Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
coyote55 #2515 üzenetére
Igen, így van máshol is. Biztonsági okból meg kell adni az ujjlenyomat mellé egy másik feloldást is. Ahogy feljebb írtam, tehát újraindításhoz és ha sokáig nem nyúlsz a telefonhoz. Viszont ezeket nem mindig kellene kérnie.
Szedd le a launcher -t, töröld ki az ujjlenyomatot, indítsd újra a telefont. Aztán add meg újra az ujjlenyomatot. Ha a launcher kavar be, akkor ez megoldja.
Szerk.:
Launcher akkor is bekavarhat, ha nem használod, de fent van a telefonon. Esetleg állítottál rajta valamilyen gesztust, vagy már alapból benne volt.Ezért kellene megpróbálni, amit írtam. Vagy megoldódik, vagy kizárjuk a hibák közül a launcher -t.
-
coyote55
őstag
válasz
coyote55 #2482 üzenetére
Na, megjött az új telefon. Ujjlenyomat érzékelővel, értesítő LED-el, 8.1 Androiddal.
Qrva gyors. A kamera pöpec, az egész cucc 5 kört ver az LG-re. A két telefon között van kb. 1 év, az LG is 8.1-es Androiddal ballag.
Jó vétel volt. Érdekes, a gyári appokat lehet törölni root nélkül.
A P7 kamerája is nagyon jó volt, az LG ebben is alul maradt, ez a ZTE dupla kamerás, próbafelvételt csináltam csak de az szuper. -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2444 üzenetére
[Root nélküli reklám blokkolás. Dns66].
Letöltöd, telepíted, mindent engedélyezel és elindítod.
A Xiaomi bootloader kód lekérhető és ezáltal a root is megy rajtuk.Zeon:
Nem rossz a Note amit linkeltél, veszek egy olyat, ha a P9 bedöglik.
Nem lesz több sima Huawei, mert elegem van a hülyeségükből. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #2432 üzenetére
Nem Mini Pro?
Xiaomi. Büntetlenül nyitható a bootloader, rengeteg gyári és custom rom, nem beszélve a stock droidról.
EUstock-ról garanciával rendelhető. Note 4 egész olcsó (lányomnak tavaly vettem), Note 5 még annál is jobb, de még 60 fölött van.
Hátránya, hogy szolgáltatónál nem hiszem, hogy lenne.Kicsit csalódtam a Huawei-ben, ami az új készülékek árazását és agresszív RAM kezelését illeti.
Ettől persze van olyan, amitől elfog a must have érzés, de a pénztárcámnak nincs kedve hozzáJelenleg használt Xiaomi Mi Max-ban gondolkozom (kéne a még nagyobb kijelző), de abból a 2 a sokkal jobb, viszont 50-60 alatt nincs, legfeljebb a B20 nélküli verzió.
Honor Note 8 meg kb 2db eladó van az országban, 80K körül. -
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2360 üzenetére
A lényeg röviden. Csökkentett mód és a digitális aláírások megkövetelését ki kell kapcsolnod, majd telepítheted a vcom drivert, de azt is manuálisan és ott a bootloadert kell választani. Több erőm nincs leírni, mert lefordulok a székről. Mentem aludni, sok sikert.
Amúgy nekem is tényleg újraindult mindig.
Jó éjszakát! -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2357 üzenetére
Most majdnem mondtam egy cifrát, de viselkednem kell.
Ezzel szívtam 1 napig. Igazad van, de hosszú elmagyarázni. Milyen az op rendszer?Szerk. Ez hiányzik, se nem egyszerű felrakni. [itt egy videó], de ha veírod a keresőbe, hogy MTK vcom driver windows 7 64-bit, több vidót is kidob. Hosszú lenne leírni. Ha felraktad, akkor már jó lesz. Ezzel szivtam én is
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2353 üzenetére
Figyelj, akkor megy az adb rendesen, de a bootloader nem. Van telepítve a gépre MTK bootloader driver?
Ne keverd a 2 típust. Az MTK az baromi hülye, az univerzális telepítő felrakja az adb drivereket, a fastboit parancsokhoz a drivereket, de a bootloader drivert nem. Ezzel szívtam 1x egy egész napot. Így ketesd LG K10 2017 bootloader driver. -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2339 üzenetére
Figyelj, valamit nem értesz szerintem.
Bekapcsolt telefonnál, fájl átviteli vagy mtp módban legyen csatlakoztatva a telefon és jeleznie kell, hogy usb hibakeresés bekapcsolva. Na ha ez kész, akkor Total Commanderben csináld amit írtam. Adb>telefon sorozatszám>power>reboot bootloader. Ezt még nem írtad, hogy csináltad.
A rendszereszközöknél kell olyan hardvernek látszódnia, hogy Android Phone. Van ilyen? -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2328 üzenetére
A fejlesztői menüben USB hibakeresés és oem feloldás engedélyezett? Ha nem, hiába írod be a adb reboot bootloadert.
És ami hiba még!
Nem fastboot reboot bootloader, hanem
adb reboot bootloader
fastboot oem unlock ha ez nem csinál semmit fastboot flashing unlock
fastboot rebootEgyéb!
Ha ez kész, akkor a gépen legyen Total Commander és telepítsd [ezt] a beépülőt.
Csak kattintani kell a Total commanderben a zip-re és megkérdezi szeretnéd-e telepíteni? Nem kell kicsomagolni.
Ezután a hálózat résznél lesz egy adb mappaés azon belül ott lesz a teló sorozatszáma.
Bemész a telefonba, azaz a sorozatszámra és ott a power-re kattintasz, ahol ki tudod választani a reboot recovery, reboot bootloader, stb .... Soha nem használom az adb reboot bootloader parancsot, itt szoktam belépni.
Az usb hibakeresés legyen engedélyezve.
Figyelj a beépülőnél, hogy a megfelelő települjön 32 bites Total Commira a 32-bites, és a 64-bit a 64-bitesre.
Ennyi!
Ha felébredtél, 15 perc múlva készen vagy. -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2323 üzenetére
[Azért ez a Csigusz nem is olyan rossz]
[Itt olvasd]
Ha próbáltad, akkor bocsi. -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2305 üzenetére
Nézd meg már hol vagyok, de hiába lépek be, az kamu. Telefonszámot kér és utána bankkártyát.
Máshol meg csak kamuban van fent, vagy a vírusirtóm blokkolja az oldalt.[ Módosította: philoxenia ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
coyote55 #2232 üzenetére
Van két telefonom
mindkettőre ma jött meg a Google play Szolgálatások és Áruház frissitésAmi sacc per kábé 120 mb volt
Mobilnet volt osztva egyikről a másikra.
Megtehettem volna hogy lementem az apk fájlokat.
De ugye eltérő Android verzió+dpi.Volt kb 250 mb-om reggel
Most van kb 110mb.Értem én hogy kell a frissités...de akkor is.
Mobilnet esetén igazán illene szólni hogy akarod-e a dolgot. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #2219 üzenetére
Tegnap már akartam írni:
Nekem csak mobil netem van, így most kell a 2 működő sim, mert így tudom itthon hagyni a gyerkőknek a mifit.
Mivel mindkét teló 1 simes, az egyikben van a hívható publikus számom. Másikon fut a Reenger, az megy sim nélkül, de az szórja a netet most egy kártyáról (voda 4 gigás ingyen akció, utána telekomos ingyenes adat megy bele)
Egyébként komolyan elgondolkoztam rajta. -
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2075 üzenetére
Igen, de az ilyen zenét nem szeretem.
[Ilyeneket hallgatok. ] -
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #2071 üzenetére
Most már látom a néniket! Tudhatnád, hogy mindig leskelődöm.
[Nézd mit találtam]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #2055 üzenetére
Szerk.
Vagy a kijelzőt.
Ez például.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest