- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66341 üzenetére
40k-s eladó 99.3-as feeddel, ráadásul usánkából. Már 10-15k-nál is szép ilyet összehozni. Ráadásul azt nézem pk nem is drasztikusan emelkedik több darabnál, sőt. A tréfa sem duplázódik. Írok neki ma, egy próbát megér. Nekem elég 1db is
de max nyomunk egy csoportos rendelést, több darabnál még olcsóbb is lenne.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66335 üzenetére
Azért fogok röhögni egy jót ha kiderül jó bele
Már 2 éve is láttam ilyet, talán rá is kérdeztem jó lehet-e nekünk. Fél áron kijönne mint a "gyári". Ha csati stimm, ccfl, csati helye nagy baj nem lehet. Persze ha komp. modellként egy TN-t akar elsózni akkor full refund
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #66323 üzenetére
Nem a szerviz ül rajta, hanem aki "intézte"...érdekes mód azóta nem reagál privátra
na majd kiderül mi történt, jelentettem végre az illetékes helyen.
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #66308 üzenetére
Nem tudom, de az egyik ott dolgozó emberke aki ph-n is fenn van az én alkatrészeimen lassan 4-5 hónapja ül...jó is hogy eszembe juttattad.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66298 üzenetére
Itt sem írja hogy replace, Screen P/N: HV121WX4-110
http://www.ebay.com/itm/Gateway-E155-E-155-C5815-C-120X-C120X-LCD-Touch-Screen-BOEHYDIS-HV121WX4-110-/230736872497?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item35b8fd4431
US seller, 99.3%, 40k eladással, no passz, írok neki, még tréfával is egész kellemes az ár. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66291 üzenetére
Nekem akkor nem volt annyira vicces
Bayen gatewayhez is írják azt a panelt, már kezdetektől, tehát esélyes hogy azt is szerelték vele. De GW-shez a panel meg sokkal olcsóbb volt legtöbb helyen, nem tudom hol a trükk. Lehet mint az autóalkatrészeknélsimonjoe: Pár évre rá sokat fejlődtem, kisütöttem magamon egy fényképező kondit...
meg "csináltam" trafót elemekből, hol érdekelt még akkor egyenáram/váltóáram meg ilyen apróságok
-
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66284 üzenetére
A titok ha kiszedsz valami elemet hagyd benne a csavarokat. Meg csinálj az egészről képet, nem kell hozzá manual se. Nyilván én se úgy kezdtem hogy 5-10 perc alatt új cpu volt a gépben, de már lassan csukott szemmel szerelek 500-ast. És még mindig van hogy nyitott szemmel is benézek valamit
-
Chaser
legenda
válasz
Kristof9094 #66133 üzenetére
Nem állítólag
Bár amennyire most unatkozok ha nem viszik gyorsan lehet az én gépemben landol -
Chaser
legenda
válasz
Barcsik #66063 üzenetére
Csak a hőmérsékletét csökkenti.
Letölttöd a Throttle Stop nevű sw-t, én 6-ost használok. Beállítod ahogy a képen van, save, aztán indítópultba berakod a parancsikont. Energiasémánál a teljesítmény centrikus legyen kiválasztva, ne a lenovo féle hanem a wines. Így 2.4Ghzen fog menni a cpu fixen de kis feszen. -
Chaser
legenda
A gép dátuma kellene, hónap is.
soldi3r
scarbantia Volt olyan LG aminek a feketéje világos-szürkés, és van a lilás, amilyen a T60 IPS volt. Egymás mellett kapcsoltam be kettőt akkor tűnt fel hogy valami nem egyezik. Azonosítójuk ua., sztem a fénycső lehet más bennük.
Francia91 Full mattot 4-ért árultam, egyet se vittek el
Extraként még sárga matricás is volt.
-
Chaser
legenda
Nekem elég volt aprón a sokkk hülyéből, tisztelet a kivételnek. Nem irreális pk az, csak azután nem fizetnek jutalékot
Amikor az van 10 dolcsis cucc 1$, pk 9, az a legjobb
scarbantia Pedig a zöld se nagyon nem jó, de nálam nincs kalibrálva. Van profilod?
Viszont 1680-as LG-ből is több fajta van, nemrég jöttem rá. Ugyanazzal az azonosítóval persze. 1920-as LG-t még nem láttam.
x200 basen próbált valaki DP-t? T500-on csak atival megy ugye, de nem értem mért. Azon viszont simán kitolta a 2500 körüli felbontást.
-
Chaser
legenda
válasz
Surfym@n #65994 üzenetére
Baxa meg a T9600, felnéztem bayre, volt egy 37$-ért postával, már az enyém.
Eladó új T9400
scarbantia Grafikázni kalibrálás nélkül biztos alkalmatlan. A zöld az ami a legproblémásabb. Csinálgatjuk a webshopot, ződ' betűk vannak, de az LG-n libafosch színű, mondom ez nem jó, cseréljük. Aztán megnéztem IPS monitoron, pont olyan a szín amilyet akartam
de legalább tudom hogy nem mindenki azt fogja látni amilyet akarok..ezért lehet a végén mégis kénytelen leszek cserélni egy másik színre.
-
Chaser
legenda
De elmúlt az
Minthogy azon szocializálódtam így persze hagyott némi nyomot
viszont ott be kellett látnom hogy a hw elavult és azért a körítés is hagy kívánnivalót maga után még T61 lappal is. Kizárólag böngészésre és filmezni viszont mai napig is azt mondom egyik legjobb választás alapkiépítésben is 3-4GB rammal. Más kérdés hogy azokban szép panelest találni már egyre ritkább.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #65984 üzenetére
Egy jobb palmrest az max FPR
De az is megvan, +6k. Persze ebből megint refund lesz
Régit meg eladom 4-ért. Szóval cpu, palmrest upgrade megáll 4k-ból max. Sztem elég racionális. 8510w pont az amire nem költenék. Erre van értelme mert néma, szép kijelzős, szép fekete
zöld ledek, piros csikló, kék enter
én ezt szeretem, az a pár ezer ft plusz nem vág földhöz. Nekem így már fullos. A 8GB ram meg majd az SSD az meg bármelyik gépemben lenne, tehát nem teszem az extrák közé. Irracionális az lenne ha a max cpu-t venném bele 20k-ért, meg a legdrágább dokkot, de 2504 is azért van csak hogy legyen. Ami kicsit túlzás, hogy a két gép mellé van 4 töltőm. 65)90W normál, autós/háló klasszik nagy dög, meg az ultraslim. Utóbbi kettő nem is használom, újak, de ezek is olyanok hogy felette levő TP-khez is jó, 3 év múlva is el tudom adni ha akarom
szóval ésszel lehet ezt, nem véletlen nem ugrottam bele T60-61 frankenbe vagy x200-ba.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #65978 üzenetére
Ha veszel egy eleve LG kijelzős 500-ast ami újszerű állapotban van arra max cpu csere jön, P8600-T9400 váltás 1-2k-ból megvan, nem kell vadászni, bayen van egy zsákkal. Ramot, SSD-t tovább lehet vinni a következő gépbe, ennyi
x200-at nem is fullozom, az igásló lesz ha vinni kell, bár azért elég fullos
xcds Nem kell új cpu, az vagy megy vagy nem megy. De amit vettem újként volt hirdetve és az is.
dying_star Autós haver mesélte hogy 15 éves autót ha 10-20k km van benne iszonyat áron veszik kinn, amennyiért új szériásat újat kapnék kb. Gépeknél is amúgy így lehet, kár hogy innen sok a pk.
-
Chaser
legenda
6 év múlva lehet nem
de talán office és a chrome még menni fog..fhd mkv-k is meg amik eddig, többi nem érdekel. Ha érdekelne desktopot használnék.
Tikakukac: Lehetne akár T530-am, vagy új genes dellem, kell a f@sznak
Majd túllépek a T500-on ha meghalt, addig qsssban teszi itt a dolgát, az egyik legjobb munkatársam
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #65961 üzenetére
Ezért kell széria végit venni ami-k most múltak 4 évesek. Első kiadások 5.5 évesek. Engem nem érdekel a 14" FHD IPS ha nyomorék pwm-es. Ha innen kéne váltani és notebook és erő is legyen akkor mac retina, azt viszont az 1 év gari miatt nem. Szóval magam részéről is upgradelem. T9400 5k, P8600-ot 3-4-ért el lehet adni, szóval nem nagy valami. Ram, SSD vihető tovább bármelyik gépbe.
Barcsik Én is
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Nah elküldtem a lenovo sw-eseket oda ahova valók, biztos csuklanak
Múltkor hirtelen megjavult az osd, csak fn+f2 ablak nem olyan volt.
Ezt a hdd-t átraktam egy x200-ba, ott már az ablak is olyan volt, pár restartig jó volt, eltűnt az osd
500-asra új rendszert raktam, feltettem előző verziós pwm-et, drivert, hotkeyt, egyből volt is osd. SU-ból nem tudom mit rakhattam fel ami hazavágta, de ezeket biztos nem, talán az amt kavart be neki, osd megint nincs. fn+f2-re viszont beugrik a csúszkás managementtöbbi műxik, kivéve fény és hang, pilács, capslock.
-
Chaser
legenda
Usererror..elmondtam hogy kell
energiaséma teljesítmény centrikus, azt meg képről visszanézed mit kell bejelölni.
Telepített mostanában valaki TP-t? OSD nem akar menni, hiába van benne SU-ban, hiába rakom fel manual, egyszerűen nincs.
szerk: Legújabb SU eleve úgy kezdi kell neki a .net4.0, felrakom de OSD akkor sincs.
-
Chaser
legenda
Nem kevés a vas, nyomi a böngésző, de én nem használok mást mert amúgy szeretem
dying_star: Csak a sajátjával használom, mással nem néztem.
bitpork: Ott már gond van. TV-n ég és föld HD vs FHD, bár sokak szerint 40-e s plazmán 1024 is optimális. Nem sólyomszem becenéven futok, de nagyobb tv-n HD/FHD közt sok különbség van. Még jó hogy általában hasamon a géppel filmezek, tv-t be se kapcsolom
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65734 üzenetére
Hallom...
megakad a hang.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65730 üzenetére
Ha tényleg megszünteti dobj privátot árral, de ha ugyanúgy marad a lagg megy vissza a feladónak...
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #65618 üzenetére
Azok fertőtlenítők
vannak általános tisztítószerek. Nekem van valami habom is, azt szoktam használni.
-
Chaser
legenda
Hasznos jószág
csak arra kell figyelni mielőtt kiveszed a gépből sw-es és hw--esen is válaszd le, mert az alaplap csúnyán ki tud szakadni ha rögzízve akarod kikapni a gépet a dokkból
Tim82: Keresem az igazit
btudos: Tudom, nem is szó szerinti szaladgálósnak értettem. Olyat amit nem sajnálok bedobni a táskába, lehet nyúzni. 6 cellás akkuval tömege is még tűrhető. x200-zal ott lennék panelcsere, addig nem nyugodnék, szóval nem
Nagy melókat úgyis itthon csinálom, hw kb lényegtelen ha legalább ilyen szint.
-
Chaser
legenda
Én már a meghülyülésen rég túl vagyok
De ilyenekből kiszálltam. Elég lesz a T500 upgrade. Anno beszereztem T60 IPS-ből olyan szépet amilyet lehet, csak használni nem mertem...na ezért nem bohóckodok ilyen projectekkel. Esetleg egy 14-es T60-at beújítanék szaladgálósnak.
szerk: mobal Persze támogatott, ha csak nem downgradelték le az opciót
Kiterjesztés, másolás, only külső monitor. Nézegettem lenovo monitorokat, de abból HP lett a befutó, T500 mellett jól néz ki
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #65585 üzenetére
Igen, de az ritka. Kb olyasmi mint T60-ban az 1600-os.
Képet köszi, nekiesek még egyszer.
Tim82: Én már ilyenekkel nem vackolok, szerencsére kigyógyultam az efféle hülyeségből
Egy LG paneles T500 kutakodás nélkül mindenre jó. Kettő még jobb, mert van tartalék
2x4GB ram megvan, T9400 úton, FPR palmrest szintén - remélem ez hibátlan lesz nem mint az előző - meg egy 250-es SSD és kánaán.
szerk:
22balu: Ne vedd magadra. Az itteniek 90%-a inkább használ több éves üzleti gépeket, amik felturbózva is megállnak annyiból mint egy B590 újan. Köztük vagyok én is. Ez nem HP hogy közös topik van elitebooknak meg a 100k-s HP hulladékoknakIdeapad toikban biztos segíteni fognak, bár ahogy elnéztem nincs is mit segíteni.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #65557 üzenetére
Igen. Nekem is volt már szerencsém hozzá anno egy T61p-ben..szép-szép, csak 1680-as LG szebb..sokkal szín hűbb.
solaris7
Tud valaki lelőhelyet TP képekről? Amolyan studio jellegű érdekelne, nem home-made. Ilyesmi, de látszódhat kijelző is. Minél nagyobb felbontású érdekelne, nem sokat találok.
-
Chaser
legenda
15.6" HD samu kifejezetten hitvány. FHD kifejezetten szép
Pont azt mondom hogy nem vájt szeműek, szimpla mezei emberek, köztük csajok is áll lees effektus. Van pl egy kutyás képem, samun kb egy tónusú szegény kutyus, LG-n látszanak az árnyalatai, mintha ott ülne veled szemben. Ezt mindenki egyből látta. Ahogy kb mindenki mondta, az LG szinte él. Nem T60 IPS, de szemből annyira jó, hogy még engem is meggyőzött, pedig én aztán finnyás vagyok panel terén -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #65525 üzenetére
Ha ua a billzet van benne mint 8560-ban sztem felejtsd el
Amilyen jó volt a 40-ben, annyira béna az utódokban. Azon a nyomoronc kurzor gombokon és a "nagy" enteren nem tudtam sírjak vagy nevessek, extraként szigetes is...40-esen sokkal jobb gépelni. A pilács se ér az utódokon semmit, de semmit.
Tim82: 15.6" HD samuk pl kifejezetten ocsmányak
Onnan tudom az ég és föld különbséget T500 samu vs LG terén, hogy olyanoknak esett le az álla akik egyébként nem grafikáznak, nem értenek hozzá, de egymás mellett nézve a két panelt nem gondolkodtak melyiket kell megvenni, LG felár ide vagy oda
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65504 üzenetére
Csak én FHD panelesen játszottam, 1280 teljesen ok ott
-
Chaser
legenda
Sztem fej-fej mellett vannak, játék függő. Ellenben pl PS már profitál belőle, és vram mérete is 512MB.
dying_star: Colonial marinest 1280-ban végigtoltam anno egy ilyen vga-s dellel, szóval temetni nem kell
Most majd megnézem nvs 5100-nál mennyit változik a helyzet.
Barcsik
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65495 üzenetére
Sztem kb HD 3650 szint emiatt, de nem néztem utána.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65493 üzenetére
Az hogy most valaki kifog egy alkalmi vételt mit jelent? Semmit
T500-ast 45-50k körül már kapni kis hdd-vel, 2x1 rammal, , ha az ember tudja hol kell keresni elég frankót is kap annyiért. De 60-70 körül már 4GB ram, nagyobb hdd is belefér jó akkuval, LG kijelzővel. Na W500-asak azért nem itt mozognak.
-
Chaser
legenda
R500 és T500 hdd takaró burkolata vajon megegyezik?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65484 üzenetére
Sztem maradj read onlyban!
-
Chaser
legenda
Van itt egy T61. Valami USB host controller hibát dob bekapcs után, de esc után tovább megy. 80-as hdd volt benne jelszavazva. Easeus-szal töröltem, újra formáztam, win alatt megy, gépben hdd error. T500-ból 160-as belerak, azzal simán megy. De az usb host controller hiba megvan. Nem tudom most fejből a hibaazonosítót de nem láttam még ilyet. Mi lehet ez
-
Chaser
legenda
válasz
joe357 #65457 üzenetére
Ha narancsban villog kettőt jelent. Vagy full le van merülve, vagy döglött. Cellazárlatosoknál általában nem villog, zöld és 100%-osnak látja minden, csak üzemidőben 5-10 perc után kihullik.
BT-t nézd meg aida64-ben fizikai eszközöknél, ha van benne ott látni fogod. De BT jelnek is kell lennie a led soron ha van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged