- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
ShadowK #55171 üzenetére
Ha megvan a géped mért nem nézed meg?
Valszeg több verzióban került ki, mint pl a G580. Ez egyébként TP topik, bár lehet edgeknek nincs külön.
xcds: Valami frankóbb cpu-t én is vennék. Bár az a baj ált-ban ilyen csak us sellernél van. P8600-ot minimum T9600-ra cserélném majd. P-t nem akarok..T series ThinkPad T series cpu
-
Chaser
legenda
Nem csak mondja hanem tudja
kilo számra feszeltem már alul cpu-t..evvan'
Mindig adott példánytól függ mennyire bírja. Nem ritkán a "gyári" ulv csodák kevésbé alulfeszelhetők mint a normálok...akár mobil, akár asztaliról van is szó. Nyilván minél magasabb órajelű a cpu max órajelhez annál több feszültség is kell neki.
Francia91: Sokan vannak ezzel így
ütött-kopottat max műhelybe érdemes vinni, oda mindegy. De aki TP fan az úgyis a szépet akarja
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55153 üzenetére
Nézgelődni kell...tudod aki keres az talál
Tim82
szerk: most hogy én is ránéztem van itthon pár T61 amiben NMB van
kár volt venni...
-
Chaser
legenda
válasz
franc0 #55147 üzenetére
Tévedni emberi dolog...
szerencsére vannak azok akik megfizetik ha valami szép és jó. %-os arányban igazad van..de
gyenge akku pár k, fullos akku akár 10-12k
hitvány billzet 2-3k, fullos 7-10
nem beszélve 80-160GB vs 320GB-ról
FPR no FPR
hitvány zsanér vs jó zsanér
Ezek külön megoldva jóval drágábbra jönnek ki jóval nagyobb macerával.
Tőlem is vettek már patika T500-at olyan áron mint aki fél év garral adja, mert az enyém patika volt, magyar lokalizációs és az számított.
Hamarosan lesznek benga jó áron ilyenek nálamhátha megfelel a gazdasági helyzetnek is
szerk: Egyet megtartok magamnak is T60 NMB billzettel, aztán majd szépen lassan kifullozom
-
Chaser
legenda
Vannak igényesek akik nem egy szétfényesedett billzetet és plamrestet szeretnének nézegetni, szóval 70 körül esélyes. Egy normális állapotú billzet 7-8k vagy fölötte, egy leharcolt 2-3000...FPR is értéknővelő, nem túl gyakori és kinnről se 1-2 beszerezni. Feszes zsanér megint jó pont ahogy az akku is.
-
Chaser
legenda
válasz
maximilian4 #55119 üzenetére
Egyik legjobb subnotebook.
-
Chaser
legenda
válasz
csubuka #54882 üzenetére
Nagyon egyszerű. Pár csavar fogja a palmrestet és billzetet, meg a billzet körülötti műanyagot. Pár perc alatt megvan az egész ha gyakorlott vagy, ha nem akkor 15-20 perc. Manualt találsz minden TP géphez, le van írva milyen csavar mit rögzít, hogy kell hozzáférni egyes elemekhez. Legtöbb TP-t gyerekjáték szerelni, ezt is.
szerk: lapa: Részvétem..tudnak a gyerekek ha akarnak.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54817 üzenetére
Ezek. Panasonic a jó, többi gatya. Panaból is a legújabbak már nem olyan jók mint régen.
szerk: tototos LG nem rossz. De akár ezt, akár panát tönkre lehet tenni nem megfelelő használattal. Pl túlmerítés, túl sok állás használat nélkül fullra merülve.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #54700 üzenetére
Nem mondtam, hogy nekem tetszik vagy sem. Csak úgy állítottad be mintha ez egy élhető alternatíva lenne bármivel is szemben, pedig nem az. Az is hogy 170k..szóval no
Egyébként lehet nekem is tetszene 1-2 napig amíg meg nem unom
De már olyan régóta nem láttam TP csiklót tegnapig hogy most kézbe se venném
-
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #54695 üzenetére
Nem tudod, nem olyan a csatlakozó.
Lehet nincs is 3g modul a gépedben. akkunál csak a sim slot van, maga a wwan foglalat lehet bárhol, erre vannak a kábelekDe fentebb írták merre lehet és van manual a géphez amiből látod.
szerk: Csedit Nem olyan ritka az már, persze érdemesebb nem üzletből beszerezni.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #54686 üzenetére
T510/W510 szériákról mostanában jár le/járt le a gar. De mindenhol 3 év van rájuk ami mindenhol érvényes ahol árulják őket. T520-at gari nélkül sztem még nem találsz. De a te gépedre meg semmilyen gari nincs, nem éri meg kiküldeni ha egyáltalán vissza is kapnád, szóval...és ha ez USA bolt, akkor az ár nettoban értendő az államok eltérő áfa kulcsa miatt. Ha "utazó" hozza is be ottani tréfát ki kell rá köhögni.
szerk: noorbertt Kevered az express carddal, az megy oldalra kívül
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54631 üzenetére
Mint minden akkut. 30-40-ig ne töltsön és ne menjen 95 fölé.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Azokat kérdezném akiknek volt/van T410 T420/T510 T520. 42T4801 FRU-s 9 cellás akku jó ezekbe a gépekbe? Vagy csak T410 T510-be. Ahány oldal annyiféle komp. listát találok.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54466 üzenetére
Attól hogy bekapcsolva nincs a rendszerben benne van, ha csak le nem tiltottad.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54464 üzenetére
Kamera esetleg?
-
Chaser
legenda
válasz
franc0 #54324 üzenetére
Régen biztos jobb volt, negatív talán a sávosodás, de megoldották jobb helyeken. Sztem leálltak a fejlesztéssel és már IPS-t tolják, az is sokat fejlődött.
kraftxld: SU nálam is érdekes volt T510-nél. Wlan drivert nem ismerte fel a w7, azt kikerestem, fel SU. Az szinte mindent felismert, de powermanagert nem
Ezt leszámítva viszont nem volt gond.
-
Chaser
legenda
Most már ezt is tudom
cildren: Lehetséges, más magyarázatot nem látok mért ne menne 4 magos i7-tel a dokkoló.
soldi3r: Lenovo shop szerint 90-es van hozzá. Nem is láttam még dokkot legkisebb táppal, talán az ultrabaseket.
Csedit: Itt aprón árult egy tag x220/230-hoz, lehet mér nincs neki. Van egy uk bayes tag is, de nem tudtunk rájönni azt a panelt árulja, vagy csak ahogy leírásban volt komaptibilset, ami lehet bármi egyéb, kérdezni nem lehet tőle. Onnan megérné, 22-23k lenne, nincs egyéb járulék mint EU-n kívül.
Itt a linkje
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #54303 üzenetére
Nekem is hasonló jött ki. Elvileg még lehet rendelni aprón x220 IPS panelt, kinnről már nem éri meg x200 affs, zsákolnak majdnem mindent amikor bejön. Elve nem olcsó, ha a járulékok is rámennek akkor meg már végképp nem.
Van egy T510 dokkolóm, de ilyenem még nem volt, akinek volt és tudja mihez jó ossza már meg velem
Type: 4337ThinkPad L412*, L512*, L420, L520
All
ThinkPad T400s, T410, T410i, T410s, T410si, T420, T420i, T420s, T420si, T510, T510i
All
ThinkPad T520, T520i
Dual Core Models only
ThinkPad X220
AllElvileg ezekhez jó lenovo shop szerint. T520-nál úgy érti a dual-core opciót, higy i3 v i5?
T400s-hez nem is jó a 2503 2504 2505 széria csak ez? -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54248 üzenetére
Nyomi, de á lehet rá állni. Napokban jön egy T510 HD+ panellel, kíváncsi vagyok milyen.
-
Chaser
legenda
válasz
Coccolino_O #54205 üzenetére
Nyilván a venti kezdi megadni magát, vagy nagyon poros.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #54147 üzenetére
Jah olyanok, de T60 se bjrja sokkal tovább a strapát.
Sztem az egyik intel vga-s a másik meg ati vga-s hűtő. -
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #54145 üzenetére
Ugyanaz van T60-nál is. Első T60-am egy 14-es volt sok centis zsanér játékkal. Utána levőek közt is volt. De volt atom feszes is.
Mivel komplett hűtő így mindkettő valszeg eredeti. Ventiket szokták után gyártani. Más a venti kialakítás, ettől olyan halk. Nem tudom belemegy-e T61p-be. T60-ba már rakott itt valaki.
-
Chaser
legenda
Kis irónia volt benne..bocs ha nem ment át
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #54037 üzenetére
Hihetetlen, de átálltam 16:9-re...ami fájóbb, hogy ccfl helyett led van és pwm-es. És az új TP-k már nem olyanok mint a régiek
x230-at el is vetettem, vga miatt nem lett volna rossz. Inkább x220..hátha kifogok egy jó példányt
szerk: Bár itteni beszámolók alapján azért x230 még nem rossz...ki kéne egyet próbálni
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #53952 üzenetére
Pedig jó, meg is hajtottam vele az első T500-amat kíváncsiságból
szerk: metal01 : BIOS-ban nem is látszik külön emlékeim szerint. Amatőr kérdés, van neki ikonja a led soron?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #53946 üzenetére
Amd gpu tollal próbáltam anno, tökéletesen működött.
-
Chaser
legenda
válasz
Daniel Alves #53930 üzenetére
3 közül T400-at venném. De ha vn lehetőség 1440-es panellel.
-
Chaser
legenda
válasz
Aethelstone #53903 üzenetére
Elvileg megy benne. Még most tegyél fel friss BIOS-t és akkor nem lesz gond biztosan.
-
Chaser
legenda
Ádehogy'
Nem feszelik annyira alul alapból, sőt. Egy picivel a normál alatt van és kb ennyi. Nincs ez válogatva. Amennyit egy ulv proci kap alapból azt bármelyik normál is tudja, sőt...találkoztam olyannal, hogy a normál sokkal jobban alul lehetett feszelni mint egy ulv csodát. Asztaliban ugye bőven VID alá is lehet menni ha olyan a lap. De obilban is volt olyan, hogy x órajelen y feszültségen az ulv már megadta magát, a normál meg vígan működött.
-
Chaser
legenda
válasz
btudos #53858 üzenetére
Olyanhoz is volt szerencsém, az már egész korrekt.
Lassú volt a T60 már sok dologhoz, nyáron meleg is. Több gépet meg nem akarok. Meg nehéz, hordozni nem volt élmény. Én legtöbbször fotelben vagy ágyban gépezek, nyáron izzadtam alatta rendesenHa veszek is TP-t magamnak mindenképp valami kicsit, x220 x230 IPS-sel.
szerk: Tim82: Nincs vele gond, nagy dög T400-hoz képest.
-
Chaser
legenda
Fotelben elültem egy délutánt is a T60 IPS-sel, pedig nem könnyű
T500-zal is
R400-at sztem ne, csak ha nagyon olcsó. T400 jóval karcsúbb.
Úgy hiányzik már egy TPszerk: T400-ból is van nagy felbontású, ha nem akarsz kiszúrni magaddal 1440-est veszel. ami nálam volt 1280-as valami botrány milyen képe volt.
-
Chaser
legenda
válasz
blueMerle #53808 üzenetére
Igen tudom...te pedig azt azért tudod, hogy a FHD panelek képe klasszisokkal szebb színvisszaadásban és betekintési szögekben mint a HD? Felbontást, dpi-t, böngészőt, excelt meg úgy állítod ahogy akarod, ezek az értékek akkor is jók maradnak, míg HD-nál sokszor az ocsmány is enyhe jelző....Félre ne értsd, nem nekem kell nézni, akinek megfelel nézze. Inkább fizetek érte felárat hogy ne kelljen nézni, nekem megéri.
Dhampir: 1680x1050 van T500-ban és ha LG az tényleg szép is, de samu is elviselhető.
-
Chaser
legenda
válasz
simonjoe #53547 üzenetére
Akkor vesz itthon valakitől
noorbertt: Persze mehet FHD külső megjelenítőn.
Ha ügyesen szerelsz nyom nélkül akkor garival sem lehet baj, gond esetén vissza a gyári. Általában úgyis alaplap megy tönkre vagy ami akörül van, panelcsere nem látszik ha nem kókányul csinálja valaki. -
Chaser
legenda
Igen az is van. Ha nem vagyok belépve én is sokszor megörülök a free shipnek, aztán belépve látom max oda free amelyik országban árulják
T500-ba sajnos nem lesz.
soldi3r: Rákérdezek. A teljes kompatibilitás nekem azt jelenti hogy paraméterekben is egyeznie kell. Beláthatósági szög és színtér is paraméterek. Kíváncsi vagyok
szerk: rákérdeztem volna, de nincs ilyen lehetőség, csak visszadob a fő oldalra, ilyet még nem láttam
szerk2: ok akkor nem egyedi probléma...
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #53434 üzenetére
Akkor ebben jó fejek
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #53432 üzenetére
Nézz utána ha érdekel, emlékeim szerint sok.
-
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #53429 üzenetére
Nem valószínű. ISO szabvány szerint gariznak. Ott az van megadva, 1 cm2-en belül hány pixelhibának kell lennie. Ha nincs valami pixelhiba kiterjesztés akkor kb nem cserélnek sehol.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53420 üzenetére
Blend tesztet néztél?
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53366 üzenetére
Mivel még mindig itt tartasz, nem úgy tűnt
gyorsan kijelzi, memtest sokkal lassabb és azt kell mondjam megbízhatatlanabb. Míg az lefut akár 20x is hibátlanul mire talál hibát, prime első körben meg fogja találni. Vagy csak belepirul, vagy restart vagy bsod..nem finomkodik de gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged