- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
beloadjoker #67357 üzenetére
Egészen biztos h csak a CTRL gombbal van baj?
-
válasz
FoxiestFox #67291 üzenetére
Sajnálom h most nincs zsém, mert ez pont nekem való lenne
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Chaser #67066 üzenetére
A jog bötűje szerint ha tudod bizonyíni hogy Te készítetted őket és a másik fél nem rendelkezik a lemondó v hozzájáruló nyilatkozatoddal, igen
Mi a ruhák miatt csináltunk élő modelleken képeket: a fotós azzal kezdte hogy megjött a kislány, elétolt egy lemondó nyilatkozatot hogy lemond a személyes képmás felhasználási jogairól erre a fotósorozatra. -
-
-
-
-
-
-
Gyávák...én full performanszon járatom doszt uh 50 alatt proci csak kikapcsolt állapotban van
-
válasz
FoxiestFox #66888 üzenetére
A 9900 azért szeret melegedni .
-
válasz
FoxiestFox #66857 üzenetére
Háde pont a felharmónikusokon van a hangsúly!
-
-
-
-
-
-
Nah kicsit nézegettem a t9900-t. TPFancontrol-lal a prodi valahol 68-75°C van terhelésfüggetlenül. Amikor nincs terhelés nem megy a venti. A CIV 5 is jóval gyorsabban töltődik
-
válasz
FoxiestFox #66477 üzenetére
Sugárágyúba nézni nem túl egészséges
-
-
válasz
tothjozsi96 #66431 üzenetére
Csak akkor röccen ha megy a tecső és közben ablakot váltok vagy valamit csinálok. De nekem ez nem probléma ^^ kérdezte kolléga
-
-
válasz
FoxiestFox #66423 üzenetére
A minek a mijét és hogyan?
-
válasz
FoxiestFox #66421 üzenetére
ott is akad
-
CPUz-ben sasolva a freki 319x-ig felmegy szakaszosan. Ez mennyire normális?
-
-
-
t9900-nál az idle 41-45°C az jó?
-
-
-
válasz
FoxiestFox #66319 üzenetére
Van neked? Ha már dolgozni nem vagy hajlandó
-
-
-
Kezdek kiakadni...még a végén nekem kell kicserélni a procit
De a nagyobb baj hogy marhára viszket a kezem hogy meg kellene venni egy w510-t, pedig most kellene a zsé nagyon...lehet hogy inkább 8 gb ram kellene? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
-
-
válasz
Chaser #66287 üzenetére
Én ennél rutinosabb voltam: ahogy a könyvben meg van írva a méret és fajta szerint szétszedtem őket, és új csavarokat kapott. Pl földelőpánt nélkül meg antisztatikus terítő nélkül neki sem kezdtem. Igaz akkor a kezemen több 10k $-s szerverek is átmentek uh volt mire figyelni.
-
-
válasz
Chaser #66283 üzenetére
Soha nem fogom elfelejteni az első TP-met. Aszonta szegény megboldogult Feri kollégám:
Attila ülj le mellém mutatom hogy kell szétszedni. (701 volt)
Odaültem, a Mester szétkapta, olyan 5 perc alatt. Megkérdezte - figyeltél? Na ha igen , akkor rakd össze!
Hát eltartott egy bő napig mire minden megtalálta a helyét doksik nélkül emlékezetből -
-
-
válasz
FoxiestFox #66277 üzenetére
Ez semmit nem jelent, mert honnan tudod hogy nem a tankból kell innom meg fürödnöm a nagy nyomorban?
-
válasz
FoxiestFox #66268 üzenetére
Hol láttad hogy adtam neked választást bármivel kapcsolatban ?
Akkor Rawulfot veszem elő és közösen megcsinálom vele. Amúgy is kell kis szinten tartás ha már úgy is régen szereltem lapost.(#66269) Tim82:
Köszönöm szépen de most még nem megyek. Csak valamikor a következő hónapban út tervezve. Illetve...nem is tom.
-
-
-
-
Mennyire naccuc procit cserélni a T500ban? Van valahol robbantott ábra v DIY manual?
-
válasz
FoxiestFox #66229 üzenetére
Az asztalin nagyon szerettem hogy 60 fölé nem ment semmim, de azt ugye nem is vettem kézbe meg ölbe néha. Az SSD is átlag 41°C ami szerintem sok az asztali 4 egy kupacban lévő hdd-m után ami max 37 volt időnként.
(#66228) Tikakukac : Sajnos nem értem a itt a BGA-t
-
válasz
FoxiestFox #66225 üzenetére
Nekem nem tetszenek a használat közben megjelenő minimum 50°C -s hőmérsékletek
És nem értem megint hogy jön ide a játék
a Civ5 pl default szar volt még az asztali i7-6850- kombón is , csak más hibát produkált
Mennyi 2dbx2Gb memória?
(#66226) Francia91: akkor váltok nagyobbra majd, de eGPU-t akkor sem ha nincs más.
-
-
Arra gondolok hogy a mérte miatt adott a kártya amit bele lehet tenni és most olvasgatva utána ilyen x1300 meg hasonszőrű amit elfogad.
(#66220) soldi3r: Az csak borda a nem aktív padon is van. A felette lévő kivezetés meg csak irányítja a levegőt amit a lapos kifúj de hát az sem igazán hűti az alját.
-
-
Jónagyot. Kérdésem lenne ha szabad.
Itten mondogattátok páran hogy érdemes gput picit finomhangolni. Mennyi van ebben a 3650-ben ? Meddig érdemes elmenni ?
A másik kérdés hogy nézegetve a Lenovo kínálatát nem látok ventilátoros -aktív hűtéssel rendelkező- dokkolót. Én vagyok a hülye vagy én vagyok a hülye? -
-
válasz
soldi3r #66194 üzenetére
Vannak jó w7xx-k íbéjen de fosok a tengeren túli rendeléstől...sajnos még a fast delivery rendszerekkel is sok negatív tapasztalatom van
-
-
-
Pénteken jön a T9900
-
itthon nem lehet kapni t9800-t9900-t?
-
-
válasz
FoxiestFox #66040 üzenetére
Kinek mi az alapszolgáltatás. Lehet h te meg nem vennél audit
-
válasz
FoxiestFox #66037 üzenetére
Nekem 20/24 megy a gép leállítás nélkül és én ülök előtte a megy
-
-
-
-
-
-
Te vagy az ufó, de csatlakozom a helikopterségedhez: még az FHD tévén is jellemzően 720p filmeket nézek mert nem látom a különbséget. Mondjuk már hülyéztek le hogy mi a francért vettem 40"-t az 55" helyett, mert azt sem értik meg sokan hogy nem akarom kirúgatni a szemgolyóimat a tvvel.
-
-
-
válasz
FoxiestFox #65504 üzenetére
Risen 2 halali xar. Civ 5 szaggat. Meg egy picit plusszolt orajelen is. W700 lesz ebbol...
-
válasz
FoxiestFox #65432 üzenetére
6400-6500 már jó. De csak IBM szervizes voltam a megboldogult SZÜVnél
Szerintem TP vonalon maradok ha tehetem.
-
válasz
FoxiestFox #65428 üzenetére
Nem ismerek semmilyen Precit...és ha mobílról írsz Téged sem ismerlek
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #65282 üzenetére
Nem. Én Disznó rangot akartam de nem akarták a jót.
-
válasz
FoxiestFox #65156 üzenetére
Igazából semmi változást nem hozott sajna
-
GPU túl kipróbálva. Igazéból nem hogy segíteni nem segített de 50 Mhz emeléstől már szaggat is a végéá
-
-
Bajban vagyok
Próbálkoznék egy kis játékkal , de a civ 5 meglehetősen...km...darabosan megy. Létezik h ennyi és nem tovább? -
válasz
Chaser #64908 üzenetére
Annyi hogy a gépet általában egy os szállítóhoz optimalizálják. Egyszerű példa. Ha van egy as400-om, akkor az ajánlott oprendszernek követése van, soha nem fog semmilyen hibát dobni az oprendszer magában. Egy kapcsolódó sw üzemeltetési tanfolyás pl pár ezer €, és olyan unalmas mint az állat, mert megy. Itt most hangsúlyosan a business class a példa de pl a t500 mintha az lenne, nem is említve hogy az ajánlott os winfos.
-
válasz
FoxiestFox #64897 üzenetére
-
-
-
válasz
FoxiestFox #64406 üzenetére
A telefonra megfelelő! SIII hibbátlanul teszi a dolgát , ráadásul a felhő alapú névjegy kezelés meglepően jól használható. Kényszer e-milezésre is nagyon jóságosságosság .... is
-
válasz
Aethelstone #64398 üzenetére
Háde a hirdetés aszonta h aggya a dokkolót is...no de ha nem, akkor nem. Én maximálisan meg vagyok elégedve a masinával, és a hosszútávra tervezés jegyében akarok még cpu + ram upgradet.
-
válasz
Aethelstone #64394 üzenetére
Én is most vettem ugyanezt a következő különbségekkel: 128ssd, akksi 1 órás. És 60k volt
Viszont a dokkolódra kívántsivagyok h mennyire mén win7 alatt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hálózatokról alaposan
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged