- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
adnoctum18 #10779 üzenetére
Szerintem nem.
Ilyesmi kellene inkabb. -
TOZ
addikt
válasz
balint8724 #10682 üzenetére
ha nagyon surgos, akkor pedig a jol bevalt www.laptopinfo.hu ...
-
TOZ
addikt
válasz
mazsonpopo #10607 üzenetére
X40-et hasznalom ekkora felbontassal. Nem szeretnek nagyobb felbontast. -1/-1.5 DI cillinder nelkul...
-
TOZ
addikt
-
TOZ
addikt
Ez engem is erdekelne.
Bar en Kingspec SSD-vel nyomulok az X40-en (9.04-es ubuntu). Nem cifraztam tul: ext4, 1.5Gb Ram (igy ugyan van swap, de nem swappal). Lehet a cachet nem artana atmozgatni a ramba (jutna neki boven).Lapa:Te pedig megoszthatnad a hdaps beizzitasi tapasztalataidat. Nekem anno egyszer sikerult, aztan azota sem...
-
TOZ
addikt
válasz
Magnat #10517 üzenetére
Nekem jobb a telefon (Nokia E71 voipra a gyari kliens, skypre nimbuzz). Nem kell bekapcsolni a gepet. A lakast meg megfelelo erovel szorja meg a router, tehat barhol hasznalhato. (volt mar olyan, hogy Szabadsag teri kavezoban ulva telefonaltam az ingyenes wifit hasznalva voipon keresztul)
De kinek a pap, kinek a papne. -
TOZ
addikt
válasz
adnoctum18 #10512 üzenetére
Meg sem probaltam javitani (lehet, hogy csak koszos...)
Skypera, VoIpra (Voipbuster) en a mobilomat hasznalom, wifin keresztul. -
TOZ
addikt
válasz
adnoctum18 #10508 üzenetére
Ez nem bug lesz, hanem feature. Nekem is ilyen.
-
TOZ
addikt
Kovezettek meg, de nalunk a fiatalember szokott nezni Thomast, Barneyt, Grace Lout a Jimjam-n. Aztan kikapcsolja, hogy vege. Es eloveszi a CiniCiniMuzsikat, vagy ujabban a Kothler Marketinget (bazi vastag, jol tud belole fejbol meselni, mondjuk egy jo Boribont 8-) )
Meg uszoEB pl. Es kiabalja 2.5 evesen, hogy a magyar lanyok gyoztek. Napok ota mondogatja, hogy a Verasszto Evelin es Katinka gyozott.
Nem satan a tv, csak szoktatas kerdese. Szerintem -
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #10392 üzenetére
Sanya! Mekkora bizniisssz! Mekkora bizniiiisz!
-
TOZ
addikt
Na. Jol megsertettetek es most elhuz a vaterara. Ajajaj. 444444444
-
TOZ
addikt
Khm...
OSD/Hotkey kozul T61-en (aszem 10.04-van fent - de ujabban nem frissitgetek uj verziora a megjelenes utan, szoval meg az is lehet, hogy 9.10 van rajta) minden megy.
Amit mokolni kell az a trackpoint kozepso gombbal scrollozas, az akku menedzsment, az ujjlenyomat olvaso, es a HDAPS (utobbi kettore nem szoktam ido pazarolni, de dokumentaltan megvan a workaround mindre). Ja es fancontroll is megy siman.Nem TP feature ugyan, de megemlitenem, hogy van CPU alulfeszeleshez masok altal elore leforgatott kernel is PPA-ban.
A felfuggesztes az szepen megy, hibernalni nem szoktam (azzal regen ugy olvastam voltak gondok).
-
TOZ
addikt
Azert ez nem olyan egyszeru, hogy "mit kell letolteni", de melegen ajanlom a thinwiki.org-ot.
Nemi olvasgatassal mindenre megleled itt a megoldast.
-
TOZ
addikt
válasz
werszomjas #10140 üzenetére
Nem rossz a D630. Gyermekeim anyja olyat hasznal ceges alapon. De egy Ultranavos TP szerintem kenyelmesebb. Megjegyzem osszeszerelesben neha jobbnak tunik a T61emnel az ove, de ha arrol lenne szo, hogy melyiket merem eldobni a TP-re szavaznek.
-
TOZ
addikt
válasz
werszomjas #10161 üzenetére
Igy latatlanban, mert a felsoroltak kozul ez a legfrissebb business kategorias gep. Ha vannak pontos konfig leirasok - esetleg - valtozhat a velemeny(unk). De ketlem...
-
TOZ
addikt
válasz
werszomjas #10159 üzenetére
T61.
Szerintem. -
TOZ
addikt
-
TOZ
addikt
válasz
adnoctum18 #10032 üzenetére
Ubuntu nem az a fagyos fajta...
-
TOZ
addikt
Nem is beszelve az use drop to 1.1 issuerol... Nalam is jart ilyen T42-t.
Tim talan az lehet a "statisztikad" alapja, hogy a 40,41ek regebbiek, tobbet kaptak mar a pofonfarol. A 42-k egyreszt fiatalabbak, masfelol meg mar jobban ismert volt a problema ezert, talan jobban vigyaztak rajuk. -
TOZ
addikt
Googlenal tobbet en sem tudnek tenni...
De gondolomout-of-box szinte minden.nem art nemi heggesztes, de fog menni minden. -
TOZ
addikt
válasz
adnoctum18 #9515 üzenetére
http://psung.blogspot.com/2010/04/thinkpad-trackpoint-scrolling-in-ubuntu.html
De nalam meg a 9.10 ill. 9.04 van fent (T61 / X40)... Szoval nem probaltam. -
TOZ
addikt
válasz
Gondwana #9362 üzenetére
Attol, hogy nem lattak win-t miert nem adod meg nekik a lehetoseget mondjuk tp_smapi-val?
A TP-k idehaza sem igen latnak wint (X40 egyatalan nem, a T61 nagy ritkan UB Caddybol (bar minap rajottem, hogy az IKEA tervezo progija faszan megy crossoverrel... Szoval max NSU fel evente a telefonhoz),de megadom nekik ezen feature gyonyoret... -
TOZ
addikt
Ime a ket iso.
Elosszor az ecp.iso-bol keszits egy bootcd-t es rakd fel vele az Embedded Controller Programot (1.62 versio), majd ha ez megvan a masik isobol mehet a 2.08-as bios.Termeszetesen SAJAT felelossegre, esetleges karokert felelosseget nem vallalok. Az isokat ezen leiras alapjan csinaltam meg
-
TOZ
addikt
A kollega maga ala nyul, ha az 1 gigas modul elkurta az alaplapjat, az tutti...
-
TOZ
addikt
válasz
k-rock-atona #8933 üzenetére
Egy probat tennek a notebook.hu-val. Piac utca 30.
-
TOZ
addikt
válasz
FoxiestFox #8834 üzenetére
Az alaplapon a "deli hid" megmakkanhatott. PCMCIA USB 2.0 kartya beszerzese a legolcsobb "javitasi" megoldas.
Csekk disz:
http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=70955 -
TOZ
addikt
válasz
FoxiestFox #8831 üzenetére
Tipushiba. Hardveres problema.
-
TOZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest