életkedvem. Ezt mondjuk tudtam eddig is, csak most így valahogy nagyon megütött a dolog. Szánalmas.
-
Tikakukac
titán
válasz
helltp #96652 üzenetére
LiveUSB be, megnéz. Ha ott nincs para -szerintem nem lesz- akkor lehet a windowst berhelni. Ne is akard megkérdezni mi lehet a pontos gond, a bevett szokás ezekre, hogy ha 30 perc alatt nincs meg a hiba, csontra formázzuk a gépet. Mert akár napokat is szenvedhetsz mire meglesz a hibaforrás.
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Nem félhalott akkut kell venni gyáriból és nincs gond.
Tartósságot passzolom. Ilyen jellegű garis intézések mindig furán végződnek, 2 esetem volt ami sima volt, minden más döcögős, hogy hát nem megfelelő használat. Szakmabeliként nálam nyilván ilyenkor szemforgatás szemöldöközés és vihogás van. Olyankor érződik, hogy ez nem az a nap, amikor ez megúszható.
-
Tikakukac
titán
Ilyenkor döbbensz rá, hogy milyen idős is lettél... mikor már van múltad és tudsz éveket repülni a szakmai krémben
Szóval az van, hogy rendes utángyártott meg felújított akkut én még se szerszámgépben se notiban nem láttam. Vagy idióta lesz és néha baromságokat csinál vagy nagyon hamar kivérzik. Egy középkateg szerszámgép ára pölö annyi, mint a nagyobb akksi bele. Sokat elmondd, hogy az utángyártott ennek a negyede. Olyan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB! BeszámítOK
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest