Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Rendeltem az Aliról egyett. Gyorstöltő igaz, de a note 8-amnál piszkosul melegszik egy tranyó benne!
A note 3-amat kiválóan tölti! Mindenféle melegedés nélkül.
Természetesen nem tudja olyan hamar feltölteni a telefont mint egy vezetékes töltés, (hiába gyorstöltő a neve!) szerintem nem is fontos. Viszont nem koptatja a csatlakozót és sokkal kevésbé melegszik a teló! -
Septum15
aktív tag
Én ezt a billentyűzetet venném és ezt az egeret.
De ha jól emlékszem a P10-ben van OTG support, így rá lehet kötni az átalakítóra a már meglévő eszközöket.
-
Cunaja
addikt
Igen, mindkét zip teljes tartalmát a dload mappába kell másolni, egymás után.
Ezen az oldalon még nem jártam és attól érdekes. Ázisa, Japán és EU egy romban, ettől érdekes. Lehet már a P10-nél így van.
P9-nél ez másképpen van, mert az ázsiai romok teljesen más régió számú telefonokra vannak és nem EU verziók. -
Cunaja
addikt
Ha 3 fájl van, az nem az igazi, mert nem PV rom. Ez azt jelenti, hogy nem teljes rom, azaz nem aláirt.
Neked az a jó, ha csak két zip van, egy Update.zip és egy data-hw_init.zip. Ilyenkor a data rész tartalmazza a public részt is és 3 gombossal felrakható. A zip teljes tartalmát a dload mappába kell másolni. Elsőnek az update.zip, majd a telepítés után a data részt.
Ha 3 zip van, azaz a public rész külön van, azt csak scriptes megoldással tudod felrakni, vagy TWRP alól. Ez a megoldás nem az igazi, mert rengeteg hibát hordozhat magában. Pont ez miatt nincs még aláírva.
Szerintem keressél olyat, ami két fájlból áll és a PV felírat benne van. Full-OTA-MF-PV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest