- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #2255 üzenetére
P9 továbbra is, mert a Mate nagy. Viszont ha Mate kell, akkor 10-es.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #2255 üzenetére
Valamelyik Mate részemről, szóval maradnék Huawei vonalon.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #2195 üzenetére
Azt jelenti, hogy dögre merült az akku és nem képes a kijelzőt sem üzemeltetni.
Nem képes fájlok tárolására se, mert a memória sem elérhető. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #2192 üzenetére
Simán elképzelhető.
Mondjuk ilyenkor egy screenshot is jól jönne, azon általában már látszik, hogy rendszerüzenet-e vagy sem -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2192 üzenetére
Reklááááám???
Egy screenshot tényleg jól jönne, ez így hihetetlen
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #2190 üzenetére
Ha ilyenkor nincs lemerülve, akkor szoftveres hiba lesz, rosszul olvassa ki a rendszer az adatokat.
Bár azzal nem vagyok tisztában, hogyan teszi mindezt, szóval ha az aksi küldi az infót, az is lehet rossz.
Telefon topikjában más nem tapasztalt ilyet? -
repvez
addikt
válasz
Atlantisz48 #2183 üzenetére
igen ezt nem értem én sem, hogy sem a MIUI sem a CM nem mozdult a témára rá, pedig elég népszerü és sok példányban fogyó készülékről van szó amire megérte volna fejleszteni .
Na mindegy majd a következőnél talán jobban támogatják a felhasználokat.
Ha csak valami baj nem történik akkor jövöre lesz csere addigra már lehet a 9es droid lesz -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2183 üzenetére
Az zabálja a RAM-ot, legalábbis G510-en zabálta, azt nem siratom, ellenben az, hogy normális CM sem készült a P7-re, érthetetlen.
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2181 üzenetére
Én pedig megszoktam a Huawei G510-et, ahhoz volt vagy 20-25 különböző ROM. Még a kis Huawei Ascend X3 is jobban el volt eresztve a P7-nél ROM-al.
Azt hittem, hogy a Huawei a Kánaán... Ja, nem. -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2165 üzenetére
Egy szóval? Nagy.
Bővebben? Qrva nagy.
Nincs nagy kezem, nekem 5" bőven jó lenne. A hardver baráti, lassan a Kirin kezdi megközelíteni a Snapdragon szintjét. -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2160 üzenetére
Időkép.
Regisztrálj az idokep.hu oldalon, és már teheted is ki letöltés után a widgetet, amit úgy állítasz be, ahogy neked jó
Szól, ha zivatar van 30 kilométeres körzetben, szól, ha felhőszakadás miatt riasztás van, szól hőségriasztásnál... -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2149 üzenetére
Egészségünkre!
Cunaja: most kivettem a
pannonosTelenoros kártyát, és megnéztem kártyán a dörzsölés nyomát, amit a foglalat okoz. Találtam egy fölösleges csíkot -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2146 üzenetére
Nincs mit, két sör és rendben vagyunk!
@Cunaja nem tudom elképzelni, mert ha tűk vannak a SIM -foglalatban, akkor azok nagyon gyenge anyagból vannak, hajlékonyak. A hosszuk nem lehet több, mint 0,5 mm. Ekkora hossznál kizárt, hogy kuszálódjon, kitörni meg nem tört ki, mert észre vettem volna.
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2140 üzenetére
Régebben, a 2.x, 4.x verziójú Androidnál versengtünk, kinek milyen "okos" task killer programja van, ami megakadályozta a programok beragadását.
Az újabb, 6.x, 7.x verzióknál már nincs rájuk szükség, sőt többet ártanak, mint használnak. Különösen igaz ez a legújabb, 7.x verzióra.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: nagyban függ a telefon újraindulás-igénye attól, milyen verziójú Android az operációs rendszere, és mennyire sikeresen adaptálták az illető hardverhez. -
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #2140 üzenetére
Minden telefonnak ajánlatos.
Senki nem írta, hogy hiba lehet, de előfordulhat.
Most gondolj bele ha egyfolytában megy, mennyi baragadó alkalmazásod lehet. Elég 1 app ami rosszul van megírva és már ragad is.
Egy rom illetve rendszer stabil működése addig garantált, amíg nem teszel fel külső alkalmazást. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #2133 üzenetére
Hetente 1x elég újraindítani.
Ez akkor lehet hasznos, ha sok a telepített alkalmazás. Egyébként kikapcsolás, 5-10mp várakozás, majd bekapcsolás.
De ha éjszakára amúgy is kikapcsolod, akkor nem kell ezzel foglalkoznod.
Cache időszakos törlése is segít, pl SD Maid-el, youtube, fb akár több száz mb-ot is tud termelni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #1963 üzenetére
Ezt nem ismerem, én a C-locker fizetős verziót használom.
Ebben is van security selfie és tökéletesen személyre szabható benne a zárképernyő, bármilyen widget, kép, stb kirakható, többféle profillal (hely, idő, zene, stb).Ilyet alkalmazva érdemes kikapcsolni a gyári lockscreent, különben egyik után megjelenik a másik is.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #1733 üzenetére
Más az sdk és az alkalmazásai 23-ra vannak írva, a miénk 22-es sdk.
Ami az érdekes, nem sokkal fiatalabb mint a miénk, mégis megkapta.
Amit írtam levelet a Huawei fejlesztőinek, arra nem jön válasz.
Elégé furcsa dolog.
Sajnos a videó meghajtónk drivere az akadály a fejlesztésben.
Ami érdekes, hogy a 7-re alkalmas lenne, de ott a proci kérdéses. Az a fránya T-betű.
Amíg nem portolják át a romot, addig esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest