- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #50514 üzenetére
Ha T61 chipes akkor 8-at is, feltételezem az. Ha a vga nvs 140 akkor 2008 aug. utáni gépek a tutik, elvileg.
metal01: Talán még gyártás közben odanyomta a tojását valami aztán kelt ki a rovar, vagy bemászott volna? Hajszálat már láttam kijelző mögött, az is hogy kerül oda
Szét kéne kapni, megoldható.
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #50476 üzenetére
Én se kötekedni akartam, de ha jelenleg működik azért nem árt azt tudni
És ürülnék is neki, jelenleg legfőképp garis hozzáállás miatt nem vennék új TP-t. Egyébként hogy működik az a része ami a rendezést illeti, dellnél 1-2 munkanap alatt általában megoldják a szervizelést bejelentéstől számítva. Lenovonál mennyi idő? Igaz nem sok onsite garos gépet láttam még, de pár embert biztos érint.
dmaty06: Alulfesznek itt utánaolvashatsz, keress rá. Cpu alulfeszelés, rmclock, throttlestop. Kisebb feszültségen gyári órajelek= kisebb hőtermelés, nagyobb akkus üzemidő. Ventiből én anno 4k körül vettem gyárit, legtöbb ugy. gagyi bár olcsó. Van aki azt mondta mindegy, legolcsóbb is megteszi. Én csak gyárit vettem még biztos ami biztos.
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #50474 üzenetére
Volt már itt olyan emberke nem is egy, akinek az onsite garra tudod mit mondtak? Vigye be szervizbe a gépet. Ennyit a baromságról és mint látod, nem én mondtam ezt se elsőnek. Ha van is akkor érdekesen működik, dellnél felhívod a zöld számot a legközelebbi szervizt küldik. Lenovonál ez hogy működik? Megoszthatnád a tapasztalatokat.
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #50456 üzenetére
Sajnos nem egy ember mondott már hasonlót. A smartservicet dícsérik, de én pl sokra mennék vele ha utaznom kell hozzá oda-vissza 170km-t, aztán még1x amikor elhozom a gépet. Arról nem is beszélve, hányan mondták filléres alap alkatrészek lerendelése több hétbe tartott a lenovonak. Lenovo az egyik legnagyobb gyártó, TP prémium terméke, min olyan gari illene hozzá mint amit dell nyújt NBD-ben. Nem ilyen bohóckodás amit sokszor leművelnek.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
spyspyspy #50390 üzenetére
Így valószínűsíthető lenne pedig, hogy a VT-d kavar be, de ha eddig nem csinálta..egyesével teszteld a modulokat mindenképp, akár slotonként, defektes is lehet az egyik ram, az a jobbik eset.
szerk: Mentestet nem annyira ajánlom, nem az hogy rossz, de néha fél napot megy hibátlanul majd x lefutott hibamentes kör után dob hibát. Ellenben winben prime95 blend test az elég gyorsan pirosra vált. közben menjen böngészde sok oldallal, winamp, ilyesmik.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #50370 üzenetére
15-öst vedd bele, talán 12 ebben a chipsetben lehet nem is megy. T61-be nem árt az.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #50370 üzenetére
Ez biztos jó bele, lehet van olcsóóbban is, 4.5k környékére emlékszem mástól úgy 2 hónappal ezelőttről.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #50362 üzenetére
Lehet keverem, bár volt olyanom is. Elcseszett hűtéssel, ott gebaszos volt a hűtő, elég nagy esét kaphatott szegény gép.
Van hd gyorsításra lehetőség, crystal hd, 4-5k ebayről. Nem úgy működik mint a dxva de sok mindent gyorsít, youtube videokat is, flash játékokat már nem.szerk: Sztem 0-ra redukélhatjuk annak esélyét, hogy T540 16:10-zel jönne ki. Jelenlegi egyetlen gyártó ezze a mérettel az apple. Azt a retina kijelzőt beletehetnéd éppen W500-ba, bár ledes de megoldható. Viszont sztem a felbontással nem tudna mit kezdeni, meg hát az ára annak biztos 100k+ kategória.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #50360 üzenetére
Volt róla szó, gappad helyett réz darab, talán 1ft-os polírozva jó oda. Terhelve mennyi a vga?
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Ha nem volt használva kicsit javul vagy romlik. De idézőjelben. Panasonic elektronikája általában alul becsül, sony sanyo meg fölé. Tehát ha panasonicod van 1-2-3-4% esélyes hogy pozitív irányba realizálódik, legtöbb pana akkumnál úgy volt. A kis 4310-ben 100% akku volt, raktam bele pár ciklust már 88, dellnek írja aida aztán hogy mi van benne passz, ott nincs powermanager.
-
Chaser
legenda
Úgyse megy, illetve talán jobban villog
Azt nem vágom hogy adjam meg a paramétert, ha elindítom a villogáson kívül nem történik semmi.
Gondwana: A paramétert nem vágom hova írjam. Azon kívül hogy villan egyet a kijelző nem történik semmi, nem jön be almenü stb. Nem értem hogy tudok megadni paramétert.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50258 üzenetére
Fényerő mekkora? A dellnél se látszik ha fullon van, csak ha veszem le a fényerőt, legkisebb fokozaton már simán hozza a crt villogását. Egyébként megoldható, pwm mentes szabályzással. Nekem is van ledes monitorom ami nem villog semmilyen fényerőn. De gondolom vagy 300ft-tal drágább a másik megoldás..
-
Chaser
legenda
Ebből a szempontból a T60 IPS mindent visz, mintha az ablakon néztem volna ha tájkép volt a háttér
kicsi dell meg arra való ha véletlen elő kell venni utazás közben akkor nagyon jó, egyébként itthon meg monitorról használnám, de nem nekem lesz. Havernak intéztem, ha őt nem zavarja engem se.
Ed Parker: Ezért mondtam ez nem a dell sara, TP-ben is ugyanúgy villog a ledes, biztos ebben is vannak fokozatok, de a jelenség valamilyen szinten megmarad. Szóljon a dell javára, hogy legalább bevilágítás nincsen mint sok panelnél és tényleg brutál nagy fénye van, gyanítom ezt közvetlen napfénynél is lehet látni.
Csedit: Komplett billről beszélek. Talán T40, vagy T41. Ez már sok éve volt, mikor az első TP-met vettem. Azóta már egész sok modellen túl vagyok, csak T60-ból volt min. 10 db
szerk: Nem is mosógép volt, hanem mosogatógép
Ha meg T60 bill. Van nekem egy kvázi új T60 T500 T400 stb billzetem, kénytelen voltam beáldozni most az "N" gombot egy eladásra szánt gépbe. NMB mechanikához való kell, onnan ismerkszik meg, hogy kékes-zöldes a kupak alatti rész. Ha van valakinek felesbe szánjon már meg, nem ingyen kérem. Lehet lesz egy de még nem biztos.
lapa: Ha téged nem zavar hagyod, ha zavar megoldod ha tudod. Nem tudom kivitelezhető-e. Led-esbe biztos meg lehet oldani a ccfl-t, de fizikai kivitelezését nem tudom az eltérő fedlap miatt.
-
Chaser
legenda
Nem kell ott pöttyözni. Telefon kamerája bőven elég, ha vibrál azt nem fogja becsapni. Majd lehet készjtelt róla fényerő függvényében hogy változik. Én is csak egy órát bírtam a dell előtt, utána feladta a szemem. Tény, hogy nem 100%-os a szemem hw-e, de érdekes mód ccfl előtt egész nap ülhetek, nem fárad el jobban mintha könyvet olvasnék. Ledesből bőven elég 1 óra is hozzá ha "vibrálós".
-
Chaser
legenda
Azért a vizes témát óvatosan kezelném. Lehet desztilált vizet öntögettek azokba, vagy össze volt vágva. Mint itt páran mondták már, legtöbbször túlélte a gép a direkt kontaktot, de vizen kívül gyakorlatilag bármi csúnya munkát tud csinálni. Volt olyan is aki azt mondta automata mosógépben mosta rendszeresen a billt
De volt olyan is, aki azt mondta megtörölgette a billt, aztán többet nem éledt fel.
szerk: A mostaniak biztos nem bírják úgy mint a régiek, de ez igaz minden gyártóra, minőségellenőrzés sztem már csak papíron létezik. Az hogy ezeket tesztelik x k órán át biztos nem igaz. Régen ha kijött egy új cpu a gép 1 év múlva jött utána, akkor elhiszem hogy tesztelték a platformokat. Most megjön egy hír, nem sokkal később már jönnek az új genes gépek.
-
Chaser
legenda
Hátba vágod vele a delikvenst majd rájön
Viccet félretéve, mivel magnézium váz van a gépben, sokkal kevésbé érzékenyebb az alaplap és belsőség fizikai hatásoknak. Ugye vannak azok a bizonyos fizikai törvények, csavaró, nyíró erők, stb. Ha egy notebook sokat van mozgatva, előbb-utóbb az alaplap megsínyli, hajszálrepedések keletkeznek rajta, rosszabb esetben deformálódik, akár a hűtés is. Többit gondolom nem kell taglalni. Egy notebook legdrágább eleme az alaplap, legtöbb esetben nem is érdemes cserélni mert nem éri meg. Ez onnantól érdekes ha már nincs rá gari, lapok horror áron vannak legtöbbször. No többek között ezért is drágább a TP. Azt nem mondom hogy atombiztos, azok az idők már elmúltak. De ha éppen jó kedvű kínai melós rakta össze a gépet és nem defektes alaplap került bele sokáig bírni fogja.
-
Chaser
legenda
válasz
pacorro #50216 üzenetére
Én a ledes kijelző miatt se bírnám. Ahogy Gondwana mondta...full fényerőn már alig vibrál, de akkor kiveri a szemem
1-2-es fokozaton ahol jó a fény úgy vibrál mint a crt monitorok anno. Hova fejlődik a technika...igaz ez nem a gép ellen szól, legtöbb ledes ilyen szutyok. Azért érdekes, nem túl drága - sőt olcsó - 22" benq FHD-ban meg tudták oldani hogy villogás mentesen működjön, de notebookban még nem láttam olyan ledest.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50196 üzenetére
De a cpu-n kívül sok minden van ám egy gépben. Desktop alaplapokat méregettem régen, ugyanazzal a chpsettel, cpu-val és minden más körítésben megegyező lapoknál nem volt ritka, hogy az egyik idle 5-8W-tal többet evett mint a másik. És mindenben megegyeztek, kivéve a gyártót. Főleg asus lapoknál mértem indokolatlanul nagy fogyasztást anno.
SL9400-gyel én teljesen elvoltam, persze nem videot kell vágni vele. Az sl9400-et is levettem 9300 órajelére -
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50194 üzenetére
Csodákban azért nem hiszek. Meg nem mindegy milyen kapacitású az a 6 cella. x200-zal is megvolt nálam 5-6 óra 56Wh akkuval, de tényleg csak fórum ment, flash cuccok nem, cpu alulfeszelve, fényerő kb harmadon, csak wifi bekapcsolva, egér se volt. Az is tud ám "zabálni".
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50190 üzenetére
Annak illik is.
caprine: Válaszoltam a kérdésedre...kérdeztél egyebet? Megoldható könnyen és nem csak SATA2 lesz, hanem bármilyen wlan kártyát tehetsz utána a gépbe. Működni fog a dual-IDA, amolyan mostani i5 turbo fícsör', 1 szorzóval megemeli az órajelet ha a hőmérséklet engedi. Ha kell előkeresem a linket, 1 verzió van sztem az összes T61-hez. Enyém pl nem volt a listában, inteles 4:3-as és oda is jó volt.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50187 üzenetére
Az egy külön történet. Sysupdate néha teljesen jó, néha kb semmit nem lát.
PNP: x200-ba találtam egy LG-t 6 cellásat kb 50 ciklussal, 15-16k lett volna uk-ből. Az is olyan jó mint a panasonic. Meg is kérte az árát
tudomásom szerint LG v panasonic csak 6 cellásban van x200-nál, 9 cellásban csak sanyo. 6-osból már láttam mindkettőt, 9-esből csak sanyokat.
-
Chaser
legenda
válasz
milestone #50166 üzenetére
Elvileg mert vezeti az áramot, de mivel ezüstoxid, jgy nem hinném. viszont elég gyenge minőségű, meg ha rákerül valamire nehéz leszedni. Rohadtul ki tud száradni és töredezik. Én titan nanogreaset használok, 3-400ft egy kis tubus, mx2 hatásfokát nem hozza, de alig marad el tőle negyed vagy ötöd áron.
-
Chaser
legenda
válasz
Taoharcos #50115 üzenetére
Minden c2d-s vagy az alatti core architektúrás cpu-t alul lehet feszelni, annál régebbieket nem tudom. De a te gépednél vga-t nem piszkálnám, az első TP ahol ér valamit a T400/T500 ati-s, vagy T61p nv vga-ja. Alattuk levő gépekben annyira gyenge a vga hogy nem érdemes bántani.
szerk: Veron: Vga driver. Systemupdatest rakj fel, vagy próbálkozz másikkal.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #50086 üzenetére
HDD semmivel nem megbízhatóbb mint az SSD
Sőt, SSD rázkódásra, esésre kevésbé érzékeny mint a HDD. Mindegy mibe veszed, 7200rpm-es gyorsabb, cserébe hangosabb és többet fogyaszt kicsivel. Aztán hogy kibírt-e 5 évet majd 5 év múlva kiderül.
-
Chaser
legenda
válasz
norbyone #50084 üzenetére
Sata II - 3Gbs adatátvitel - ami az elméleti maxot jelöli, nem a valós sebességet. SATA1 is kiszolgálja a "SATA3" hdd-ket, kivéve esetleg 10k rpm-es raptorokat.
szerk: Egyébként meg ahhoz képest, hogy köröket ver HDD-re az SSD, meg hangtalan, akkuidő is jobb lehet, nem méreg drága.
-
Chaser
legenda
válasz
Taoharcos #50055 üzenetére
Csak órajel emeléssel olyan elenyésző a hőmérséklet különbség, hogy az nem számít általánosságban sem. Speciel T500-nál cpu-t alul lehet feszelni szépen, még emelt gpu órajelekkel is hűvösebb a végére gpu tuninggal, mint alulfeszelés és tuning nélkül volt eredetileg.
BGA probléma leginkább olyan gépeknél fordult elő, amiknél gyártás technikai probléma volt, pl T61 nvs140-nel. -
Chaser
legenda
válasz
B-L-A-C-K #50043 üzenetére
96%-os akkuval is megcsináltam véletlen, 10 ciklus se volt benne, esett 4%-ot...nem hinném hogy egy egy éves panasonic akku csere érett lenne
bármilyen Li-ion akkuval csináltam meg mindnek romlott az állapota, akár új volt, akár újszerű, akár használt.
Lehet javítani az akku kondiján, le kell meríteni de nem teljesen, majd visszatölteni. Power manager is ennyit csinál "perform reset" néven. Általában ez se feltétlen javítás, de az elektronika felejt, néha emlékeztetni kell, szerintem ez is csak ennyit csinál, a "javítás" után méri fel az akku állapotát helyesen - helyesebben - mint előtte.
Nem kell ehhez okosnak lenni, saját tapasztalat. Li-ion akkunál alapszabály, hogy nem sütjük ki.szerk: sutszi: Az meg egy külön történet és azzal biztos nem lesz károsodás az akkuban. De érdemes megfigyelni mondjuk sanyo akkunál, ha sokáig csak 90-95%-ig volt feltöltve, mit csinál mikor 100-ig megy. Valószínűleg az elektronika akkor dolgozza fel, hogy már bizony nem akkora a kapacitása mint gondolta. De kisütéssel javítani Li-ion akkut
B-L-A-C-K: Úgy, hogy kikapcsoltam a wines védelmet és csontig merült, még sleepbe se volt ideje lemenni
-
Chaser
legenda
válasz
B-L-A-C-K #50040 üzenetére
Ilyet azért nem ajánlanék
Li-ion akkunak nem tesz jót, sőt rosszat tesz általában ha teljesen le van merítve, nem véletlenül rikoltozik a win - nagyon helyesen - mikor már 7% körül van az akku. Pár akkumat amortizáltam így le néhány %-kal, mikor figyelmen kívül vettem a jelzést. Gyári pár ciklusos akku is esett 4%-ot, én ilyennel nem játszanék.
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Az nem is kell, jól van skálázva szerintem. Smartnál meg ha minden igaz lehet állítani hőmérséklet függvényében a fokozatokat, azt még nem próbáltam. 1-es v 2-es fokozat és jó. Most inteles T61 elöl vagyok, 1-es fokozaton az is elvan vígan, igaz itt az alapford. szám kb 500rpm-mel magasabb mint x200-nál.
-
Chaser
legenda
Én is árultam gyári akkukat bolti ár feléért vagy olcsóbban, senki nem hozta vissza hogy hamis lenne
A 97-98%-osoktól nem szabad vásárolni, max ha 50k feletti eladásuk van, akkor azért már beleférhet éppen. 98% alattitól én még nem vásároltam, nem is fogok. Coptam be már 99.9-essel is, de 98.5-esben is csalódtam kellemesen, ez benne van. -
Chaser
legenda
Nagy értékelésű eladó, genuine szó, sok baj nem lehet. Ha nem gyárit küldene nem olyan lenne az értékelése sem. Gépbe téve egyből látod gyári vagy nem. Ezeknek az árán is meglátszik általában, hogy nem ugy. Persze a rizikó ott van, hogy mégse olyat kapsz. Akkor eladod vakerán, de előtte kérsz az eladótól részleges kártérítést, nyilván visszapostázni nem fogod a ktsg. miatt. Ebaynek nem is kell szólni. Ha nagyobb részét visszaadja akkor adsz neki egy pozitívat, ha nem akkor negatívat és el van felejtve. Megveheted persze itthon is 2-3x áron.
szerk: #49895: A lenovo is kínai, haha
Ami nem Kínában készül az hamisítvány
-
Chaser
legenda
válasz
MC Pite #49859 üzenetére
Én is sokat mozgatom a gépet, hdd-vel is régebben. Kikapcsoltam teljesen a rázkódásvédelmet sose volt gond. 1x sérült az új hdd-m amikor még rackben volt és lerántottam
Alapértelmezettként sztem pár perc után lekapcsol a hdd, nálam ultrabayben mindig úgy volt állítgatás nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #49855 üzenetére
Megnéztem x200t-n, hw-es gyorsítás biztos van, chrome mellett semmi anomáliát nem tapasztalok. Más böngészdét nem használok.
szerk: Próbálj másik drivert. Én most olyat használok ami tökéletesen működik, de fény OSD nincs. Sysupdatessel van fényerő, csak úgy random dobálja a fényerőt főleg böngészde alatt, azt nem sokáig használtam. Lehet ott nálam is bugzana.
-
Chaser
legenda
T500-ba is három gyártótól volt elérhető billentyűzet, sőt új és régi szériával is, tehát összesen 6 fajta. Gondolom technikai okok miatt van egyes alkatrészekre több beszállító - pl környezeti katasztrófa, csőd stb -, az előírt minőséget hozzák, többivel meg régen se törődött a lenovo.
szerk: Jól látom én itt a manualban , hogy x200t-nél a ventihez ki kell venni a lapot is? Htőhöz tudtam hogy rögösebb az út, de reméltem magához a ventihez nem, ránézésre kijön könnyen, de lehet csak ránézésre
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #49778 üzenetére
Lemaradt erről van szó. Az eladó roppant jó fej, 6db vásárlásánál ad darabonként 1.5Ł kedvezményt, nekem ezen nincs semmi biznic
aki nem hiszi kérdezze meg rekop kollegát, neki 5-re 1Ł
árengedményt adott, amit ő úgy gondolt, hogy darabonként 5 font, de sajnos nem.
De még így is pár ezressel olcsóbbra jön ki mint egyénileg rendelve és elég jó a csóka értékelés és eladási száma.szerk: LINK
-
Chaser
legenda
Aki szeretne x200-ba AFFS IPS panelt pm-be támadjon le. 22k kb az ár árfolyamtól függően + 2.5k posta, nekem csak utánvétes jó ekkora tételnél ezért csak a pk árát kérem előre. UK-ból jön, tehát gyorsan itt lesz elvileg. 5-en össze kéne jönni.
-
Chaser
legenda
Igen. Invertert lehet nem is kell csak kábelt cserélni. 15-ös IPS-es T60-am volt intel lappal, tehát biztos lehetséges, méret az mind1, lap az ugyanaz mindkettőben. De az hozzátartozik, hogy T60-aknál épp az intel chipes lapok döglődősebbek.
audi100td: A 4500HD gyorsít már flasht, nem volt vele gondom.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #49747 üzenetére
Nálam soha nem volt ilyen hiba chromban, évek óta azt használom.
intel HD4500 alatt sem volt hiba.szerk: letix: De menne. Volt inteles 1400-es T60-am, most inteles ugyanolyan T61-ről írok. Gyárilag nem volt inteles T60 1400-es kijelzővel, de megoldható.
Shadowfax: Nem fog összejönni, a uk seller úgy hülye ahogy van, inkább le se írom az ajánlatát
Találtam egy kínai tagot, nála egy darabnál is 23k, részemről az lesz a vége.
x200 x200t venti kompatibilitással kapcsolatban fogadnék még tippeket. Egyik eladó úgy hirdeti x200 x200t, másik x200 x200s x201, nem tudok rajta elmenni.
-
Chaser
legenda
Nem tudja valaki x200t és x200 ventije kompatibilis egymással? Most nincs időm guglizgatni.
-
Chaser
legenda
Ez egy ugy. akku. 3 év gar jól hangzik, csak nem olcsó kiküldeni mert elég nehéz egy akku, de 2-3k biztos van, és nem hinném hogy túlzottan foglalkozna értékelés leadása után a dologgal, bár lehet tévedek. Van ott gyári is 1-2 ezressel drágábban, ráadásul most aprón is találsz hozzá panasonic akkut.
-
Chaser
legenda
Igen ez gyári, a genuine szócska ezt jelenti, az original meg hogy gyári csomagolásában van. Ez nem túl nagy kapacitású, ezért is olcsó.
szerk: Picco Gondolom wide, az az akku kell bele ami T400-ba is, FRU-t kapásból nem tudok. 4, 6, 9 cellás is van hozzá. Ez elég jó árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest