- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
andris1602 #67544 üzenetére
Hat szedd szét. És vegyél bele zsanért.
(már ha az a baja)
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #66433 üzenetére
Kiváncsi vagyok,mennyire lehet alulfeszelni. A T9400-mnak a minimum fesz eleve 0,9V, nem pedig 0,875, mint a P8400-nak. A P8400 IDA nélkül végig brja a 0,875-öt, IDA-hoz kell neki 0,95. Igaz annál az ida freki kevesebb ugye. A T9400-nak legnagyobb szorzón 1V a minimum.
-
xcds
őstag
válasz
Kristof9094 #66410 üzenetére
Sajnos normális...
-
xcds
őstag
Aludjatok, elég volt mára a menőzésből.
-
xcds
őstag
10 percnél jár a licit. Valaki 9 alatt?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #66037 üzenetére
Én is megváltoztatom már a jelszavam 20 karakteresre, hogy legyen értelme a fingerprintnek.
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #66009 üzenetére
Erre a jutalékos dologra nem gondoltam. Akkor meg eleve drágán adják azokat, amik a pk miatt drágák..
Én is ezt vettem észre az LG panelekkel kapcsolatban. A foltosnak, ami most került hozzám szebb színei vannak, mint a saját LG-mnek(ami tőled van
) Nem nézegettem az azonosítókat, mert úgysem akarom kicserélni, csak megjegyeztem magamban.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
válasz
Barcsik #65956 üzenetére
Igazából nincs olyan hatalmas különbség. Már a p8400 is elég általános használatra, ahol meg az kifekszik, egy t9400-9600 se fog sokkal jobban muzsikálni. Szóval, ha nem baj, hogy 10%-al lassabban végez vmi életbevágóan fontos feladattal, fölösleges lecserélni a p8600-t.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65941 üzenetére
Nálam meg felugrál 1V-ra, amikor be van állítva 0.95. Tök mindegy, milyen séma van beállítva. Na meg csak a max feszt lehet beállítani a legnagyobb szorzóhoz, amit használsz. És akkor mi van a kisebb szorzókon?
Rmclock jó lenne, csak magasabb a processzor használata alapjáraton. Bár ez hőfokon nem vehető észre. -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65939 üzenetére
Te nem azért használod, hogy annyi legyen a fesz, amennyit beállítasz
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65934 üzenetére
Nekem ugrál a feszültség, akármit csinálok...
-
xcds
őstag
válasz
Intelligencs #65917 üzenetére
Vedd meg a ventit, lesz itt, aki kicseréli neked harmadáért is.
-
xcds
őstag
Aki alulfeszelt T9400-t, milyen feszültségeket sikerült elérni. Nekem eleve 0.9V alá nem engedi. Mutassatok már egy rmclock képet.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65805 üzenetére
Az mit jelent, hogy manuálisan?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65803 üzenetére
Nálam is ugyanez volt.
(#65788) Chaser: Teljesítménycentrikuson is ugyanaz a helyzet. Úgy állítottam, ahogy mutattad.
-
xcds
őstag
Throttlestop nem fogja meg a feszt. Hiába állítom 0,875-re, felugrál 1V-ra. Rmclock is csinálta, de csak akkor ha pm-ben adaptívra volt állítva. Most nincs azon és mégse jó. Chaser?
-
xcds
őstag
válasz
Pszihonaranc #65754 üzenetére
Nem. Bejelentés időpontja számít.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65743 üzenetére
Flash 30-40% prociterheléssel elviszi az 1080p yt-ot. HTML5 viszont eszi rendesen.
-
xcds
őstag
Az a baj, én chrome-ot használok. az meg eszi a procit sajnos. Pl, nekem úgy van beállítva, hogy megjegyezze, melyik tabok voltak megnyitva. Köv indításkor elkezdi betölteni mindet egyszere és akkor a T9400 is kiakad. A html5 meg a beágyazott ilyen-olyan videók még kicsiben is 90% körüli terhelést csinálnak sokszor. Szóval, ha nem akar az ember fhd-t nézni, akkor is kezd kevés lenni a vas. Elég még, de ha így folytatódik, egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy egy videót se lehet normálisan megnézni. Nálam ekkor avul el egy hardver.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65701 üzenetére
Én meg nem találtam, hol állítod a különböző szorzókhoz a feszt. egy fesz volt, azt lehetett állítani.
-
xcds
őstag
Tesztelgettem kicsit. Két T500, az egyikben P8400, a másikban T9400. Elindítottam egy fhd html5 yt videót egyszerre mindkettőn. Mindkét proci alulfeszelve. Igaz a p8400-sban ssd meg 8 giga ram volt, a másikban meg hdd meg csak 2 giga ram, de yt-nál nem számít. A p procis be-beakadt, de a t-sel is előfordult, igaz csak egyszer-kétszer. Processzor terhelésben átlagosan 10% volt a difi, de a p8400 sem akadt ki végül is 100%-ra. Hőfokban 8-10 fok volt a különbség a p-s javára. Kicsit jobban bírja az alulfeszt, meg a freki is kisebb. Azért a T9400-t is megizzasztotta a videó. Ha ez így megy tovább nem sokáig lesz elég netezős gépnek a C2D procis gép sem...
-
xcds
őstag
Mennyit ér manapság egy 2009-es 9 cellás pana akksi T500-hoz 112 ciklussal 10% elhasználódással?
Meg egy LGP kijelző, amin fekete képnél van 2-3 alig észrevehetó világosabb folt? -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65110 üzenetére
Kétlem, hogy 0,825V-nál alacsonyabbra feszeled alapjáraton.
(#65111) Chaser: Hát igen, lehet majd beruházok én is egy T-s-re. Egy bajom csak, hogy az Rmclock pörgeti is a procit, a másikhoz meg nem értek.
-
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #65098 üzenetére
Hát aki már csinálta párszor, annak 10 perc.
Nem muszáj hozzányúlni persze, de nem is netezés közben veszed észre, ha alulfeszeled...
-
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #65095 üzenetére
Alapjáraton nem is lesz hidegebb, mert most is 0,825V-on megy. Ami mellesleg alacsonyabb, mint az én P8400-m legalacsonyabb feszültsége.. Még a végén kiderül, hogy a legjobb ulv procik a T-sek.
-
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #64990 üzenetére
Óriási upgréd T9400-ról T9600-ra?
-
xcds
őstag
Elhiszem, de vhogy össze kell hasonlítani. Azért mondtam a cpu queen-t.
(#64703) dying_star: az nem is rossz ahhoz képest, hogy 6ezerért lehet már kapni. Az én P8400-m a t500ban 8670-et csinált. Mondjuk a listában volt egy msi megabook ugyanezzel a konfiggal és az meg 9600-at, érdekes..
(#64706) dying_star: A szuper x1-nek meg le lehet törni..
-
xcds
őstag
válasz
Peet91 #64691 üzenetére
Ha az órajel és az első szám egyezik, akkor a teljesítmény is. Pl P9700 = T9600. Bár ahogy elnézem, nem sok difi van egy T9400 éa egy P8600 között.
-
xcds
őstag
válasz
Robo sapiens #63131 üzenetére
Gondwana hozzászólásaival én is így vagyok sokszor.
-
xcds
őstag
válasz
dody07 #62563 üzenetére
Jaa, vak vagyok. Win7 nek tényleg látnia kéne, bár nekem is volt már olyan, amikor két gép között cserélgettem a kártyát, hogy nem akarták látni. Aztán biosban addig tiltogattam meg engedélyeztem, hogy egyzser csak megjelent az eszközkezelőben is, onnantól megint jó volt.
-
xcds
őstag
válasz
CharlieDrop #62065 üzenetére
Mennyiért kellene adnia, hogy ne kérdezd meg
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #61920 üzenetére
Nem a középső lábon van vmi ellenállás, aminek az értékéből tudja? Vagy ezt csak álmodtam?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #61718 üzenetére
Ja, vagy pl egy vödör moslék. Az ellen nem véd.
(#61719) Chaser: Milliószor szét lehet szedni, nem változik a dolog, egyszerű megoldás, mint a faék. Gondolom, olyannal öntözik, ami nyom nélkül szárad. Pl desztillált víz.
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #61710 üzenetére
Nem kamu vidik azok, csak van pár feltétel. Teljesen vízszintesen kell lenni a gépnek ill. nem folyhat túl sok rá egyszerre. A bill olyan, mint egy tálca, van körben egy kb 1mm-es perem, kivéve ott, ahol a vázban ki van alakítva a kifolyó. Amit beleöntesz, az ott folyik ki a bill tálcájából bele abba a csatornába. Az alaplap meg a többi nem is lesz vizes.
-
xcds
őstag
válasz
Gondwana #61617 üzenetére
Nem én akarok. Én ledesről váltottam ccfl-es LGP-re. Egymás mellett néztük Chaserrel és a ledes azért fényesebb volt. Amúgy minden másban, jobb az LGP, de ha vki pl kültéren akarja használni, akkor jobb választás a ledes. T500-ról van szó, annak a ledes és ccfl verziójáról. Más típusoknál lehet, más a különbség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest