- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Srácok!
Hova kell írni ha Thinkpad alkatrészre van szükségem? Thinkpad Tablet 2-höz kéne WWAN szalagkábel.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #68209 üzenetére
&Tikakukac:
Valami hasonlót gyanítottam, de gondoltam azért odaszúrok, abból baj nem lehet
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy Thinkpad Tablet 2-t és az a gondom, hogy win8.1 alatt se a Gobi4000-et, se az NFC modult nem tudom működésre bírni. Mindkettőnek fenn van a drivere, de egyiket se lehet kapcsolni win8.1 gépházból és itt nem találom a hotkey feature-t sem (nincs Fn+F5, vagy csak én nem találom).
Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond?
Még annyit, hogy egyik modul se volt benne a gépbe gyárilag, egy másikból lett áttéve mind a kettő. Viszon BIOS-ban kapcsolhatók, tehát azzal nincs gond. System update volt, fel is tette, de semmi.
-
hito
nagyúr
Jesszusom! Köszi srácok, elég elszomorító. Hol tudok ilyet venni szerintetek polcról? Mert akkor vinném a gépet és a kamerát is, aztán helyben kipróbálom.
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
T410-hez milyen firewire kábelt kell vennem, hogy be tudjam rántani a miniDV kazettámat a kamera segítségével? Mindenféle pinesek vannak, fogalmam sincs róla, hogy melyik kell hozzá.
-
hito
nagyúr
Köszi srácok!
Win7 32bit már csúszik is fel
-
hito
nagyúr
Sziaszok! T60p elbírja a win7-et, vagy inkább XP ajánlott? Itt van ismerősöm gépe és kell neki egy clean install.
-
hito
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #60790 üzenetére
Nincs sajnos. X240-ből van 1366*768 és 1920x1080. Ezen kívül X201s, ami 1440x900as és még X200s-ből van ilyen felbontású.
T400-tól felfelé vannak 1440x900-asok és 1600x900-asok is, illetve T szériából még régebbiek is vannak amik az átlagtól nagyobb felbontásúak, de X220-ból kiindulva Core i gépet keresel gondolom.
-
hito
nagyúr
válasz
CharlieDrop #60742 üzenetére
Twistet
-
hito
nagyúr
A li-polymer akksik lassabban haszálódnak el, mint a li-ionosok?
-
hito
nagyúr
válasz
tototos #60555 üzenetére
Isten ments, csak válaszoltam egy kérdésre, engem nem érdekel a T430s. Jelenleg a legfontosabb igényeim egyikének sem felel meg. Akkor már inkább egy X230. De egyelőre nagyon jól megvagyunk ezzel a Twist nevezetű Thinkpad koppintással
Remek kis masina, ma kapott egy Samsung Evo 840-es SSD-t, remélem hoz némi akksi üzemidőt is. Baromi gyors tároló
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #60231 üzenetére
Most mi a f@szt akarsz, legalább olcsó volt újkorában (600eFt)
Nekem egyébként tetszik, jobban tetszik mint egy picit szebb színekkel operáló, de alacsony felbontású panel. Twist-ben elég jó IPS van, de amikor most beröffentettem az X301-et, megdobbant a szívem. Nekem a felbontás fontosabb, mint a szép színek. Betekintési szöget általában csípőből szarom le, szemből szoktam nézni a kijelzőt, nem mandínerből.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #60192 üzenetére
Azt a 4 negatívot egy ember adta, tehát egy vélemény. Én ettől függetlenül (ha kéne a gép) biztos felvenném vele a kapcsolatot, és megnézném élesben. Ha minden úgy van ahogy a hirdetésben áll, akkor miért determinálna egy ember véleménye ezen üzlet kapcsán?
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
skiny83 #60188 üzenetére
"Hozzáteszem a különbség csökkenésében benne van a classicok romlása is."
Ez nagy igazság!
"el is dobták az edge nevet."
Nincs már Edge, illetve nem jön ki új? Erről nem is hallottam.
Ez a ph-s póruljárt tesztgép egyébként.
Ti kaptátok meg? Szervizben dolgozol, vagy hogy kötött ki nálatok?
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #60184 üzenetére
Nekem jó a gyormom
Minőségre az Edge és a Tp közé tenném. Ami ront az összképen ha szigorúan az anyaghasználatot és a minőséget nézzük az a billentyűzet alatti rész (fényes, de miért?
) és a kijelző kávája. Ezeken kívül egy irgalmatlan masszív (bár ez a két dolog se a masszívságot befolyásolja, egyszerűen csak igénytelen) masina, semmi olyan érzésem nincs kézbe véve, hogy kímélni vagy óvni kéne és ez jó. Maga a géptest a kijelző nélkül elképesztő merev, illesztések is nagyon rendben vannak, nem nyikorog, nem recseg (ellenben a kijelzővel).
Tikakukac: ne kíméld!
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #60178 üzenetére
A legmélyebb tisztelelettel: honnan veszed ezt a marhaságot? Volt már Twist-ed?
Nem sokára írok róla egy pár sort, de nem olyan lesz, mint amit hallani szeretnél
Ja és akárki eljöhet megnyomkodni, megnézni, tesztelni, hogy lássék nem a cigány dicséri a saját lovát esete áll fenn.
-
hito
nagyúr
A véleményeteket kérném! Adott egy Twist. Olvastam olyan tesztet, ahol i7-es volt a konfig és olyat, ahol i5-ös. Az i7-es SSD-vel van szerelve, az i5 7200-es HDD-vel + 24GB PCIe SSD-vel.
Minden tesztben jó másfél órával többet tudott az SSD-s változat a HDD-shez képest (prohardver, notebookcheck). Az enyémben egy ilyen HDD van, ott van a data sheet, letöltve szépen írják is a fogyasztás adatokat.
Ha cserélem egy ilyen SSD-re, akkor elképzelhető, hogy hozzájutok ahhoz a plusz 1-1.5óra akksiüzemidőhöz? Ettől zöldebb SSD-t nem találtam.
-
hito
nagyúr
Egy kis Twist ízelítő:
Jobban egyelőre nem mertem szétszedni
Az üres PCI helyen egy 24GB-os gyorsító SSD foglal helyet, mellette egy 7200-es 500GB-os HDD. Elég meggyőző teljesítményt nyújtanak. Viszont nem tudom, hogy hol lehet a HSDPA modem helye. Lehet, hogy ahhoz jobban meg kéne bontani. Sim-kártya hely van benne, lehet, hogy csak egy modem kéne bele. Aztán az is lehet, hogy csak nem akarták ledugózni és nincs benne drót, csak a sim-slot.
-
hito
nagyúr
Értem, köszi!
xcds: az a vicc, hogy felhívtam az egy Tp szervizt és mondta a csóka, hogy ha elküldöm az SN-t, akkor megnézi, mert nem kizárt, hogy ki lehet terjeszteni. Ezért is kérdeztem.
-
hito
nagyúr
3 hete lejárt garancia esetén van még lehetőség garancia kiterjesztés megvásárlására?
-
hito
nagyúr
válasz
btudos #60017 üzenetére
Nem kell tőle Tp szintet elvárni, ennyi. Ismételni tudom csak magam: amíg nálam voltak, semmi bajom nem volt velük. Én meg addig nem fogok herótozni, amíg más a tapasztalatom, csak azért mert ilyeneket olvasok valahol. Jobb szeretem első kézből kialakítani a véleményem. Mondjuk ha mindenhol ilyeneket olvasok, akkor valószínűleg inkább elkerülöm.
11-es Edge-et bármikor szívesen bevállalnék megint ingyen
Már csak azért is, mert a többi ilyen kategóriás más márkájú gépekből hiányzik a trackpoint
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #60015 üzenetére
Írtam, hogy mim volt, és akkor sem nagyon értettem a köpködést ami körülvette. Illesztésen halál pontosak voltak, nem recsegett, nem nyikorgott, anyagra is kellemes volt. Simán megütötte az normál/átlag szintet, konzumer Asus netbook kategóriába a picsába elmehet hozzá képest.
Egyébként nekem csak 11-es Edge-eim voltak, efelett nem tudok nyilatkozni. Olvastam rosszakat és el is hiszem (bill szétesés pl.), de az enyémmel semmi baj nem volt és elég masszív gép benyomását keltette. Lehet, hogy 1-2év használat után, amikor kezd atomjaira hullani, megváltozott volna a véleményem, de amíg nálam volt, kutya bajom se volt vele.
Szerk.: Core i procis 11-es Edge-ek árazás tényleg elég perverzre sikeredett ha jól emlékszem.
-
hito
nagyúr
válasz
btudos #60007 üzenetére
Mindenképpen, én is kíváncsi vagyok
Tim82: pedig a következő kiszemelt - ha a Twist nem jönne be - egy Yoga 11S volt. Arról is elég jókat olvastam (notebookchecken 84%, ami az átlagtól jobb). De attól azért fázok egy picit, mert nem Tp és ebből kifolyólag a szervizháttér sem olyan. Bár ha jól tudom, már az Ideapad-eknek is van itthon szerviztámogatása, nem csak a cseheknél.
-
hito
nagyúr
válasz
btudos #59951 üzenetére
Remélem az Edge-től azért magasabb kategóriát fog képviselni, főleg 300-400eFt-ért, bár nekem az Edge-ekkel sem volt semmi bajom. Volt X121e-m és X135-öm is, nagyon rendben voltak, annak ellenére, hogy természetesen nem igazi Thinkpad-ek.
Minden teszten elismeréssel nyilatkoztak a Twist minőségéről és az anyaghasználatról (magnézium), és az árcédula is megkülönbözteti az Edge-ektől. Nem utolsó sorban nincs a nevében Edge, csak Thinkpad
-
hito
nagyúr
Nem bírok a véremmel, bejelentkeztem egy Thinkpad Twist-re
Rendesen rácsavarodtam. Ha hozza a 7óra körüli üzemidőt rádiók nélkül alacsony fényerő mellett, akkor maradhat...egy ideig
Ha nem, akkor majd egy Yoga 11S-sel megvigasztalom magam
-
hito
nagyúr
válasz
CharlieDrop #59884 üzenetére
Nincs rajta dokk csatlakozó.
-
hito
nagyúr
Testközelből megcsodálhattam ma egy X1 Carbont. Hát azért nem egyszerű ám az. Csak kasmír kesztyűben mernék hozzányúlni, épp ezért nem is nekem való lenne. Az egy műremek, köpni-nyelni nem tudtam.
-
hito
nagyúr
Amelyik gépet win8-cal adott ki a Lenovo, ott érdemes win7-re downgrade-lni akksi üzemidő miatt? Melyik rendszer fogyaszt kevesebbet?
-
hito
nagyúr
Köszi a válaszokat, Amerikában ezért simán lehetne perelni
lapa: ja, sajnos az.
-
hito
nagyúr
válasz
soldi3r #59754 üzenetére
Majd figyelek
lapa: ez egy original genuine Tp háttérkép, ebayről rendeltem
Egyébként tényleg olyan, mint az oldschool busz padló.
xcds: érdekesen működik. Először a bay akksit kajálja meg, utána jön csak az elsődleges akksi. Viszont tölteni pont fordítva tölti, először a nagyot, utána a bay-t. Menet közben gond nélkül bármelyiket kitépem, nem csinál belőle gondot. Be se szoktam csavarozni a helyére pon ezért., csavar nélkül sem lötyög/esik ki. ODD-hez viszont már újraindítás szükséges ha menet közben teszem be. Gondolom a PATA csatolófelület miatt nem működik pnp eszközként.
Más: X200t-ken nincs lámpa ugye? Akkor miért van a billentyűzeten ikonja?
-
hito
nagyúr
Na kezdi bekalibrálni magát az akksi
2-es fényerő (még abszolút használható, persze nem napfényben), rádiók off:
Persze mivel nincs mozgás, meg programok nyitogatása, így nem életszerű, de ezekkel a beállításokkal 10óra felett elmegy. Ja és nem is max. battery-n volt, csak sima windows energiatakarékos sémán.
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59611 üzenetére
Igen, de nekem most ez olyan szinten elégíti ki minden perverz igényemet, hogy számomra tényleg nincs alternatíva. Ha az előző hsz-emben felsorolt dolgokból már csak egy nem stimmel, akkor megette a fene az egészet. Ezért tökéletes rohangálós gép nekem az X301. Maga a tökély.
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59604 üzenetére
Számomra Dell vonalon az X301-nek nincs alternatívája. Ha mondasz egy hasonló gépet ilyen árban (legyen ilyen vékony, legyen benne ODD, hardver minimum ilyen legyen, panel minimum ilyen felbontású, akksi minimum ennyit tudjon, legyen bill. világítás és trackpoint, billentyűzet legalább ez a színvonal legyen + legyen FP, webcam, 3 mini PCIe hely, súlyba se legyen több, hangszóró minimum ilyen legyen), akkor elgondolkozom, addig nincs min sajnos
Ja, semmiféle hardverhibától nem kell tartanom, hiszen itt van a polcon egy ugyanilyen X301, amit donornak vettem hozzá
-
hito
nagyúr
Na megvettem a bay battery-t és tényleg én hoztam el az utolsót, úgyhogy sorry a beharangozásért!
Egyelőre furcsán viselkedik. Villog az akksi jel a gépen és azt írja, hogy nincs aktivitás. Gondolom először az elsődlegesnek kell feltöltenie és utána kezdi el tölteni a másodlagos akksit, nem?
Illetve még egy furcsaság: Lenovo battery azt írja, hogy 127 ciklus van benne. Létezik, hogy a gyárba teszt üzemmód, vagy formázás címszó alatt ennyiszer feltöltik? -
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59526 üzenetére
A biztosítás nem azért nem fizet teljes árat, mert feltétlenül avultatni akar, hanem azért, mert a BIT (biztosítási törvény) kimondja (és ez az egyik legfontosabb pontja), hogy a biztosítási szolgáltatás (kártérítés) vagyonosodáshoz nem vezethet.
Most belenyúltál, mert szakmabeli vagyok
Egyébként nekem megért ennyit, de többet tényleg őrültség lett volna kifizetni érte. Fontos a hosszú akksi, és sajnos egymagában a 6cellás még rádiók nélkül és alacsony fényerő mellett sem megy el 6órát, ami nekem kevés. Ezzel meglesz a 8óra
-
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #59522 üzenetére
Tévedsz! Ez nagyon jó ár. 40eFt volt az átlagára amikor még lehetett itthon kapni. Kint is ennyi. USA-ból van még hasonló áron (22-23eFt), de a szállítás 14eFt.
Tim82 & rgeorge: marhára remélem, hogy én csaptam le az utolsóra
Este 7-kor már nem nagyon jönnek ezek rá semmire, főleg nem a webshop robot.
-
hito
nagyúr
Szolgálati közlemény X301 tulajoknak!!!!
Bay battery az Iponban, nem is rossz áron
Létezik, hogy nincs is nekik, csak valami webshop hiba miatt maradt benne a rendelhető termékek között? Én vettem is egyet elvileg, visszaigazolást is kaptam róla. Ha nem lenne nekik, vagy nem lenne rendelhető, akkor nem tudtam volna webshop-ban megvenni, nem? Széles e világon nincs ennyiért sajnos. Amazon-on találtam még jó árban, de onnan nem tudok rendelni és nem is biztos, hogy szállít az a két cég ide. Ezen kívül gyanúsan olcsó az egyik.
-
hito
nagyúr
Engem nem zavar, sőt tök jó, hogy nem kell csavarozgatni csak kihúzom vagy betolom és kész
Atomstabilan van benne a cucc, mert oldalt ezeknek az SSD-knek van egy sínbe illeszkedő pereme és a kihúzó ugyebár rajta van.
De ha nem gyárit használ benne az ember, akkor tényleg idegesítő lehet.
-
hito
nagyúr
válasz
kraftxld #59482 üzenetére
9400-gyel voltak. Az elejen voltak nagyon szep allapotuak, a vege mar eleg leelt volt (foltos kijelzo, torott zsaner, csunya haz, stb). Gyorsnak kellett lenni. Mondjuk ennyi penzert meg a leharcolt is megerte, persze nem a nagyon vege En vettem kettot, mindketto nagyon szep 100 es 98%-os 6cellas aksikkal, modemmel, 90W-os tapokkal.
-
hito
nagyúr
válasz
Gondwana #59406 üzenetére
Köszi, de nem driver gond lesz. Találtam egy ilyet (meg itt is erről írnak), érdekes bejegyzés. Ezek szerint mégsem multitouch kompatibilis, viszont megoldható a dolog, de hardver kérdése és nem szoftver. Sajnos két különböző touchpaddal adta ki a Lenovo az X301-et.
Úgyhogy rendelek valószínűleg egy 45N5570 Synaptics touchpadet valahonnan.
-
hito
nagyúr
X301-re telepítettem az ultranav drivert és az utility-t is, de nem tudja érdekelmezni a multitouch érintést, pedig elvileg már tudja. Mit kell még beállítani, hogy értsen a szóból?
-
hito
nagyúr
Jó vicc
1080p youtube meg se kottyan neki, CPU terhelés 21-31% miután betöltötte. Killa sample-ön kívül mindent kacagva teljesít, ott is csak a nagyon sok madárnál szaggat be. Ami vicc, hogy a Sony új 4k kamerájának a 4k sample-jét majdnem csont nélkül lejátsza, a killa sample jobban kiakasztja
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59267 üzenetére
Számomra olyanjai nincsenek - jó az akksi lehetne hosszabb, de majd a bay battery ezt is megoldja. Dokkolót a büdös életbe nem használtam, express card is évekkel ezelőtt volt a közelemben. De sokaknak ezek fontos dolgok, nem is vitatom a létjogosultságukat, csak számomra haszontalanok, így nem fáj a hiányuk.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59262 üzenetére
Kettőt is vettem saját használatra (a másikat donornak ha baj lenne, csak a kijelző 40-50eFt hozzá, úgyhogy 35-ért egy hibátlan működésű, 2%-os elhasználódású akksis gép több, mint álom)
Na majd meglátod, ez a kezeim között fog elmállani
Top5 notebook-ba X301 nálam benne van, talán még a top3-ban is, úgyhogy ez egyhamar nem megy piacra.
-
hito
nagyúr
Na végülis nem a visszaküldés mellett döntöttem, hanem azt kértem, hogy 50euro-t térítsen vissza. Így kicsit több, mint 40eFt-ba lesz ez az X301 és nem kell szarozni a postával. BIOS jelszót ingyen leveszi ismerősöm és még DVD írót is fog kapni.
Cserébe lesz egy döglött bay akksim, amit 10-15eFt-ért fel tudok újíttatni (remélem). Amúgy is akartam hozzá venni, ami alsó hangon 35-40eFt lett volna hozzá külön. Úgyhogy még jól is kijöhetek ebből a dologból, vagy legalábbis a legkisebb kellemetlenséggel. Még csak az hiányozna, hogy ha esetleg visszaküldtem volna még kitaláljon valamit a genyóskodás jegyében, hogy nem így küldte vagy bármi és a végtelenségig húzódjon a dolog.
Szerintem ő is könnyebben belemegy az 50euro-ba és ezzel lezárhatja a dolgot és még a noti se marad a nyakán. Úgyhogy így láttam a legjobbnak. Majd írok a fejleményekről ha érdekel valakit.
-
hito
nagyúr
válasz
soldi3r #59211 üzenetére
Én is paypallal fizettem. Akkor meg tudom ezt játszani?
cadeyrn: köszi. Ez esetben viszont a 14napos indoklás nélküli visszaküldési lehetőséget kockáztatnám. Melyiket szeressem a két rossz közül?
Viszont öröm az ürömben, hogy bay akksi van a gépben. De üröm az ürömben, hogy hibás
Akksi LED villog ha csak az van a gépben és ezt írja rá a battery utility:
Ma találtam egy helyet, ahol lapcellás akksit fel tudnak újítani, de nem tudom, hogy cellahibás, vagy elektronika hibás. Nagyon nem mindegy.
-
hito
nagyúr
válasz
qnadam #59195 üzenetére
Akkor most mit is kell csinálnom? Így rendelkezik a hirdetés erre vonatkozó része:
Verbrauchern steht ein Widerrufsrecht nach folgender Maßgabe zu, wobei Verbraucher jede natürliche Person ist, die ein Rechtsgeschäft zu einem Zwecke abschließt, der weder ihrer gewerblichen noch ihrer selbständigen beruflichen Tätigkeit zugerechnet werden kann: Widerrufsbelehrung Widerrufsrecht Sie können Ihre Vertragserklärung innerhalb von 14 Tagen ohne Angabe von Gründen in Textform (z. B. Brief, Fax, E-Mail) oder - wenn Ihnen die Sache vor Fristablauf überlassen wird – auch durch Rücksendung der Sache widerrufen. Die Frist beginnt nach Erhalt dieser Belehrung in Textform, jedoch nicht vor Eingang der Ware beim Empfänger (bei der wiederkehrenden Lieferung gleichartiger Waren nicht vor Eingang der ersten Teillieferung) und auch nicht vor Erfüllung unserer Informationspflichten gemäß Artikel 246 § 2 in Verbindung mit § 1 Absatz 1 und 2 EGBGB sowie unserer Pflichten gemäß § 312g Absatz 1 Satz 1 BGB in Verbindung mit Artikel 246 § 3 EGBGB. Zur Wahrung der Widerrufsfrist genügt die rechtzeitige Absendung des Widerrufs oder der Sache. Der Widerruf ist zu richten an: Delwi IT-Remarketing GmbH Ziegelring 6 87666 Pforzen Fax: 08346 92180-10 E-Mail: info@delwi-itr.de Widerrufsfolgen Im Falle eines wirksamen Widerrufs sind die beiderseits empfangenen Leistungen zurückzugewähren und ggf. gezogene Nutzungen (z. B. Zinsen) herauszugeben. Können Sie uns die empfangene Leistung sowie Nutzungen (z.B. Gebrauchsvorteile) nicht oder teilweise nicht oder nur in verschlechtertem Zustand zurückgewähren beziehungsweise herausgeben, müssen Sie uns insoweit Wertersatz leisten. Für die Verschlechterung der Sache und für gezogene Nutzungen müssen Sie Wertersatz nur leisten, soweit die Nutzungen oder die Verschlechterung auf einen Umgang mit der Sache zurückzuführen ist, der über die Prüfung der Eigenschaften und der Funktionsweise hinausgeht. Unter „Prüfung der Eigenschaften und der Funktionsweise“ versteht man das Testen und Ausprobieren der jeweiligen Ware, wie es etwa im Ladengeschäft möglich und üblich ist. Paketversandfähige Sachen sind auf unsere Gefahr zurückzusenden. Sie haben die regelmäßigen Kosten der Rücksendung zu tragen, wenn die gelieferte Ware der bestellten entspricht und wenn der Preis der zurückzusendenden Sache einen Betrag von 40 Euro nicht übersteigt oder wenn Sie bei einem höheren Preis der Sache zum Zeitpunkt des Widerrufs noch nicht die Gegenleistung oder eine vertraglich vereinbarte Teilzahlung erbracht haben. Anderenfalls ist die Rücksendung für Sie kostenfrei. Nicht paketversandfähige Sachen werden bei Ihnen abgeholt. Verpflichtungen zur Erstattung von Zahlungen müssen innerhalb von 30 Tagen erfüllt werden. Die Frist beginnt für Sie mit der Absendung Ihrer Widerrufserklärung oder der Sache, für uns mit deren Empfang. Ende der Widerrufsbelehrung Ausschluss des Widerrufsrechts Das Widerrufsrecht besteht nicht bei Fernabsatzverträgen zur Lieferung von Waren, die nach Kundenspezifikation angefertigt werden oder eindeutig auf die persönlichen Bedürfnisse zugeschnitten sind oder die auf Grund ihrer Beschaffenheit nicht für eine Rücksendung geeignet sind oder schnell verderben können oder deren Verfalldatum überschritten würde. Das Widerrufsrecht besteht nicht bei Fernabsatzverträgen zur Lieferung von Audio- oder Videoaufzeichnungen oder von Software, sofern die gelieferten Datenträger von Ihnen entsiegelt worden sind. Allgemeine Hinweise Bitte vermeiden Sie Beschädigungen und Verunreinigungen der Ware. Senden Sie die Ware bitte möglichst in Originalverpackung mit sämtlichem Zubehör und mit allen Verpackungsbestandteilen an uns zurück. Verwenden Sie ggf. eine schützende Umverpackung. Wenn Sie die Originalverpackung nicht mehr besitzen, sorgen Sie bitte mit einer geeigneten Verpackung für einen ausreichenden Schutz vor Transportschäden. Senden Sie die Ware bitte möglichst nicht unfrei an uns zurück. Wir erstatten Ihnen auch gerne auf Wunsch vorab die Portokosten, sofern diese nicht von Ihnen selbst zu tragen sind. Bitte beachten Sie, dass die vorgenannten Ziffern 1-2 nicht Voraussetzung für die wirksame Ausübung des Widerrufsrechts sind.
-
hito
nagyúr
Igen, még mindig. Hétfőn jött, tegnap írtam neki, de nem reagál. Viszont a return policy-jében az van, hogy indoklás és előzetes levél nélkül visszaküldhetem 14napig, majd neki van 30napja, hogy visszautalja a pénzt. Úgyhogy ma ennek a bay akksinak utána járok és ma este, legkésőbb holnap feladom, hogy oda is érjen 14napon belül.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59184 üzenetére
Már megtörtént
De semmi. Az is lehet, hogy tényleg bay akksi, de döglött és azért villog olyan gyorsan az akksi led.
lakkusjj: mert sajnos kék halállal kifagy a gép, el se jutok a rendszerig. De még a bios is le van jelszavazva szerencsére
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59182 üzenetére
Nem, mert fő akksi nélkül nem indul el a gép szerintem, csak hálózatról. Létezik olyan, hogy a gép akksi nélkül töltőre dugva villogtatja az akksi LED-et a hálózati táp LED alatt? Mert ha van ilyen, akkor nem nagyon élem bele magam.
-
hito
nagyúr
Létezik, hogy a német e-bayes csóka ugyan DVD írót nem tett az X301-be, de egy bay battery-t benne hagyott? Nem tudom kitekerni a csavart és megnézni, mert le van ragasztva és rá van írva, hogy ha ezek a matricák megsérülnek akkor nincs gari. Ha töltőre teszem normál akksi nélkül, akkor a töltést jelző LED villog. A másik X301-em ezt nem csinálja ha akksi nélkül teszem töltőre a gépre, csak a hálózati LED világít, az akksi jel nem. Lefényképeztem, így néz ki:
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59163 üzenetére
+1, még azzal együtt is, hogy nekem a kedvenc TP-em az X301.
-
hito
nagyúr
Értem, köszi a válaszokat. Nem hinném, hogy ez haszos tudna nekem lenni valaha. Egy miniPCIe NFC modult viszont igazán legyárthatnának.
Más: ezek a miniPCIe-es microSD olvasók a két foglalatban lévő SD kártyákat vajon egy meghajtónak látja a windows, vagy kettőnek?
-
hito
nagyúr
válasz
Colonel993 #59144 üzenetére
Tök jó, még midig nem értem
Mind1, belepróbáltam a feles BC CHD kártyát, hibátlanul megy benne. Szerintem egy microSD olvasót fog kapni.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59136 üzenetére
Én még így se értem. Mire jó?
-
hito
nagyúr
Mi az a Mini PCIe Wireless USB? X301-be a feles üres helyre ez tehető elvileg.
-
hito
nagyúr
Cseppet meg fog szaporodni mostanában az X301-gyel kapcsolatos kérdések
Péntek óta elkelt kb. 40db egy itteni hirdető által. Én is bevásároltam kettőt. Egyet használok, egy megy tartalékba a szekrénybe, mert csak a kijelző 40eFt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged