- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
p a s s e r #108 üzenetére
azért, mert abból adtak el a legtöbbet.
pl. a középkategóriás autókat is a VW Golfhoz hasonlítják.
az iAudio-ról mindenhol azt írják, hogy jobban szól mint az iPod, ergo az iPod nem etalon, csak viszonyítási alap. Persze biztos nem fox velem egyetérteni.
[Szerkesztve] -
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #92 üzenetére
psr:
Erről beszéltem.
Ez Magyarországnem Amerika.
Én nem akarok mp3-akat venni ituneson, és egy számot sem akarok a libraryban tárolni. Van 100 giga mp3-am, ebből tetszés szerint szeretnék válogatni (úgy hogy a libraryba nem pakolgat nekem semmit), sőt, ha átmegyek a barátaimhoz akkor onnan is hozni vinni új számokat meg albumokat szabadon, mindenféle trükkök nélkül. Sőt szeretném átlátni, hogy mi található a hordozható mp3 lejátszómon, bárhol, bármikor, bármilyen gépre kötve.
Ennyi.
Az itunes egy hatalmas ötlet volt az apple részéről, egyszerűen kezelhető, szép felület, akik nem értenek a géphez annyira, azok is jól tudják használni. Lehet vásárolgatni, hangszíneket beállítani, listákat, kedvenceket, miegymást. Az átlag fogyasztó számára tökéletes. Ők csak az ipod miatt hallgatnak mp3-at, max kiírják cdre őket, szépen megveszik a zenét, használják, elvannak. (Ha ellopják, vagy új gépre akarják telepíteni, vagy mittudomén akkor meg jó nagy macera...)
Akinek van tapasztalata az esetleg mesélhetne arról, hogy az M3-nál és az irivernél ezek a dolgok hogyan működnek. Program milyen, könyvtárszerkezet milyen, stb, mivel lehet a programot helyettesíteni...
Köszi -
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #82 üzenetére
passer:
Hmm.. akkor vagy nem fejeztem ki magam világosan, vagy nem voltam elég figyelmes.
Segits nekem:
itunesban azt hogy lehet megoldani, hogy fel akarok masolni 3 mp3-at az ipodra cdről, de úgy, hogy semmiképp se másolja fel a vinyómra közben a számokat, es ne kelljen a libraryval szenvedni. meg szinkronizálgatni.
Hogyan tudok törölni mp3-at az ipodról szinkronizálás nélkül?
Ha az ipodot mint hordozható vinyót nyitom meg, és nem itunes-ból érem el, csak random karakterekből álló könyvtárnevekkel találkozom és abban vannak össze vissza az mp3-ak. Ezek között hogy lehet kiigazodni?
Ha felmásolok itt egy mp3-at hogy érem el, hogy az ipod lássa is, és lejátssza?
Köszi
pá: én olyan 8-9 órát tippelek kb... -
rumos14
nagyúr
válasz
p a s s e r #70 üzenetére
na igen, de az úgy 45e, hogy még 30-at pluszban otthagysz, és egy éve múlva visszakapod. 75e pénzem meg nincs egy mp3 lejsátszóra. meg én a sulinetet másra akarom elkölteni. emellett az ipod ellen szól, hogy
- nincs benne rádió és felvételi lehetőség
- nemtom hogy megy-e win98se-vel
- csak a saját programjával lehet rá zenét másolni
- nem tud könyvtárakat listázna, csak mindenféle playlistek meg sort by artist, album stb. vannak
- nagyobb mint az iaudio (ok, ez scak kukacoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA V
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest