- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
7Heads Drago #72 üzenetére
És ha fizikai munkát dolgozol legalább valami tönkre megy rajta. (szíj)
Hát én már kb. 10 éve hordok ilyen órákat és még soha nem ment tönkre egyik sem.
Pedig végigtoltam egy komplett házfelújítást, rendszeres a kerti meló, barkácsolás és társai.Érdekes hogy volt élet a földön az okosórák előtt is.
Igen, akkoriban egyáltalán nem hordtam órát, mert csak időmérésre, meg "ékszernek" nem voltam hajlandó hordani.
-
válasz
7Heads Drago #72 üzenetére
Akkor ne hordj ilyet. Minden órát úgy hordunk, ahogy a fórumtárs leírta.
-
Parallaxis
addikt
válasz
7Heads Drago #70 üzenetére
Okosórát úgy hordjuk, hogy egy ujjad be tudd csúsztatni a szíj alá, de az óra ne mozogjon. Ha mozog, akkor az érzékelők pontatlan adatokkal dolgoznak.
-
Parallaxis
addikt
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
Nem árt, ha legalább a fürdés alatt kicsit pihen, szellőzik a bőröd amit az óra takar.
-
O.CS
aktív tag
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
De vízálló!Csak nem szeretem, hogy ha rajtam van fördés közben.
-
O.CS
aktív tag
válasz
7Heads Drago #65 üzenetére
Nekem a AW 8 kb 50 perc alatt feltölt a 0-ról. Ebben már van gyorstöltés.Általában olyan 40%-on van amikor fürdeni megyek és mire kész vagyok a fürdéssel fel is tölt 100%-ra.
Az nem tetszik been, hogy még a széltől is óvni kell mert megsérül.Ezért veszek most ismát egy GT3 prot. Aztán felváltva hordom majd -
Parallaxis
addikt
válasz
7Heads Drago #63 üzenetére
AW-ra is igaz, hogy egy zuhanyozás alatt simán feltöltöd, az Ultra meg ott is 3-4 napot tud. Szóval nem olyan nagy történet a naponkénti töltés (a mobilodat is naponta töltöd).
A tudást és/vagy a minőséget meg kell fizetni.
-
Parallaxis
addikt
válasz
7Heads Drago #58 üzenetére
Esti zuhanyhoz, fürdéshez általában mindenki leveszi az óráját, ennyi idő meg elég a töltéshez.. Szóval kicsit túl van lihegve, ez a napi töltés probléma.
Egyébként a cikkben szereplő óra 14 napot elketyeg egy töltéssel, szóval nem igazán kell naponta tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest