- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
A topik zárható, meg van a probléma oka.
Eddig Samsung 400-as ramokkal próbáltam, és nem ment.
Kipróbáltam egy PQI rammal és láss csodát elindult, pedig ez a Samsung elméletileg jó, többször leteszteltem, de 400-on ez a lap nem szereti. -
RedAnt
aktív tag
A sipolas alapjan a vga-nak van baja
Bővebben: link
Esetleg: (Bővebben: link)
Make sure the monitor is working. A symptom of ''no video'' does not always indicate the system is dead. No video means absolutely no video display output of any kind at any time during startup. Most monitors have some form of diagnostic self-test capability built into them. Refer to the monitor owners manual for directions. Test the system to see if the problem is corrected, and continue to the next step if the problem is not corrected.
Make sure the monitor is connected to the proper video connector. Some systems are equipped with 2 video connectors. Only 1 is enabled by default. Video output connectors are usually blue. Refer to the example below. Connector 1 is the video connector permanently connected to the system board. Connector 2 is the video adapter and, when installed, is the active video connection. Test the system to see if the problem is corrected, and continue to the next step if the problem is not corrected -
shift+ő
senior tag
Érdekes dolgot tapasztaltam. Van két IBM lapom Thincentre gépekből az egyik REV 2.7, amásik REV 2.6, mindkettő i865GV chipsettel, friss BIOS-al. Az egyik jelenleg egy 2,66-os CeleronD hajt, de ez a proci megy a másik lapban is. Gondoltam, veszek egy procit a másikba is. Vettem is (itt) egy 2.6/800/512/HT-s procit, beraktam és láss csodát nem megy, bekapcsoláskor sípol sokat H-R-R-H-R-R-H-H (H -> hosszú, R -> rövid). és nem indul. Akkor is így csinál, ha nincs benne memória, VGA gondra nem gyanakszom, mert integrált a VGA. Az eset nem egyedi, mert mindkét lap úgyanúgy csinál. De vajon miért.
A proci jó, mert másik lapban megy.
Amiken túl vagyok:
- BIOS reset
- BIOs frissítés
- memória csere
Mi a gond, a lapnak tudnia kell ezt a procit kezelni.
Aki megoldja a problémát, ajeszt kap.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest