- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2368 üzenetére
Kicsit vegyél lejjebb, ha lehetséges.. Hát igen erről ennyit mit is gondoltam volna......
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2365 üzenetére
De az is oda van írva, hogy ha hibát okoz akkor a másik topick.. De azt csináltok amit akartok, mert záratni fogom a topikot
-
Tamás88
őstag
válasz
Just_Reboot #2065 üzenetére
Szerintem itt csak arról van szó, hogy mindegyik telefon dual-lal jön ki, csak a második simet letiltják, illetve így a második IMEI számot is elrejtik, míg a rendszer előhozza. Ennyi erővel akkor az összes dualosítás bűncselekménynek számítana, mert 2 szám kell. (1 imei 2 szolgáltatónál egyszerre sem épp legális ha úgy vesszük).
Amúgy a garancia szempontjából tényleg elveszik, ha módosított rendszert használsz.
-
Zoja™
őstag
válasz
Just_Reboot #2063 üzenetére
És milyen a Lineage?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2065 üzenetére
Én nem erre gondoltam különben ha nem arra, hogy bűncselekménybe nem veszek részt a segítség onnan ahonnan a ROM-ot feltetted.. A szervizbe kell vinned viccelődhetsz majd ott is..
Lehet viccelődni, de ezt itt mellőzük, az engem nem érdekel, hogyan írta át márt akkor magában a ROM-ba lehet akár adat lopó is beépítve stb.
Azt meg hiszem ha akarom, hogy a rendszer írta át és nem te, na ezért ezt mellőzük..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2063 üzenetére
Ha custon rom van rajta akkor én nem foglalkozok vele a második IMEI az akkor bűncselekmény...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2061 üzenetére
Amúgy ha dualosított akkor egynek kell lennie de ezek szerint csodák vannak még
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2028 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2026 üzenetére
De nem deodexelt azt nem tudom meg csinálni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2024 üzenetére
Melyik? 5.0.1 vagy a 6.0
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2006 üzenetére
Igen ebben igazad van csak nem úgy tálalják, ahogy te..
Értettem főnők!!!
Elolvastad a szabályzatba a 2.2-es pont akkor hogyan is van?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1995 üzenetére
Tipikus hozzáállás. Na eddig veled kapcsolatban meg volt a véleményem de most meg még inkább meg van. Facebookon már minden gondolkodás nélkül kiírtam volna, hogy az ilyen embereket minek tartom, de itt nem azért mert félek, (csak nem akarom a barátaim elveszíteni) inkább finom vagyok..
Ha esetleg az ilyen okosoknak mint te vagy, azt nem mondták, hogy van aki dolgozna, de önhibáján kívül nem tud, vannak rokkantak, és vannak öregek nyugdíjasok.. Aki meg ilyennel veri a nyálát az jobb lenne ha hallgatna mert ha kiderül, hogy úgy harácsolta össze, és nem két kezi munkával kereste meg.
Igaz semmi közöm de mi az a két kézi munka amivel te mindenedet meg kerestél..
Tudod akkor sem nézem le a másikat, és látod ez a különbség köztünk, hogy inkább segítek, a rászorulóknak, és nem azzal verem a nyálam, hogy mennyi pénzem van.
Tudod nekem az többet ért minden pénznél mikor olyonak tudtam egy csomag szaloncukrot adni aki tényleg rászorult.. Na látod ezzel lehetne vernem a nyálam de nem teszem mert akkor lealcsonyodok egy szintre..
(#1996) ANDROID???
Kíváncsi leszek, mi az a kétkezi munka amivel megkereste mindenét..
-
ANDROID???
addikt
válasz
Just_Reboot #1995 üzenetére
Ja vagy aki pár órás bejelentéssel dolgozta le az életét, vagy rokkant, vagy valami..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1993 üzenetére
Sok ember annyiból él havonta de ebbe inkább ne menjünk bele Mert a dicsekvőket, meg, hogy nem érdekel menyibe kerül, azt inkább ki hagynám és nem minősíteném, mert annak nem lenn jó vége..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1991 üzenetére
Na ja igen ezt gondoltam hát igen aki a közeli körökben forog annak futi......
Igen!!!! erről nincs mit mondanom!! sajnos!! tudod inkább ne mondom, hogy milyen embernek tartom azt aki ...........
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1989 üzenetére
Az csinálsz amit akarsz ha téglát akkor azt ha könyvnehezéket akkor meg azt.. Mert előbb vagy utóbb az lesz majd akkor is ezt mond továbbra is sok sikert...
Nagyon ügyes vagy ez kb 10 perc a P8 liten lekéréssel együtt a P9 liten meg erős félóra lekérés nélkül.. na ott kezdődik valami nem az update.app telepítéssel...
-
egabi71
aktív tag
válasz
Just_Reboot #1979 üzenetére
Sok sikert hozzá 😁
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1979 üzenetére
Holnap meg meg fekszi a bug fészek akkor örülj majd.. Garancia röpte és többet semmilyen frissítés nem kap.
(#1978) gianone
Sajnálom igaz egy egészségeset vitatkoztunk de harag nincs amit beszéltünk azt válalom. Ha elfogadják, és meg kapom akkor teleszel az első akinek oda adom majd, ha sikerül..
-
Tamás88
őstag
válasz
Just_Reboot #1948 üzenetére
Kb. a fele sem működik még benne, de remélem követik a CM útvonalát.
-
egabi71
aktív tag
válasz
Just_Reboot #1941 üzenetére
A tvrp nagyon bizonytalan,van akinek ment,de olyan is akadt akinek átírta a particio kiosztását.Vigyázz vele
-
gianone
őstag
válasz
Just_Reboot #1944 üzenetére
Haha, ennél még én is tovább jutottam.
Még van esélyed téglázni, ha nem adod fel.
Még twrp-s mentés-visszaállítás is ment.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1944 üzenetére
Tessék itt van mi meg mondtuk örülj neki vagy erőltesd tovább hát ha jó lesz jobbik esetbe egy könyvnehezéknek biztosan meg lehet csinálni. Ott az XDA hogyan nem műkődik érdekes..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1941 üzenetére
Sok sikert hozzá sikerült félre írni a particiót biztos..
De nem baj ez ugyan olyan mint a P8 Lite-re P9 Lite ROM-ot akar feltenni na annak milesz a build száma
-
egabi71
aktív tag
válasz
Just_Reboot #1931 üzenetére
Sok sikert hozzá,ami az xda n van sd procishoz van.a krimin-en nem nagyon müködik.
-
gianone
őstag
válasz
Just_Reboot #1937 üzenetére
Ha ez segít, szerintem bolgár.
Bár blogspot.hu-s az oldala.
-
gianone
őstag
válasz
Just_Reboot #1935 üzenetére
Ha bátor vagy, próbáld meg, én is gondolkodtam rajta, de hagytam inkább. De ha nem jó, akkor Sokkobannal reklamálj, ne itt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1931 üzenetére
Sok sikert hozzá.. Én abban nem vagyok és nem is leszek partner. Vannak az XDA-n a tégla gyártó kisiparosok fordulj hozzájuk bizalommal..
Ha valakinek a TWRP-és a ROOT és nem tud telepíteni, vagy ha vissza teszi az stock recoveryt, és "Install Failed" felírat fogadja, akkor ott kérjen segítséget ahol a ROOT-és a TWRP felrakására kérte. Ezért nem kell megsértődni sem mivel nagyon sokszor le lett írva. Mivel se az 5.0.1-re se a 6.0 nincs stabil TWRP. Ezért el kell gondolkodni hogy mi éri meg egy bootlop vagy egy rendesen működő készülék.
Csak úgy halkan meg jegyzem az egabi71 ez miatt ment szervizbe, és még rajta kívül 4-5 amiről tudok..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1929 üzenetére
Egyik sem ajánlott a szolgáltatós nem ROOT-olható
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1803 üzenetére
Mi lett leírva igen kell a vendor mappával együtt.
(#1804) segítség13
A facebook messenger kuka mind kettő
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1797 üzenetére
Nem lesz dualós a tied attól mert felteszel egy dualós ROM-t én nem tennék fel TWRP-ból semmit volt ez miatt már szervizbe telefon. A Rollbeck minden képen kell mert a 6.0 nem lehet dualosítani..
Ja azt közlöm, hogy csak egy IMEI lesz, úgy hogy ha a leírásnak megfelelően csináltad akkor dualosnak kell lennie, a Beállításokban van a Kettő kártya kezelés.
-
Tamás88
őstag
válasz
Just_Reboot #1797 üzenetére
No meg a CM szó szerint megszűnt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1790 üzenetére
Igen e rollbackel lehet kezedeni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1788 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1786 üzenetére
Igen mert a B550 kellett volna feltenni.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1784 üzenetére
Melyiket tetted fel a step 2 fel tetted remélem nem a B551 tetted fel? különben abban is van vendor mappa
-
gianone
őstag
válasz
Just_Reboot #1782 üzenetére
Éreztem, hogy nem fog simán menni. Mi lett a build?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1780 üzenetére
A Step2 mappába lévő update.app-ot is feltetted??? Akkor tedd fel mert már egypárszor leírtam anélkül nem lesz soha sem dualos
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1778 üzenetére
Igen
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1776 üzenetére
Akkor a RollBackel vissza kell állni 5.0.1-re és utána mehet a a b046b fel. Így akkor vissza lehet állni ha független ugyan úgy a dulról vissza a Rollback és arra akkor mehet a B049
De utána frissítheted, (különben meg azt én honnan tudjam, hogy független vagy a függő a tied)..
-
gianone
őstag
válasz
Just_Reboot #1774 üzenetére
Független single SIM? Mi a build number?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1772 üzenetére
Nem ugyan úgy ahogy dualosítani se lehet..
A Szolgáltatossal (csak akkor ha gyárilag független) de azt is csak 5.0-án
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1770 üzenetére
Igen de csak az 5.0 akkor nem is érdemes a 6.0 feltenni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1766 üzenetére
Igen van leírás hozzá.. Ha szolgáltatós és függő akkor tárgytalan mert nem lehet visszaállni az 5.0-ra az oldalamon fent van a leírás..
Az oldalmról letöltőd a ALE-L21C432B046b és a custom1 mappába lévő update.app ki bontod az extratorral, majd a fastbootal telepíted ha ez meg van van egy custom2 mappa, SDkáryta (Csak az mert csinál fr-t) dload mappába a benne lévő update,app-ot ha lefutott akkor már duálos lesz. Után a dualhoz való ROM-oket kell feltenni.
Nincsen kitakarított kitak,aritod te ha akarod
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest