- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66512 üzenetére
Nekem 70-et se éri el stressz alatt...
fordulat meg nagyon nem mindegy hogy 2k rpm vagy 4.5-5 vagy közte valahol. No mind1, úgy néz ki átnyergelek 12"-ra, 500-ból mindent kihoztam amit ésszerűen lehet, a csúcson kell kiszállni. Bosszant ez a YT dolog, akkor ennyi erővel pattogjon be a P8600-on az x200-ban, valakinek meg lesz fullos gépe
-
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66430 üzenetére
Jah én is, gmail nélkül pl nehezen tudnék már élni, azésehasználokmást'
Megjött usánkából a cpu 7 nap alatt, na kíváncsi vagyok hungarisztánból mennyi idő alatt jut el hozzám.
Úgy alul fogom feszelni a 9600-ost hogy termelni fogja az energytdying_star Mondtam hogy dobj árat.
-
-
-
-
-
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66284 üzenetére
A titok ha kiszedsz valami elemet hagyd benne a csavarokat. Meg csinálj az egészről képet, nem kell hozzá manual se. Nyilván én se úgy kezdtem hogy 5-10 perc alatt új cpu volt a gépben, de már lassan csukott szemmel szerelek 500-ast. És még mindig van hogy nyitott szemmel is benézek valamit
-
-
-
-
válasz
bitpork #66227 üzenetére
Úgy érted, az 50 felettiek zavarnak?
Akkor bizony vissza kell menned desktopra, és néhány kiló rezet alkalmazni, mert laposok ennél már csak melegebbek sajnos.
Elképzelhető, hogy akad néhány business gép, ami a ezekhez hasonlóan üresjáratban 50 alatt marad, de nem igazán jellemző már.
Én rendkívül elégedett vagyok továbbra is, beszarás, hogy több esetben passzív géppel filmezek némán SSD-rőlTableten volt hasonló feeling, csak ott piszoknyi kijelzőn.
-
Francia91
veterán
válasz
bitpork #66221 üzenetére
Ha erosebb GPU teljesitmeny kell, akkor inkabb gondolkozz eGPU-ban, bar nemtom, meger-e ~40k + VGA arat... Viszont asszem eGPU eseteben csak kulso monitort tudsz hasznalni.
Amugy a HD3650 +150/150 MHz-et stabilan bir, tovabb nem mentem. Es ez csak 2 fok pluszt jelentett neki terheles kozben.
2x2 GB DDR3-ast en 4,5 k-ert adtam el (Kingston 1066 MHz)
Nezegettem Precision M4600/4800-asokat, azok nagyon rendben vannak hardveresen. Itt a cegnel vannak i7 QM CPU-val, es Quadro K2000M-es (2 GB GDDR3 128 bit) GPU-val, maud benevezek egyre, ha flottaujitas lesz, az kb 1,5 ev mulva esedekes. Korbenezegettem, egy-ket jatekot kiprobaltam rajta, FHD felbontasban is birja a kikepzest
-
válasz
bitpork #66223 üzenetére
Én tényleg nem értelek téged, a széria leghűvösebb gépeit használjuk, még Radeonnal sem forró az alja, Intellel pedig hideg.
OC-hoz is fölösleges a hűtőpad, egyszerűen fixáld TPFC-ben a fordulatot ~4.7k-ra, és OC mellett is hűvösebb lesz, mint alap vezérléssel OC nélkül. Igaz, suhog, de játék alatt kit érdekel, játszani fülessel kell -
Tim82
félisten
válasz
bitpork #66221 üzenetére
Van, aki low profile HD7750-et tett bele a forum.thinkpads.com alapján... Én passzív HD5450-nel próbáltam, de a megnövekedett zaj miatt lemondtam róla. Plusz a dokkolóba tett kártyával az a gond, hogy nem lehet csak úgy átváltani rá, hanem arról kell boot-olni és mindenképpen csak külső kijelzővel működik.
-
soldi3r
veterán
válasz
bitpork #66218 üzenetére
Pedig szerintem igen, van egy kivezetes epp a huto ala, a bal felso sarokban. Gyanitom nem veletlen.
-
Francia91
veterán
válasz
bitpork #66195 üzenetére
En is akarok egy W7xx-et nem olyan soka, de majd akkor lepem meg, ha mar stabilan kint elek Nemetorszagban, most még csak ki-ki jarkalok tanulgatni, meg fejlodni, de 2 even belul ki is koltozok. Majd akkor ujitok be egy Quad Core W7xx TP-vel
Itt a cegnel is Precik vannak, de messze nem olyanok, mint a TP-k, hiaba hozza egy atomeromu szintjet hardveresen, mindig is maradok TP-nel, amig ki nem pusztulnak a normalisabb szeriak.
-
-
-
-
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
bitpork #65419 üzenetére
Viszont vedd figyelembe, hogy az 512 MB-os HD3650-esekben csak DDR2 VRAM van, a T500-ban meg 256 MB DDR3, ami lenyegesen jobb a DDR2-nel. Foleg Toshiba-k jartak nalam 512-es HD3650-esekkel, de megfordult HP is, mind DDR2 volt. De azok konzumer multimedias gepek voltak, viszont a T500 erosen uzleti felhasznalasu noti, ott nem a VRAM mennyisege, hanem a minosege volt a fontosabb. Csak elmondom, hogy az 512 MB DDR2 HD3650-es Toshiba pl grafikailag annyit sem bir, mint egy HD3650-es T500...
Ha erosebb GPU kell ThinkPad vonalon, akkor minimum egy W500-as ( ATI Mobility FireGL V5700 512 MB GDDR3 128 bit) -
-
-
válasz
bitpork #65066 üzenetére
Vramot szereti, és a cpu-t, úgy tudom. Maxon nyilván nem fog elmenni. Talán natívon sem, hacsak ki nem kapcsolgatsz elég sok mindent. Élsimítást kapcsold ki, és a textúrákat se nagyon hagyd magason..
Amúgy ha adsz egy kis tuningot a vga-nak, meghálálja.
De még ha azt nem is, a Lenovo által telepített Radeon drivert cseréld le a legújabbra, amit az AMD-től le tudsz tölteni (13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.exe), az önmagában jelent egy jó 5fps-t, úgy vettem észre..
A vga váltást nem zavarja be.Btw én jól elvagyok a W500-zal, épp Hitman Absolution-ozok natívon, élvezhetően fut nagy meglepetésemre.
Persze gpu és vram is kapott +100MHz-t. -
-
-
-
-
-
lapa
veterán
válasz
bitpork #64349 üzenetére
én csak arra reagáltam, hogy a másik esetben jelenleg nem ismert, hogy hw vagy sw hiba. ennyi, és erre 12 perces gyakorlat az ubuntu egy usb-n. nem live cd, hanem ha az embernek van egy kis esze beáldoz egy legtrágyább 2-4gb sticket vészrendszernek, lévén támogatja a perzisztens tárolást (tudsz rá telepiiteni meg fájlokat menteni). arra jellemzően elég, hogy meglévő dolgok szétbarmolása nélkül kiderüljön minden rendszer alatt probléma van-e. ha a bsd nálad furákat csinál, ne rakj rá bsd-t. többek közt mert nem arra való.
-
Dhampir
félisten
válasz
bitpork #64335 üzenetére
A mentéseidet tárold külön partíción. Akkor elég lesz csak a rendszert újratelepíteni.
Akár klónozhatod is a frissen telepített rendszeredet például Clonezillaval, ezután gyorsan visszaállíthatod. Clonezilla használata -
-
solaris7
tag
válasz
bitpork #64328 üzenetére
Frissen telepíted a windowst (simán dokk nélkül) majd mikor először teszed a dokkolóra akkor tesz hozzá drivert a win7. Kéri is hogy várd meg míg befejeződik a folyamat.Nálam így szokott lenni.Én erre gondolok hogy ezért hiányzik ez neked esetleg nem vártad meg míg végig fut a folyamat.
-
solaris7
tag
válasz
bitpork #64326 üzenetére
Valami ilyesmit kellene látnod pirossal megjelölötem én mindíg így távoliítom el a dokkról.
-
Chaser
legenda
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC