- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117269 üzenetére
köszi. 9 cellás X230ba való pakkról van szó, de ha nics ragasztva akkor kísérletezek vele
ha csak esztétikai hibát okozok rajta az még nem baj.
-
fatpingvin
addikt
ugyanitt ha valakinek van valami leírása aról hogy hogyan lehet a régebbi szériás akkukat komolyabb roncsolás nélkül felnyitni az igen jó lenne, az újracellázás egyik legnagyobb akadálya az akkupakk burkolatának reverzibilis eltávolításának nehézségei...
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117247 üzenetére
viccet félre, nekem nagyon tetszik
nem az én stílusom a laptoptuning de ez helyben van nagyon
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117245 üzenetére
menjmá'
-
fatpingvin
addikt
ha csak a csati engedi el, azt pákával meg egy kis folyasztószerrel megmelegítve esélyesen helyre lehet rakni.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Graphics #117213 üzenetére
egészen elképesztő, nem?
én minap egy asus laptopot bontottam szét, abban az ODD volt egy ilyen bridge mögött. mondjuk mentségére szóljon külön kis öcsipanelen volt a chip, de azért elgondolkoztam rajta hogy van-e olyan tesója ami csak egy kazal kábel és SATA-ban végződik. -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117197 üzenetére
a csatlakozó érdekel kevésbé, a protokollra vagyok kíváncsi. ha HDD meg ODD, akkor élek a gyanúperrel hogy IDE. halványan rémlik hogy volt olyan hogy IDE-s kisflopi meghajtó, de csak desktopban láttam. igény lenne rá
-
fatpingvin
addikt
válasz
vicze #117136 üzenetére
köszi a választ, a hardveres flashing viszonylag egyszerűnek tűnik, már csak azért is mert nem kell hozzá windows. futok egy kört még a coreboottal, de valszeg ez lesz.
ami a cache drive-t illeti, ha egy SATA link van rá kivezetve annak lehet hogy simán nekiesek pákávalPCIe-ben reménykedtem egy második Ethernet vezérlő okán, de hát nem lehet mindent. megnézem mit tud ha a többi nyavalyát megoldottam rajta.
-
fatpingvin
addikt
Sziasztok!
T440-esben (a simában) van wifi whitelist? coreboot portot erre a modellre nem találtam, a többi T440-esre készültet meg nem merem rátenni komolyabb elmélyülés nélkül.
ugyanitt, az alaplapon találtam egy 3RD_NGFF feliratú apró csatlakozót, aminek a kábelezése alapján valszeg egy PCIe x1 link van rá kivezetve. Létezik hogy azt az akármit, ami ezt kihozza egy szabványos csatlakozóra, magyarországi forrásból be tudjam szerezni?Köszi előre is!
(igen, kaptam ajándékba egy leharcoltnak mondott T440-est) -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #117027 üzenetére
egy normális oprendszerrel elképzelhetőnek tartom, de tapasztalat híján nem tudok nyilatkozni
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116957 üzenetére
szívemből beszélsz... ugyanitt én szabványosítanám a felhasználható cellákat is. a régiekben ugye 18650-esek voltak, a modernebbekben proprietary formájú és kialakítású darabok.
apropo, vajon van olyan megoldás amiben a cellák direkt cserélhetőek? tehát lényegében csak egy tok, amiben benne van a töltőelektronika és a júzer tudja belepakolni a cellákat? vagy marad a házilagos tákolás?
kérdezem azért mert én is dilemmázom az akkukon, van egy 95%-os 6 cellásom meg egy kb 50 körüli 9-esem, ez utóbbin agyalok hogy minek van több értelme, használni még így vagy megbontani és megkísérelni az újracellázást. -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116844 üzenetére
a jó szándék és a piaci ár nem kölcsönösen megfeleltethető...
-
fatpingvin
addikt
válasz
batyuska100 #116779 üzenetére
ha a döglött akksit csak a hulladékgyűjtőig vinnéd el, tudasd velem melyikbe került
tudnék használni egy csutkára merült de működő elektronikájú akkupakkot
-
fatpingvin
addikt
válasz
batyuska100 #116773 üzenetére
x230-ba nem érdemes a 1366x768-nál nagyobbat. Tim82 írta, van hozzá modkit, ez a dokkoló displayportjának jelét viszi át egy eDP csatira, így lehetővé téve a FHD eDP kijelző beépítését, de ez tényleg anyagi csőd, ha nem vet fel annyira a pénz hogy egy százezres tétel mellényzsebből akkor nem érdemes. mondom ezt úgy hogy egy x230 jelenleg a napi használatú egyetlen számítógépem. szerezz inkább egy dokkolót meg egy 4K monitort
-
fatpingvin
addikt
valaki akinek van t450-es alaplapja nézzen már rá, a neten konkrétan sehol nem találtam olyan nagyobb felbontású képet amin látszik a chipek pontos típusa
-
fatpingvin
addikt
válasz
donjohnson #116578 üzenetére
dokkolóban van ilyenkor, alapesetben, a Skulls splashscreen erejéig meg a payload selector menüig van kép mind a sajátján, mind a két külső monitoron (DP és DVI), azt bevallom a VGA kimenetre nem próbáltam rá, viszont hozzátartozik a kérdéshez hogy a dokkolóból kiszedve is ugyanúgy fekete képernyő fogad.
és igen, kíváncsi vagyok mikor leszek lecseszve hogy próbáljam már meg nem vadállat módon használni a laptopomat amihez nem kell a totyikot fárasztanom
-
fatpingvin
addikt
válasz
donjohnson #116576 üzenetére
bocs, ez kimaradt: próbáltam ezt a megoldást is több különböző iterációban, mindegyikkel ugyanez volt. valami történik, kép nincs.
emléleim szerint a memtest86 a BIOS karaktermegjelenítését használja, szval nincs saját grafikus stackje, viszont ennek elvileg nem kéne problémának lennie, elvégre a SeaVGABIOS is tudja ugyanezt a szabványt. -
fatpingvin
addikt
üdv mindenkinek
egy nagyon furcsa kérdésem lenne: adott egy X230 coreboottal, SeaBIOSsal és SeaVGABIOSsal. a BIOS képernyőfelbontása 800x600, ez nem is zavar, viszont:
próbálok memtest86+-t futtatni, Debian tárolóból telepítve, GRUB felveszi opciónak... és nem jelenik meg semmi a képernyőn. totál fekete az egész, onnan tudom csak hogy VALAMI történik, hogy a venti kb egy perc után elkezd felpörögni.
találkozott rajtam kívül bárki más ezzel a jelenséggel? van rá valami ismert gyógyír? internetet feltúrva szó szerint semmilyen releváns találatom nem volt, de még közelítőleg sem, olyannyira hogy azt se tudtam melyik fórumba lenne érdemes írni.
a X230-on ugyebár nincsen natív serial port* szóval a serial konzolon nézés se tűnik opciónak, nem tudom a memtest86+ hogy viszonyul egy USB-s serial konverterhez, PCIe-s meg ugye nem vagyon itthon, bizonytalan eredményért meg venni nem szeretnék.
Bárki? ötlet?
*ha ezt rosszul tudom kérem azonnal javítsatok ki, az se baj ha az alaplapon van pár forrpad, páka meg szintillesztő van... a kernel is listáz 4 serial eszközt (/dev/ttyS{0..3}) amikről igazából ötletem sincs mik lehetnek. feltételezem közük lehet ahhoz hogy van bluetooth blokk a wifi kártyában, a proprietary BT modul ki van szedve, viszont semmi nem hazsnálja a BT-t, asszem talán le is van tiltva meg a kapcsolódó kernel modulok is blacklisten vannak
-
fatpingvin
addikt
válasz
donjohnson #116539 üzenetére
azért ez nem egészen így működik...
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116532 üzenetére
ja ok, sorry
egyszer már elköüvettem ilyet amit a kolléga írt. a gányolás netovábbjának tartom. -
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #116524 üzenetére
és Foxie, köszönöm a választ, nagyjából erre számítottam. marad kb kizárólagos opcióként a 3D nyomtatás, de az meg elég költséges lenne, ugyanis meglehetősen nagy darabot kéne hő- és kopásálló anyagból kinyomni, a terv megrajzolásáról nem is beszélve
Ez a nagy baj a thinkpadekkel, az ember EGYSZER elkezd rajtuk modolni valamit és onnan elkap a gépszíj, jönnek a vadabbnál vadabb ötletek -
fatpingvin
addikt
Még egy kérdésem lenne: tudom hogy nagyon láma, de X230-ashoz esetleg létezik olyan, akár aftermarket palmrest amiben nincsen touchpad? a méretei alapján a normális, kényelmes méretű touchpadet már elengedtem, viszont mivel van csöcs, ezért egyre ritkábban is használom. Igazából akár egy 3D nyomtatott konstrukció is érdekelhet ha valaki foglalkozik ilyenekkel, bizonyos szempontból az még akár preferált is lehet.
Igen, tudom hogy le lehet tiltani, igen, a coreboot is tudja, a kérdés nem erre irányul. -
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116517 üzenetére
vagy azt. bár ez inkább sima audio-elektronika, abból is a tökegyszerű. igazából aki tudja mit csinál annak kb 10 perc összedobni egy erre megfelelő adaptert.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Guitar14 #116515 üzenetére
amiket itt mutatsz azok közül egyedül a guitar link feletti tud alkalmas lenni a feladatra. a guitar link maga meg nem tudom hogy mi lehet a baja, talán gagyi az analóg fokozat benne.
lehet hogy jobban járnál ha ezt megkérdeznéd a hobby elektronikás topikban, szerintem simán lenne ember aki pacsiért össze is dob neked egy normális adaptert.
-
fatpingvin
addikt
nem kell ennyire túlspilázni. ha csak annyi a szempont hogy valami vegye a jelet (az alaplapi megoldás alapján ezt gyanítom) akkor megfelel a létező legolcsóbb mono bemenetű akármi, még akár egy webkamera mikrofonbemenete is (ehhez forrasztani kell egy kicsit...) amihez veszel egy tök egyszerű 6.3-as jack aljzatra átalakítót.
-
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
válasz
Guitar14 #116503 üzenetére
Foxie nmár megírta a herdveres megoldást, ez szoftveres hibának tűnik nekem, ugyanis a hardvernek tudnia kéne. egyetlen dolgo van amire figyelni érdemes, hogy a kombinált jack ugye a bemenetét nem lline in hanem mic in módban kezeli, azaz nem csak simán egy input hanem van rajta asszem 1.25V környéki feszültség, hogy a rádugott electretmikrofont meg tudja hajtani.
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116463 üzenetére
az USB mint tápellátás irány egy koncepcionálisan elcseszett dolog volt, aprópénz az elmém...
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116391 üzenetére
never mind
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116389 üzenetére
fair enough
én úgy vettem most hogy megadtad
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox #116387 üzenetére
jóvanmá, nagy kunszt úgy ha a dokkra ki van vezetve PCIe sáv és benne van is slot
amúgy meg nagy agy idő volt publikba kirakni a discord ID-det
-
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
válasz
Apollyon #116363 üzenetére
na, kipróbáltam. működik, max hangerőig nem fogom feltekerni mert már bántóan hangos lenne, viszont lett egy igen érdekes mellékhatása: ha nincs lenémítva (ténylegesen mute, nem 0% volume) akkor hallani hogy "fúj a szél" a hangszórókból, halkan susog.
a hangja lényegesen jobb lett tőle, az még nem kizárt hogy sorba fogok velük kötni egy-egy 4.7 ohmos ellenállást, van egy olyan gyanúm hogy az a 8 ohm nem véletlenül volt annyi
-
fatpingvin
addikt
Valaki esetleg nem tudja, az x230-as alaplapján a belső hangszórók erősítője elbír esetleg 4 ohmos hangszórókat is? a gyáriak 8, de nem találok neten infót róla hogy a végerősítő pontosan miféle...
-
fatpingvin
addikt
válasz
zsb912 #116313 üzenetére
dGPU: van benne külön videoprocesszor, nem csak az integrált.
10 órás akksija igen kevés konzumer laptopnak van.
érintőképenyőhöz mennyire ragaszkodsz?bocsi hogy ennyit kérdezek vissza, csak amiket leírtál azok nem igazán konzisztensek. mennyi a keret az egészre pl? a T440-essel van valami konkrét problémád ami nem valamilyen meghibásodás?
-
fatpingvin
addikt
válasz
zsb912 #116310 üzenetére
netezés alá tényleg kell a vas, ez igaz, de ha amúgy "csak" ennyi, akkor nem lenne költséghatékonyabb a t440-est kipofozni? ezek nem különösebben hardverigényes dolgok amiket írsz.
ja, és ha az akkuidő fontos, akkor a dGPU-s gépeket sürgősen felejtsd el, semmi értelme és csak pluszban szívja a wattórákat.
ilyen célfeladatra én biztos valami i3-as procival szerelt gépet keresnék, preferáltan olyat amiben cserélhető az akkupakk kívülről. -
fatpingvin
addikt
egy aprócska önreklám, az is csak azért mert ontopik (x230 hardverbővítése): [link]
-
fatpingvin
addikt
válasz
Surfym@n #116265 üzenetére
intelligens nincs, az EC megnézi a centerpin és a ground közötti ellenállásértéket és eből tudja mekkora a töltő teljesítménye.
én ma reggel a Tim82től kapott töltő fejébe (ami 90W os volt amíg működött) a barrel plug szétvágása és a másik töltőre forrasztása során (csak hozzáértőknek! nem vállalok semmilyen felelősséget azért ha valaki utánam akarja csinálni) a centerpin és a test közé bekötöttem egy 10k-s ellenállást hogy a laptopom tudja hogy ez csak 65W, nem 90. Ugyanitt ismét köszönöm, teljesen bevált arra amire kellett.
-
fatpingvin
addikt
ha már töltő téma: a régi kerek centerpines töltőcsatlakozót, olyat lehet valahol magában venni? vagy alternatively van valakinek Bp vonzáskörzetében döglött centerpines töltője amin a csatlakozó még jó és hozzám vágná a elmegyek érte?
(van egy lapos csatis töltőm amin teljesen szétbarmolódott a csatlakozó, erre alkotnám rá a laposomhoz passzoló csatlakozófejet. tudom hogy olcsó a használt fullos, de msot fogok akkut is venni és nem szeretnék feleslegesen kiadni rá pénzt, meg ugye ezt is szeretném javítani ha lehet.)
-
fatpingvin
addikt
válasz
ricsip #116208 üzenetére
a noname kínai szar akkura még annyit hogy ezeknek a
sutyerákgyártóknak bevett szokása az akku elektronikát úgy beállítani hogy a ténylegesnél lényegen nagyobb töltöttséget jelezzenek, hogy számok szintjén jó legyen. ez nem az EC hibája, egy scammertől van az akku, ennyi. egy gyári vagy egy normális utángyártott az hitelesen megjeleníti az akku kondíciójának romlását illetve a tényleges töltöttséget.
az EC patching, BIOS csere és IME neutering amit írtam neked a másik topikban, ezen közül így első körben talán az EC patching az amire azt mondom hogy átlag felhasználás mellett érdemes lehet rászánni az időt komolyabb gyakorlat nélkül is, ugyanis ha akkut cserélsz (bár ha már így is egy kínai van benne...?) akkor az esetleges "inkompatibilitási problémákat" megoldja, feltételezve hogy műszakilag beleillő akkut vettél. -
fatpingvin
addikt
válasz
titanium_100 #116198 üzenetére
winben nem tuddok segíteni de ha kizártad a szoftveres hibát akkor írj ki egy tetszőleges Linux live disket, bootolj be vele (ez is érdekes próba, a kék aljzatba dugva a BIOS látja-e a disket?) ha betöltött akkor lsusb -t, ha látsz benne bármit amiben olyanok vannak hogy xhci-hcd és társai, illetve 480M-nél nagyobb számok akkor megvannak a portjaid és tényleg szoftveres volt a hibád.
-
fatpingvin
addikt
válasz
szilvaspet #116188 üzenetére
specifikáció szerint elvileg kéne neki (3840x2160 azaz 4K a max), de amúgy találtam egy pont ezzel foglalkozó fórumszálat is superuseren.
21:9-en elvileg 60Hz képfrissítéssel is mennie kell
-
fatpingvin
addikt
válasz
gurabli #116131 üzenetére
egyrészt nem tudom milyen OS-t használsz de ez igazából lényegtelen is. ahogy barnam_ írta, ennek a kihajtható esetén van igazán értelme.
mire felnő már nem ezt a laptopot fogja esélyesen használni, viszont ettől függetlenül is azt mondom hogy ez egy téves irány. haszna nem sok van, tényleg csak grafikai vagy egyéb komolyabb szerkesztési dolgokban tudom elképzelni a létjogosultságát, viszont arra egyrészt ott az egér, másrészt van egy másik negatív hozadéka annak ha hozzászokik ehhez, és ezt saját példával alá is tudom támasztani:
páromnak egy kihajtható Yoga-ja van, és rendszeresen használja az érintőképernyőt az egér/touchpad helyett. ez rendben is van amíg nem az én laptopomat használja, ahol ugyanis ugyanígy a képernyőt maszatolja össze, változó frusztrációs szinttel, ugyanis az én x230-asom nem érintőképcsöves. ez tetszőlegesen extrapolálható bármely más élethelyzetre. -
fatpingvin
addikt
válasz
gurabli #116129 üzenetére
én azt mondanám hogy nem. ennyi idősen jobb ha nem szokik hozzá hogy a laptop képernyőjét tapogatni kéne vagy hogy ez lenne az alapértelmezett.
egyedül arrr lehet jó ha rajzolni akar rajta de azt egyrészt inkább csinálja papíron ceruzával, másrészt ha meg feltétlenül gépen kell akkor egy egyszerűbb rajzpad nem drága és legalább valami olyasmi rutint tanul meg aminek ha ezzel akar később foglalkozni akkor van értelme. -
fatpingvin
addikt
válasz
donjohnson #116127 üzenetére
nem megy nekem mostanában az olvasás... lehet aludnom is kéne néhanapján
-
fatpingvin
addikt
válasz
titanium_100 #116124 üzenetére
na várj, milyen oprendszer? csak hogy ugyanarról beszéljünk.
-
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #116115 üzenetére
bocs ha kötözködésnek jött át. nem annak szántam, pont hogy arra reagáltam miszerint páran ezt az egyszeri összehasonlítást valami általános referenciának próbálták tekinteni. hogy neked válaszoltam annak egyedül az az oka hogy fórumszálat követve nekem így tűnt logikusnak, de elnézésedet kérem ha támadóan jütt át, nem ez volt a célom.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #116110 üzenetére
wifin szerény véleményem szerint nem sok értelme van az ilyen összehasonlító teszteknek, ugyanis nem referenciaantennát használtál, illetve ezen túlmutatóan is sokkal több a változó ebben a képletben mint ami ugyanaz. szerintem könyvelld el ezt egy esettanulmánynak ami a gyakorlati használhatóságra ad egy támpontot
-
fatpingvin
addikt
ez az akkur eset dolog érdekelne. ha ügyesen cserélem ki a cellákat egy akkuban úgy, hogy a vezérlő közben folyamatosan kapjon tápot, akkor elképzelhető hogy az új cellákkal csak egy fullra feltöltés és csutkára lemerítés elég ahhoz hogy az akku elektronikája újra megtanulja hogy mennyi a kapacitás?
-
fatpingvin
addikt
Még egy hülyeséggel fárasztanám a topiklakókat
a neten rengeteg egymásnak ellentmondó infót találtam, úgyhogy kérdezek: X230, 9 cellás akkuval. az akku kondíciója 51% a report szerint, így is megy vele azért egy szolid 3-3.5 órát, de szeretném kitolni ezt ha lehet.
Szerintetek mi ennek a legértelmesebb módja? lehet ehhez megfizethető áron tudhatóan jó 9 cellás akkut venni? vagy próbáljak rá arra hogy újracellázom a régit? (ezt meg tudom csinálni ha ezt javasoljátok) találtam thinkpadhez egy open-source akkuvezérlőt, de ha a gyári is használható akkor nem állnék neki még ezt ius újragyártani. lehet valahogy resetelni az akkuvezérlőt ha cserélem benne a cellákat?
melyik megoldásnál mire kell figyelni?köszi előre is!
-
fatpingvin
addikt
milyen akkut raktál bele? kérdezem azért mert ha az embedded controllerre nem töltöttél patchelt firmware-t, akkor az az offbrand akkut nem is fogja kezelni.
én első körben (bár windowshoz egyáltalán nem értek) megpróbálnék hinni neki hogy valami tényleg nincs rendben az akksival. -
fatpingvin
addikt
ebben nem fogok neked tudni segíteni, sorry (egyrészt a vezérlő típusa nem derül ki csak a marketing neve, másrészt windows amihez meg egyáltalán nem értek)
-
fatpingvin
addikt
Sziasztok!
Adott egy x230, már emlegettem, szoftveresen kitakarítva, BIOS cserélve, ME kiherélve (ismét köszönet Tim82 fórumtársnak az SPI flasherért!) mostanában kezdem úgy igazán belakni.
Az lenne a kérdésem, a felső gombsorban a pirossal karikázott gombnak mi az eredeti funkciója? hogy milyen keystroke commandot küld azt látom, de nem jövök rá hogy ezt eredetileg mire szántákén arra gondoltam, hogy hozzárendelem egy terminálablak megnyitását a grafikus felületen (eddig a Super+Tab kombó csinálta) de hátha az eredeti funkciójának ismerete megihlet
köszi előre is
kép, eredeti az amazonról, szerkesztés tőlem:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest