Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Parallaxis #474 üzenetére
Részemről zárom a témát, mert ez itt OFF. Nem ment át amit írtam, de nem is kell. Te élj abban a világban, amit leírtál, én megmaradok abban amit a saját tapasztalatom alapján építettem ki. Aki akarja vegyen D2-t, az Omron M7 meg mehet a kukába...
-
osonte
őstag
válasz
Parallaxis #470 üzenetére
Én 3db Wiwe-t küldtem vissza, nem véletlenül nem is vásárolható. Amennyiben nem látod az EKG-k között a különbséget, sőt ami rosszabb az orvos sem, akkor mindegy. Ebben hiszek inkább magamnak, saját szememnek. Fel szoktam nagyítani és az értékeket kiszámolni (PR, QTc, QRS...). Illetve a jó felvételnél lehet látni a vezetési zavarom a szívben. Szerintem ebben nem kell egyetértenünk, az a lényeg, ha nálad minden jó és elégedett vagy vele, meg az orvosod is.
Szerintem tegyük tisztába a különbséget egy mindentudó okosóra certifikációja (amely márka routert és mindent is gyárt) és egy olyan orvosi eszközöket gyártó márka között, amit valósan kórházakban használnak, az adott gyártónak csak orvosi termékei vannak és nem lehet egy sima műszaki áruházban megvenni, hanem orvosi eszközöket áruló boltban kapható csak. Amennyiben nem érzed a kettő közötti különbséget, akkor szerintem ezt is elengedhetjük.
-
leslien
nagyúr
válasz
Parallaxis #469 üzenetére
nekem a sima van .. 61k ennyit megért nekem többet nem adok érte...
-
leslien
nagyúr
válasz
Parallaxis #466 üzenetére
annyiért már inkább vérnyomásmérőt hordok magammal...
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Parallaxis #375 üzenetére
Ezzel az infóval mondjuk hamar rövidre is zártuk az egyéb szóba (nem) jövő opciókat!
Köszi. -
zzola
titán
válasz
Parallaxis #301 üzenetére
De van wi-fi és előfizetéssel app, offline zenehallgatásra, ezek itt meg nincsen sajnos.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Parallaxis #301 üzenetére
Értem. Nem használok spotit, de rémlik már, ahogy írtad, hogy van ilyen lehetőség.
-
zzola
titán
válasz
Parallaxis #296 üzenetére
YT, Spotify szinkronizáció nincsen benne (lehet mp3-at viszi, de azt hagyjuk már). Ami nem engedélyezett az gyakorlatilag meg nincsen (NFC). Ha lesz is, melyik magyar bankok kártyát lehet majd vele használni? A Garminnal legalább megy jópár banké.
-
Thomboy83
tag
válasz
Parallaxis #280 üzenetére
Erre a feladatra sajnos az Apple képes úgymond, sajnos a Garmin sem jó legyen az 600000-800000Ft is. Itt az egyik tag azért váltott ha visszanézed itt a fórumon az írásokat a Fenix 7xről a Huawei Watch GT5 Prora mert az edzőtermi edzésen nem bírta lekövetni a pulzust a Fenix. Több helyen is olvastam felhasználóktól hogy egy Huawei, Amazfit óra gyorsabban reagált a pulzus változásra mint a Garmin, és ez sajnos így van, Garmin az a GPSbe nagyon jó, sajnos az alvás figyelésben is jobb a Huawei mint a Garmin, és ezt egy sportóra boltban, sportórával foglalkozó és nevét megnevezni nem akarom az illetőnek, kértem hogy ajánljon egy sportórát ami a napközben az alvást, szunditást is figyeli és pontos alvást leköveti mikor volt mély, könnyed alvás, REM fázis, mert az eddig Huawei-im tudták és erre mondta hogy sajnos ezt nem tudja egyik Garmin vagy Polar óra sem úgy lekövetni mint a Huawei, úgyhogy ha az is fontos akkor maradjak annál mert el kell ismernie sajnos ilyen szempontból még le vannak maradva a nagy neves sportórák, és ezt igazából nem reklámozhatják, nem irhatják le mert árthat az üzleti dolgoknak, hogy ilyen téren vannak pontatlanságok, és eladás szempontjából odairják hogy követi az alvást, meg ezt meg azt, persze hogy követi aztán vagy jól vagy sem, de az más kérdés már . Bent vagyok a Garmin csoportban és sorra olvasom hogy már rég felkelt az illető és nem észlelte hogy ébren van, és mindig úgy kell korrigálni a dolgokat, ezzel szemben a Huawei Watch GT4-en amikor ébreszt akkor kinyomom és felülök az ágyban és már mutatja hogy kinyomom az alvó módot mert észleli hogy ébren vagyok és éjszaka ha felkelek akkor is észleli hogy hányszor keltem fel, hányszor ébredtem fel. Kedvencem az volt amikor egy Garmin egy kismamának 2 óra alvás után kiirta hogy 100as pontszámot kap és teljes erejében van úgyhogy ma pont aktuális egy nagyobb megterhelésre, egy nagyobb táv futására, és ez igazi is volt, mert szegény nagyon közel volt már a szüléshez és a wcre kijutás is nagyobb megterheléssel járt és végül csak ki tudott menni. 😅 Nem vagyok egyik cégnek sem a reklám embere amúgy és egyik céget sem szeretném lejáratni úgymond, mert mindegyik másban jó. Mondjuk sokan örülnénk ha a Huaweiben lenne HRV statusz,vagy Body Battery vagy hasonló ami összképet mutat az ember állapotáról, bár lehet hogy már ez meglenne, csak ugye a szankciók a cég ellen nem teszi lehetővé hogy ezt meglépje. De amúgy ami érdekes hogy egy nemrég nyílt szegedi sportóra bolt kínálatában már megtalálható a GT5 széria mint megbízható sport okosóra. De a témában említett személy akinek ilyen extreme pulzust ingadozását kell lekövetni, sajnos csak a Apple órája tudja sajnos jelenleg lekövetni a lepontosabban.
-
medosz11
tag
válasz
Parallaxis #268 üzenetére
Nem találok ilyent sehol, se az alkalmazásban, se az órában. De lehet, hogy csak béna vagyok
-
sgeza
veterán
válasz
Parallaxis #257 üzenetére
Valóban. Az elkerülte a figyelmem, hogy simát írt.
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
Parallaxis #191 üzenetére
Na azt nem indítottam. Akkor rá próbálok. Köszönöm.
A Galaxy Watch7-hez képest kíváncsi leszek hogyan mér majd. -
Parallaxis
addikt
válasz
Parallaxis #175 üzenetére
Közben megtaláltam. Ezt az appot használtam én a teljes e-mail megjelenítésre: [link] Magyar fejlesztés, de valamiért időközben eltűnt a Play-ről (A Notify for Smartwatch hasonlóan néz ki, valószínű az az új verziója, de ha mégsem működne, akkor ez biztosan megoldja /GT4-el használtam/).
-
Thomboy83
tag
válasz
Parallaxis #151 üzenetére
Valóban, véletlenül összekevertem, most néztem meg pontosan, a Forerunner utángyártott szijak jók, az Alin láttam,mert elvileg 22mm-esek és elvileg ahhoz ajánlják de láttam képeket vásárlóktól és a GT4-en volt rajta.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Parallaxis #125 üzenetére
Még nem érkezett meg.
12-én érkezik.
Tesztelem egy kicsit, ha nem jön meg akkor fogom vissza küldeni.
De ha már lejár a visszaküldési idő, akkor adom el
Ha majd el akarom adni, azért kérdeztem meg. -
zzola
titán
válasz
Parallaxis #129 üzenetére
Van titán lünettás is zafír üveggel.
-
Thomboy83
tag
válasz
Parallaxis #110 üzenetére
Hát itt azért érdekes dolgok vannak mert megnéztem a GT5 tesztet ennél a fickónál és hát sok Huawei és egyéb gyártó van akinek az órája rendesen veri egyes jobb Garminokat.
Illetve a Huawei Watch Gt3 Pro ami elég elől van, bár kommenteknél azért írják hogy kérik ennek újra tesztelését és hogy lehet az hogy egy komolyabb új szenzor rosszabb egy régebbi elavultabb szenzornál. Bár ahogy olvastam különböző fórumoknál és youtube videók alatti kommenteknél sokan a GT3 Pro óta nem vettek vagy nem találtak megfelelőbb órát ami akkora lépés lenne számukra mint a GT3 Pro ne tudna. -
zzola
titán
válasz
Parallaxis #110 üzenetére
Ismerem ezt a csatornát.
-
zzola
titán
válasz
Parallaxis #101 üzenetére
Nagyon nincsen viszonyítási alapom. Nem tudom, melyik az az okosóra, ami a te olvasatodban ezen adatokkal a felső kategóriába repít egy eszközt. Lehet egy optikai pulzusmérő pontos, de intervall edzésre is teljesen alkalmatlan, legyen Apple, Garmin vagy Huawei. A többi kimutatott adat pedig mind szoftveres humbuk, egyéni preferencia ki melyik gyártó termékét részesíti előnyben. Egy biztos, sport/futás kategóriában a Garmin a király, majd a Polar, Suunto, Coros, a többi csak ezután jön. Ettől még nem sz@r a többi...
De megint elkanyarodtunk, a GT5 ezért az árért, elég versenyképes. Ha 150e-ig bezárólag kellene valamivel összehasonlítani, FR265 (full műanyag) és a Suunto Race S-t mondanám.
AW-ból csak az Ultra 2-t, de az megint Fénix/EPIX árkategória. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Parallaxis #101 üzenetére
Igazából attól függ, hogy mit nézünk. GPS pozícióban az új kétfrekvenciás Garmin modellek elég jók tudnak lenni.
Az optikai pulzusmérés pontossága nagyban függ a tevékenységtől amit végzünk. Lassú, egyenletes futásnál jól mérnek. Résztávozásnál elvérzik, de kb. bármely gyártó más hasonló terméke is (Samsung WAtch Ultra például). -
Janaboy
veterán
válasz
Parallaxis #26 üzenetére
Ezt az üzenet szinkront az új HarmonyOS 5 se tudja?
Bár sanszos hogy ez ilyen google play services hozzáférés gond.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Parallaxis #20 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged