- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Autós topik
- Óra topik
- Suzuki topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest