Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #2506 üzenetére
Megnéztem a beállításokat, vagy használom az ujjlenyomat-olvasót, és választhatok password, illetve PIN kód között, vagy nem használom.
Ha nem használom, akkor beállíthatok passwordöt, illetve PIN kódot, vagy semmit.
Egyébként nem találtam sem topikot, sem tesztet a telefonról, szerintem nagyon új (2018. októberi). -
coyote55
őstag
Látom ebbe a topikba járnak haza a kósza lelkek
Boldogabb új évet! -
coyote55
őstag
válasz
coyote55 #2482 üzenetére
Na, megjött az új telefon. Ujjlenyomat érzékelővel, értesítő LED-el, 8.1 Androiddal.
Qrva gyors. A kamera pöpec, az egész cucc 5 kört ver az LG-re. A két telefon között van kb. 1 év, az LG is 8.1-es Androiddal ballag.
Jó vétel volt. Érdekes, a gyári appokat lehet törölni root nélkül.
A P7 kamerája is nagyon jó volt, az LG ebben is alul maradt, ez a ZTE dupla kamerás, próbafelvételt csináltam csak de az szuper. -
coyote55
őstag
Holnap talán búcsúzom az LG-től...
Szerződéshosszabbítás lesz, a kiszemelt a Vodafone Smart X9, de ez még nem tuti. A speckó alapján nem rossz cucc, ezt legalább nem libás (MTK) csipszet hajtja.
Októberben jelent meg, tesztje még nem volt, de a neten amiket találtam róla, azok alapján tetszik.
Megnézitek? -
coyote55
őstag
Legnagyobb megdöbbenésemre tegnap "szólt" az LG, hogy szoftverfrissítés van.
Nézem, több, mint egy giga!
A lényeg: eddig az LG K10 (2017) Android 7.0-val boldogított, most viszont Android 8.1 futkos rajta!
Ezt csak azért írtam be, mert követésre méltónak tartom, hogy a cég egy közepes minőségi osztályba sorolt telefonját még frissíti. (Ennek folyományaként újra meg kell tanulnom kezelni a telefont)
Van mit tanulnia a Huaweinek (is). -
coyote55
őstag
Lassan letelik az LG hűségideje, azon gondolkodom, kivel toljak ki: kinek adjam?
Lehet, hogy megkapja oldalbordám, mindig a neten lóg, ezt legalább látja, az Xperia X 10 Mini kijelzőjével csak szenved. Nagyon rákattant az öreglány
Decemberben mit válasszak?
Alapkövetelmény, hogy rootolható legyen, mert sírba tesznek a reklámok. Az Xda-n foglalkozzanak vele, legyenek főzött ROM-ok hozzá.
Mit ajánlotok előfizetés hosszabbítással? -
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #2372 üzenetére
OK! Mennyit ajánlasz érte?
Az a baj, hogy nincs tartalék telefonom, és sajnos egészségem miatt kell egy azonnal bevethető telefon, ha ki kell hívni a "fehér taxit". Annak nagyon kicsi a valószínűsége, hogy az LG eladásának napján már tudjak venni egy másik, használható telefont, annyiért, mint amennyit az LG-ért kapok. -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Csökkentett módban feltelepítettem a drivert, szépen fel is települt, sárga háromszög nélkül.
Csökkentett módban viszont nem megy az adb. Ahogy normál módra váltottam, a sárga háromszög megjelent, és innentől fogva ugyanúgy nem működik a dolog.
Most mit csináljak? Hol tudom kikapcsolni ezt az aláírás-ellenőrzést Win7 Ultimate 64 biten? -
coyote55
őstag
Tényleg nem működik, legalábbis az LG toolkit ugyanazt csinálja, mint eddig - semmit.
Köszönöm a segítséget Cunaja, de hagyjuk a fenébe. Így jártam, ennyivel tartoztam az ördögnek. -
-
coyote55
őstag
Nos, adb reboot bootloader parancsnál a telefon újraindul. Időm sincs begépelni a fastboot parancsokat, mert mire végzek, addigra már bebootolt a telefon.
Sőt, ha kikapcsolt telefont teszek a kábelre, kvázi tölteni, akkor is bekapcsol. Töltő esetén ugyanígy van.
Ilyet még nem láttam, hogy egy telefont ne lehessen kikapcsolt állapotban töltőre rakni, mert bekapcsol!
Ez az LG sajátja, vagy a 7-es Androidé? -
coyote55
őstag
Lófütty van, nem root...
Egyszerűen nem bírom rávenni a telefont a fastboot-üzemmódra.
Az adb devices parancsra válaszol, de a fastboot reboot bootloaderre már csak azt írja ki, "waiting device"
Most találtam egy adb drivercsomagot, felraktam, és próba jön.Két PC is vár rám, azokba is életet kellene lehelni, csak hogy jól érezzem magam, ja és pusziért
-
coyote55
őstag
Köszönöm!
Most már nem állok neki, de holnap megpróbálom.
Csigabiga, most nőttél a szememben! Na nem nagyot, olyan fél centit.Dolgom van, a hardverapróra kell feldobnom pár igazi retro cuccot, amik most kerültek elő: Conner HDD-t meg hasonló Samsungot. Nem tudok normális fotót csinálni, az LG egyszerűen nem alkalmas rá. A méreg megöl, már három különböző programmal próbáltam, de nem az igazi.
-
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #2315 üzenetére
Őőőő... szóval a telefonban lévő bukófrekvenciás napfolttisztító köbgyökét add meg neki.
-
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #2313 üzenetére
Úgy lehet, hogy csak tartalék lett volna.
7-es Android, nyolc magos proci, elég jó kinézet, tűrhető kategóriájú kamera... Az, hogy akkor még nem lehetett rootolni, természetes volt, hiszen nagyon új volt a telefon, és egyébként is csak tartaléknak vettem.
Így már érthető?
A P7 volt a fő telefon, nem is akartam megválni tőle. -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Nem használ senki WPN-t?
Ha valaki leszedné, és valami korrekt helyre felrakná azt megköszönném. -
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #2249 üzenetére
Szerintem az a 8xx MB-os fájl a tömörített backup.
-
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #2233 üzenetére
Én semmilyen frissítést nem engedek mobilneten, csak az otthoni WiFi-n.
Ezért nem értettem a dolgot. -
coyote55
őstag
válasz
aprokaroka87 #2231 üzenetére
Hogy mi van?
Ki, mit miért vett el? Ez így nem érthető.. -
coyote55
őstag
Nna kérem, a P7 mekkora SD kártyát tud kezelni? Mindegy is, smafu!
Ez már döfi: HVG -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz
csocsoszán #2212 üzenetére
Na, még ilyen személyi kultuszt... Azután nem bírunk a bigával, úgy elkapatod.
@zeon: egy LG K10 (2017) nem kellene?
@Cunaja: ne magyarázkodj, minden Huawei topikban megtalálható vagy, de mikor kellettél volna, nem lehetett megtalálni.
-
coyote55
őstag
Megtaláltam...
Nem őszinte a mosolyom, maradjunk annyiban. -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2192 üzenetére
Reklááááám???
Egy screenshot tényleg jól jönne, ez így hihetetlen
-
coyote55
őstag
Álom, álom, de jól hangzik: " ne mi legyünk a készülékért, hanem az legyen értünk."
Miután a kapitalizmus mozgatórugója a fogyasztás, a cégek érdeke az, hogy ne javíts, vegyél újat.
A "betervezett elavulásról" most ne is beszéljünk.
Az Android rohamtempóban vált fő verziókat, pedig a ficsörlistát elnézve erre semmi ok nincs. -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2183 üzenetére
Az zabálja a RAM-ot, legalábbis G510-en zabálta, azt nem siratom, ellenben az, hogy normális CM sem készült a P7-re, érthetetlen.
-
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2181 üzenetére
Én pedig megszoktam a Huawei G510-et, ahhoz volt vagy 20-25 különböző ROM. Még a kis Huawei Ascend X3 is jobban el volt eresztve a P7-nél ROM-al.
Azt hittem, hogy a Huawei a Kánaán... Ja, nem. -
coyote55
őstag
OK, OK!
A kérdés az, látsz-e valami esélyt arra, hogy fel tudjuk tenni? Részemről nem bánnám, mert ez a Broadcomm sérülékenység nem tréfadolog.
Egyébként megesküdtem volna akármire, hogy te a frissítés egészére gondoltál.
Bocsánat, nem akartalak a szokott vérszíváson kívül megsérteni.
Segítsek a dilibogyódat megkeresni? -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2165 üzenetére
Egy szóval? Nagy.
Bővebben? Qrva nagy.
Nincs nagy kezem, nekem 5" bőven jó lenne. A hardver baráti, lassan a Kirin kezdi megközelíteni a Snapdragon szintjét. -
coyote55
őstag
válasz
Atlantisz48 #2160 üzenetére
Időkép.
Regisztrálj az idokep.hu oldalon, és már teheted is ki letöltés után a widgetet, amit úgy állítasz be, ahogy neked jó
Szól, ha zivatar van 30 kilométeres körzetben, szól, ha felhőszakadás miatt riasztás van, szól hőségriasztásnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest