Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én nem is tudnék ennyi cuccal mit csinálni. Mondjuk most éppen jól jött volna, a laptop is meg az asztali is egyszerre döglött le. Az asztali valszeg alaplaphibás lett (de nem tudom, először táphiba volt, azt meg még nem volt időm cserélni) a laptop meg elkezdett szívatni: először akkutöltés közben játszotta, hogy kikapcsolt random, majd simán töltőről akku nélkül is. Hagytam két napot, most tegnap megpróbáltam, tökéletesen tölti az akksit, működik töltőről mindenhonnan.
Van rá fél év gari, nem tudom mit csináljak vele. Most tesztelgetem a hét végéig aztán eldöntöm mi legyen vele. Nagyon megszerettem a kis rohadékot, erre meg szórakozik 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én nem is tudnék ennyi cuccal mit csinálni. Mondjuk most éppen jól jött volna, a laptop is meg az asztali is egyszerre döglött le. Az asztali valszeg alaplaphibás lett (de nem tudom, először táphiba volt, azt meg még nem volt időm cserélni) a laptop meg elkezdett szívatni: először akkutöltés közben játszotta, hogy kikapcsolt random, majd simán töltőről akku nélkül is. Hagytam két napot, most tegnap megpróbáltam, tökéletesen tölti az akksit, működik töltőről mindenhonnan.
Van rá fél év gari, nem tudom mit csináljak vele. Most tesztelgetem a hét végéig aztán eldöntöm mi legyen vele. Nagyon megszerettem a kis rohadékot, erre meg szórakozik