- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
A topik zárható, meg van a probléma oka.
Eddig Samsung 400-as ramokkal próbáltam, és nem ment.
Kipróbáltam egy PQI rammal és láss csodát elindult, pedig ez a Samsung elméletileg jó, többször leteszteltem, de 400-on ez a lap nem szereti. -
RedAnt
aktív tag
A sipolas alapjan a vga-nak van baja
Bővebben: link
Esetleg: (Bővebben: link)
Make sure the monitor is working. A symptom of ''no video'' does not always indicate the system is dead. No video means absolutely no video display output of any kind at any time during startup. Most monitors have some form of diagnostic self-test capability built into them. Refer to the monitor owners manual for directions. Test the system to see if the problem is corrected, and continue to the next step if the problem is not corrected.
Make sure the monitor is connected to the proper video connector. Some systems are equipped with 2 video connectors. Only 1 is enabled by default. Video output connectors are usually blue. Refer to the example below. Connector 1 is the video connector permanently connected to the system board. Connector 2 is the video adapter and, when installed, is the active video connection. Test the system to see if the problem is corrected, and continue to the next step if the problem is not corrected -
shift+ő
senior tag
Érdekes dolgot tapasztaltam. Van két IBM lapom Thincentre gépekből az egyik REV 2.7, amásik REV 2.6, mindkettő i865GV chipsettel, friss BIOS-al. Az egyik jelenleg egy 2,66-os CeleronD hajt, de ez a proci megy a másik lapban is. Gondoltam, veszek egy procit a másikba is. Vettem is (itt) egy 2.6/800/512/HT-s procit, beraktam és láss csodát nem megy, bekapcsoláskor sípol sokat H-R-R-H-R-R-H-H (H -> hosszú, R -> rövid). és nem indul. Akkor is így csinál, ha nincs benne memória, VGA gondra nem gyanakszom, mert integrált a VGA. Az eset nem egyedi, mert mindkét lap úgyanúgy csinál. De vajon miért.
A proci jó, mert másik lapban megy.
Amiken túl vagyok:
- BIOS reset
- BIOs frissítés
- memória csere
Mi a gond, a lapnak tudnia kell ezt a procit kezelni.
Aki megoldja a problémát, ajeszt kap.
Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged