- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108127 üzenetére
Kb. 1 ívásúak, ja.
Keménynek kemény, de a kijelző miatt sajnos lekvárnak való ez is.
-
Tikakukac
titán
válasz
kpepe111 #108123 üzenetére
Ha veszed is, akkor PayPal legalább legyen. Bontáskor videó, azonnal, mindenről. Életet tud menteni, nekem a legutolsó 2 kijelzőm 40k bukást hozott volna, ha nem videózom le. A kedves top-top eladó váltig állította, hogy ő azt küldte, amit.
Mondtam, hogy ezt el is hiszem, csak az nekem meredek sztori, hogy egy törött TN került be a dobozba közben úgy, hogy igen király volt a csomagolás. Lehet amúgy ő sem hazudott, mert fura volt az egész, de miért fizetnék én rá.
-
Tikakukac
titán
És milyen szép, hogy mindezt a parasztnak kell otthon kikísérletezgetnie, mert az a cég, aki létrehozza az ultra komplex és bonyolult terméket ezt nem tudja
Ilyenkor szoktam mondani, hogy akkor stopper, ketyeg az óra, és számlázom majd a munkadíjamat a cég felé, hiszen én dolgozom helyettük
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #108071 üzenetére
Vegyesek a tapasztalataim sajnos. Ez a kör most mind kuka lett. Egy T400 viszont szuperül megmaradt.
Ez van.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #108069 üzenetére
A töltőelektronikának mindegy, hogy bekapcsolva van a géped vagy kikapcsolva, nincs szoftveres ráhatás.
Rádugod, tölteni látszik aztán villog-->kuka.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108050 üzenetére
Koloriméter? Addig mindegy milyen egy panel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108042 üzenetére
Az egyiket egy alap gépből konfigolják a másik pedig egy teljesen egyedi kombó, amit nem tudsz simán kihozni az alap 2-3 konfig pakolgatásával.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108040 üzenetére
2 külön dolog.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #108015 üzenetére
Egy sima nejlonszatyorban volt, letették egy köbö 300kg szerszámmal megrakott 2-vel ezelőtti L200-as micu bal hátsó kerekéhez. Anyuci beült és szépen átment rajta, majdnem az elsővel is.
Szerintem ez így épp elég adalék. Ebbe a TP-ok is recsegnek széjjel, szerintem abban azért elég sokan egyetértünk, hogy a 8510-8570 korszakban olyan gépeket csinált a HP, amik jócskán megütötték a fizikai ellenállóképességét a Delleknek-Lenovoknak
-
Tikakukac
titán
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #107947 üzenetére
4db TP ment ma végső nyugalomra nálunk
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107933 üzenetére
Hajrá, Prime95 kell neked aztán adj neki.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107931 üzenetére
Na ennek fussunk neki megint akkor. A LoL a fasorban sincs ahhoz képest, ami egy stabil fesz. beállításos terheléshez kell. Ha már az is sok, régen gond van.
-
Tikakukac
titán
válasz
S_x96x_S #107921 üzenetére
Ugyan, kell egy szike, meg egy páka lapos heggyel, utána jöhet a kézi 3D nyomtató pisztoly és csókolom, ki is van cserélve az a billzet ebayről. Nyilván gázos, hogy ott tartunk, mint a Pavilionok, amiket a héten kellett henkölni, de na. A csavar ellenség, a modularitás bűn.
-
Tikakukac
titán
Miből? A tapogató és nyomkodó emberekből akik nem vesznek semmit? Mert ők töltik a plázákat leginkább.
A pénzes réteg aki vásárol is pedig olyan messze vannak tőlem termék és szolgáltatáskínálatban, hogy ihaj.Ebből én egy deka pénzt nem fogok csinálni, átengedem a lehetőséget.
-
Tikakukac
titán
válasz
hszilard666 #107914 üzenetére
Turizmus és vendéglátás valamint szórakoztatóiparra és szociális témára is elég nagy a rálátásom több oldalról is.
A pláza akkor is tele tudna lenni, ha háború lenne és emberek halnának éhen, ez sajnos nem indikátor.
Majd ha megjön a tél, akkor lesz itt igazi nagy koppanás, nagyjából ott lesz a vége az összes létező tartaléknak, ami maradt az embereknek és vállalkozásokban.
-
Tikakukac
titán
válasz
peti_s #107910 üzenetére
Nagy újdonság nincs, én felesben értékesítettem is sok-sok-sok éven át, talán merhetek kijelenteni dolgokat a vásárlóközönséggel meg úgy általában a dologgal kapcsolatban.
A titok az emberi butaság, a hozzá nem értés/akarás, bizalmatlanság és persze az én fingok bele először érzés. Az emberek elvárják, hogy az ő koordináta rendszerükben nézett sok pénzből villanjon valami. Alapból nincs pénzügyi érzéke a népnek idehaza, de amit tud és általában rosszul, azt ő szentül védi. Nem sikerül összerakniuk bármennyi idő beleölése után sem, hogy nem a pesti peremkerületi panel vagy épp a zsákfaluban idénymunkázott fizuból félretolt pénzösszeg az, amit ha a csillogós boltban elvernek már kapnak valamit, ami jó is lesz. Meg, hogy ez az összeg 10 éve kiadott valamit, de ma már nem.
Tudják a gyártók is, hogy mi kell a népnek, parasztvakítások legyenek, jó ár és csók. Hello Intel-MS Atom és Win7 starter. Ugye emlékszünk, netbook korszak
Boltban gépet eladni azzal, hogy ez tartós lesz... hagyjuk már, kiröhögnek, hát olyan ez is, mint mellette kétszer annyiért, de mennyivel olcsóbb onnan nézve, meg fehér is. És már megy is a számla kifele.Ennél eggyel rosszabb, amikor tényleg látszik, hogy a csapatnak lövése nincs témáról, egy keresztkérdéssel padlón van a srác "aki ért hozzá" és megy az okoskodás, hogy hát ne mondjál már nekünk ilyet. Na ez mindig agyrém. A létező legrosszabb pedig a nulla rálátásos önigazolásos, amiből szerintem főleg mióta az internet kinyílt a legtöbb van. Igaz, hogy látott 5 laptopot életében, ebből 2-t meg is érintett, de hát micsoda gépállatot vett 120k-ból.
Krájzisz is hasít, olyan gépelni rajta, mint az álom, cicás gifet is tud 2-t egyszerre, tökéletes. És hirdeti. Ha valaki megszólja, indul a botrány, hogy hogyan merem én megszólni az ő tuti vételét. De mikor esik szét, baja van, akkor csigaházból suttog, hogy jahj, hát potyognak a gombok. Igen. Elmondtam, hogy az előzőn is potyogott, ez ugyanaz a klavi, ezen is fog, ne vedd meg. Megvetted. Billzet csere topcase kombóval van, csak gyáriban, anyag 50k meg a szerelés. Ott volt a Vostro, de neked nem. Mondtam, hogy ennyiből 2 fasza Latitude van használtban, de nem. Akkor ez van, most vonyítsd akkor, mekkora lángész vagy este 10-kor a Csepeli 10 emeletes tetejéről.Ha még mindig, főleg a mostani válság (és gyerekek, ez akkora lesz, hogy a törikönyvek is írnak pár oldalt róla) idején is szájkarate van ezzel a témával, akkor tényleg el kell engedni az egészet. Én még egy évet aktívkodom és utána hagyom a dolgot. Lőttek az egésznek.
Bocs az OFF-ért, de ki akart már jönni belőlem egy ideje.
-
Tikakukac
titán
válasz
Babetta-X #107892 üzenetére
Egy kiégett, feldarabolt, majd elásott és utána előszedett GPU hibás T61-et adnék érte max
Cserét hagyd a fenébe, add el amennyiért tudod, ami nyilván nem sok, aztán rakj hozzá annyit, amennyiért a kinézett géped megy.Szimplán azt gondolod rosszul, hogy egy ipari hulladékért bárki adna bármi hasznosat. És lehet kegyetlen amit írok, de sajnos itt ez a felállás.
szerk.: Igen, a másik amit felettem is írtam: ez a csere dolog nagyon ritkán megy. Szerintem ha volt 2 ilyen üzletem sokat mondok. És hát volt egy kevés cuccom
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107871 üzenetére
Amelyik gépben slim kijelző van--->hímes tojás üzemmód. Kb. ennyi a megfejtés.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #107866 üzenetére
Magnézium és alu kombó meg még egy kis apróság. Ezek ilyenek, műanyagos hangjuk is van, meg a súlyuk is olyan. Vajon miért van ebből a versenyfelnik többsége
-
Tikakukac
titán
válasz
hszilard666 #107803 üzenetére
Nagyjából mostanra lett végük. Anyámé pár hete lett nyugdíjba küldve, egyszerűen maga az alap konstrukció olyan, hogy innen már csak eszetlenül komplex és durva bevatkozásokkal lehetne még 1-2 évet adni nekik.
De ha nem konkrétan mai dolgokra akarod használni vagy tényleg eléggé korlátozott az a terület, amit tolsz, akkor még akár lehet is bennük 1-2 év. De elkoptatni én ezeket már nem akarok. Kevés is van belőlük ami még megy és a kijelző is okés, az áruk csak elfelé szállnak majd.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #107796 üzenetére
Fater is így tolja a biztonsági övvel
Ott is egyszer fogy ki a szerencse
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107794 üzenetére
Delltől jött közvetlen minden alkatrész. Segget vertünk nem refurb cuccoknál. A gyári forrás sem minden. Cserébe viszont retek drága.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107791 üzenetére
Itt sem az a kérdés mi menne bele és a Lenovo oldalán mit nézel ki hozzá. Hanem, hogy mit kapsz és hány darabban
-
Tikakukac
titán
válasz
dabadab #107704 üzenetére
Ez ennél bonyibb helyzet. Itt az igény vs. gerjesztett igény valamint a közben teljesen áttolt típusok miatt érdemes lehet csemegézni. Hellloooo marketiiiiiiing.
Van pár Pro tulaj haverom (akik aztán tényleg márkafanatikok) és náluk van az, hogy meglepően sokan verik az asztalt, hogy miért kell Airt csinálni egy Pro családból. Nekik a vékonysággal semmi bajuk nem volt, ellenben most már tényleg para a hűtés. Ami meg hát munkaeszköz vegytisztán, ergo itt tényleg nincs keresnivalója a népbutításnak.
-
Tikakukac
titán
Semmilyen vastagabb gépre nincs piac. Kifejezetten szoktam hallani, hogy emberek mennyire szeretnek kifizetni olyan gépeket, amik 12 másodpercig tudnak működni megfelelően és indul a matek balra-jobbra, hogy mi mennyit bír még pörögni. Kedvencem az a tulaj, aki a hombár 17"-os Asus ROG gépét 0 percesen atomjaira kapatta és mindenhova pokol drága paszta meg GAP-PAD került. Így már legalább a GPU stabil volt.
Ezt kifejezetten kérik és igénylik az emberek, igen. Persze kicsit sem ciki az egész, dehogy. Én értem, hogy papírlap laptop kell sok embernek, de ahol semmi és senki sem kérte és igényelte, ott mi a válasz? Csak?
-
Tikakukac
titán
Ó, nekem már egy ideje kegyetlenül feszül a zsákom erre a témára. Van már kisebb listám, hogy melyik gépek lesznek amikkel csinálok hűtés tuningot és kiderül majd mennyi hely és mekkora extra tömeg kéne egy rendes hűtéshez. Nyilván tudjuk szerintem, hogy nagyon minimális és minden hasonló melléduma ökörség. Lásd: iPhone jack csati.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107677 üzenetére
Kompletten sem értem miért kéne megvenni ezt a pakkot. Aki szerelni akar tanulni és ez a hobbi, ok. Hogy minek venne kevés pénzes ember egy amúgy trágya gépet, amibe időt és pénzt kell ölni, hogy más legyen, de igazán jó sose
A második részt nem tudom értelmezni, ez valami mágia lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107674 üzenetére
Oké, de jó a gép? Bele lehet ölni a pénzt, lehet maxolni, 3DMark tesztpontokat gyártani stb. stb. tök jó hobbi. Az okot nem értem miért kéne 30k-s procit rakni ebbe a gépbe, főleg annak, akinek amúgy annyira sok pénze nincs. Bele lehet rakni. Okés. De miért raknád bele?
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107669 üzenetére
Szénnépimpelhető. De jó gép? Mert ez volt a kérdés.
Azért írjuk le mi mivel jár és milyen áron. Itt is az a gond, hogy ezek kimaradnak mindig.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107636 üzenetére
Nekem sem fétisem az R400, konkrétan egy kukából szedtem ki, nem vicc. Na ezt a gépet sem cseréltem le egy x240-re. Ezt szerintem a piaci jelenléte is szépen mutatja. Úgy áll, mint a T400 és T410. Nem kevés esetben a T400-ak több pénzért mennek és mentek el, mint az újabb verzsön. Annak is oka van
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #107634 üzenetére
Most őszintén: X240-ről milyen gép lett volna csalódás vagy rosszabb?
Ugyanez fordítva más tészta: muter a T60 után bármit raktam elé, minden fos volt. Nyilván, mert ott über magasan van a mérce. De egy X240-ről
Volt egy kicsit szedett-vetett darab. Az R400-amat nem adtam érte garázsos diag. gépre. 1:1 árban lett volna.
Arról is vezetnék egy nyilvántartást hány ember cserélne 50-es gépbe 40-es padokat így internet szerte. Lenne 10 találat? -
Tikakukac
titán
Na, akkor utoljára. Nem okoz gondot senkinek az adapter rádugása. Van itthon vagy 30 kilónyi adapterem és vezetékem. Gond rádugni bármit bármire? Nem. Ott lesz velem mindig ez a szatyor? Nem. Van bármi logikus magyarázat, ami miatt kell még ilyenekkel b@szakodni egyébként? Nincs.
Még szerencse, hogy lehet dVGA-s gépet venni 100-200k felárakkal a hülye konfig kombók miatt, mert valakinek bzdmeg natívan kéne egy kimenet olyan dolgokra, amit amúgy az integrált chip is kifingik magából.
Érted már mi a gond ezzel az egésszel? 1000 forintos átalakító vagy horror feláras és tök felesleges dokkok meg dVGA-k? Az első azért ciki, mert hát sokadjára írod le: egy ezer forintos átalakító. Vagy egy rohadt drága és fölösleges konfig. 50 éve egy kenyérpirítóval szálltunk le a Holdra. Most pedig ennek a "problémának" a megoldását ügyfeleknek kell megoldaniuk egy rakat pénz után is. Érzed már miért marha ciki az egész?
A kedvére válogathat rész az mondjuk
Notis ajánlós topikból átküldöm hozzád néha ezeket a kéréseket. El sem hiszed milyen gyorsan eltűnik a választék
Részemről OFF vége.
-
Tikakukac
titán
Adsz neki 10K-ért egy adaptert? Vagy az nem opció, mert arra nem jár a 0%-os áruhitel?
Nem opció. Vannak bizonyos termékkategóriákhoz kötődő alapszolgáltatások és elvárások. Például amikor a T530-akat adtam el és meggyőztem haveromat, hogy figyu, 420k sok pénz, de ilyet vegyél, mert fasza, és valami enyv szerű dolog volt a frissen, általam bontott dobozos gép oldalán és be sem kapcsolt... majd a kövi sem... majd mondtam neki, hogy na, akkor itt feladjuk és vegyél elitebookot, mert azzal ilyenünk még nem voltPont ilyen ez is. Egy felső ligás géptől 2020-ban vannak alap dolgok, amiket elvár az egyszeri ügyfél, leánykori nevén paraszt. Nekem nem gond az adapter, nekem a tárcámban is van oda-vissza alakító a töltőcsatikről stb. De nekem ez a munkám és ebben mozgok. Átlag József és Szürke Éva ezeket lesz@rja, ő használni akarja a dolgait, egyszerűen, b@szkódás mentesen.
-
Tikakukac
titán
Szerintem is zárjuk le. Ha majd úgy jönnek be a kollégák és ügyfelek: figyu, van nálam 500k. Szeretnék megoldásokat keresni, mindenképpen javasolni fogok nekik egy ilyen karikát.
És ha már Apple, ott hogy dugod be a Type-C-be a HDMI csatlakozót?
Sehogy. Erről is ugatok, csak nem olvasod amit leírok. -
Tikakukac
titán
Most már ott tartunk, hogy dokkok. Ne már. Úgy kéne, hogy dokkoló ragasztószalaggal a gépre, hozzá a töltő és ahhoz egy nagy akku amin lóg az inverter
És akkor egy fostos HDMI porton 2020-ban meg tudsz hajtani egy olyan TV-t vagy monitort, ami lassan standard. Ez igen. Apple topikban ezekért az okosságokért plecsni járna
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Akkor rakják a gép mellé. Meg minden mást is, ami annyira egyértelmű. Mert ezen logika mentén bármeddig elmehetünk. Forrasztásig is. Hiszen nem nagy dolog, értékben sem sok, mi a gond?
Mivel szerintem mondanom sem kell, a HDMI az leverte a DP-ot kommersz szinten és itt az irodában is 50 emberből max 2 tudja mi az a DP, így lehet még 30 év múlva is kötni az elefántot a póznához, csak sok értelmét nem látom. Mint a zero átalakítós only type-c notinak 2015-ben. Az is mekkora buli volt. De csak egy átalakító kell! Aha. Na az a gép mellett nem volt, lehetett rendelni meg ahonnan akartad hónapokon át, aztán vagy jó lett vagy nem.
Ha filléres a tétel és ennyire nem nagy dolog, legyen a gép mellett. Ha már nyominger Intel ekkora balf@sz.
-
Tikakukac
titán
Ja, hát akkor én kérek elnézést. Ilyen alapon lerúgom a felnit a kocsiról és mehet fel a kőkerék
Az végképp vicc, hogy egy 10 rugós kütyüről beszélgetünk, hogy mekkora probléma egy félmilliós gép, és többszázezer forintos TV mellett.
Szerintem is vicc, ezért mondomSzerintem legyen még maga a HDMI port is opcinális. 0,3 dolcsi Aliról, most tényleg mennyiből tart beforrasztani meg megrendelni?
-
Tikakukac
titán
Nem
2020-ban vagyunk. Nem bammeg, nem fogunk megoldani dolgokat egy hatalmas köteg pénz leszurkolása után.
Mikor ott vagyunk, hogy 3 gép is tetszik valakinek és az agyhalott Intel miatt mind a 3 lecsóban landol, mert nem tudok vele mit kezdeni, az igen frusztráló. És ez van, nyilván gond a TB gyilkolhatósága meg ezer másik is, az egyszeri mezei usernek az igényei és problémái is kicsit hétköznapiabbak. Ő rá akarja dugni a vackát a másik vackára, amin látni akarja a vackait. Azért legyünk marha őszinték, ez úgy szerintem ebben az évben nem kéne, hogy gondot okozzon, érzésre ez a telómnak sem nagy feladvány már.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #107558 üzenetére
Kutyavilág lesz a használt piacon is, az fix.
-
Tikakukac
titán
válasz
TunerJoe #107431 üzenetére
Réteg rétegének a rétege ez a csoport. A trackpoint ha Dell, ha HP ha TP, egy olyan dolog, amit eddig mindenki csak megkérdezett tőlem, hogy micsoda. Aztán bakker mennyi gép van nálunk is, egy raklappal.
Nekem tuti kell, mert kesztyűben diagnosztikás gépet nyomkodni csak ezzel tudok. Viszont az ugye egy R400 amit most upgradelek T400-raTehát erősen nem én vagyok a vásárlóközönség.
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #107379 üzenetére
Ahham, egyszerűen megvettem minden gépet a legjobb kijelzővel, ami az árkeretbe belefér
Nekiültem, koloriméter, mindegyik kapott 1-1 profilt és a Dell maradt. Így lehet ilyesmit csinálni normálisan, a fórumon olvasgatás egy kalap lepkét se ér. Értem én a W530-ig létező TN wide gamut témát, de mondjuk ki végre: azok a kijelzők sz@rok. Pont. Ez így most egy egész jó kompromisszum, egy kicsit sárgásabb 5500K-re csináltam hozzá profilt, így nem annyira durva a diffi a régi CCFL-es sárgásabb T60-ak után. Nyilván amúgy a képminőség egymás mellé téve jelentősen eltér, az IPS az még mindig IPS. Ez van, nem volt 100k-s keretem most muternak gépre.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #107377 üzenetére
Sajnos nem opció, nem Twitch a gond. Ez van, egyszerűen ennek így kellett lennie
-
Tikakukac
titán
Hivatalos, az E5530 nyugdíjba rakta a kocka T60-ját muternak. Egyszerűen már verte a restartokat szerencsétlen, muter videa streamjei sok voltak neki.
Nem baj, ez meg a nagy paneles T60 egy korszak lenyomatai, lehet megmarad végül mind a kettő. -
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #107296 üzenetére
Finoman szólva nem túl nagy tábor ez
Mondjuk most is van nálam 3 darab T61
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest