Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Yettel topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Adobe Indesign
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest