- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem elég volt a beégésből. Hiába jó cucc. Mert amúgy mindenben király. Na meg a ROM -hoz nem lehet nyúlni..
coyote55:
Kell lennie valamilyen beállításnak erre. Nem android betegség. Kódot csak akkor szoktak kérni a telefonok ujjlenyomat beolvasás után, ha újraindítod a telefont. Vagy ha sokáig nem oldod fel. Azt hiszem 24 óra után, de ez felületenként változhat.Meg amúgy launcher -ek szólhatnak még bele. Nekem HTC -n a Nova -val szórakoztatott ezzel...állandóan kódot kért feloldás után.
------
Amúgy ha már feloldás és Samsung...múltkor hogy jártam...
Note 8 -on az ujjlenyomat feloldás mellé minta rajzolást állítottam be. Pár napig nem hasznátam, mert teszteltem egy telefont. Na ekkor jött a móka...elfelejtettem a mintát, ami újraindításkor mindig kell, hiába az ujjam.
Szívás a köbön: Samsung -nál nincs olyan, hogy X alkalommal elütöd a mintát vagy a kódot és tol egy wipe -ot a telefonra. Végtelenségig ütögetheted a rossz kódokat. Végül rájöttem mi volt a minta, de 2 órába telt.
-
edima10
tag
Ez aztán a P7 - Off topik OFF
Sajnos nem tudom működésre bírni.
Telepítettem.
Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > Virtuális billentyűzet > Swype hozzáadása.
Alapértelmezett billentyűzet > Swype kiválasztva.
Újraindítás.
Sajnos nem adja be a billentyűzetet egyik alkalmazásban sem (SMS, Viber, Chrome)
A Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > SwiftKey > beadja a beállításait
A Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > Google hangalapú gépelés > beadja a beállításait
A Beállítások > Rendszer > Nyelv és bevitel > Swype > visszadob a Rendszer menübe.A Beállítások > Alkalmazások és értesítések > Alkalmazások > Huawei Swype > Engedélyek alatt 2 dolog van, alapból egyik sincs engedélyezve: Névjegyek, Telefon. De ha kipipálom, az sem segít.
Mást nem próbáltam, több ötletem nincs.
Van valami tipped, mi a baj? -
edima10
tag
Szia!
Mi mást írhattam volna? BL nyitás és ROM csere problémáimnál mérhetetlen türelemről tettél tanúbizonyságot (Zeon és a többiek is)
Köszönöm, ez hiányzott nekem!
Ennek a telepítéséhez még nincs szükség BL nyitásra, ugye? A P7-nél is csak azért kellett kinyitni, hogy a tuningolt romokat felrakhassam. Nem hinném, hogy ezt a telefont nyitogatni fogom, azt se tudom mi előnyöm származna belőle
Egyébként sajnos csak P20 és nem P20 Pro, de nem panaszkodom, mert ez is nagyon tetszikLátom, közben Coyote már kiigazított
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Csökkentett módban feltelepítettem a drivert, szépen fel is települt, sárga háromszög nélkül.
Csökkentett módban viszont nem megy az adb. Ahogy normál módra váltottam, a sárga háromszög megjelent, és innentől fogva ugyanúgy nem működik a dolog.
Most mit csináljak? Hol tudom kikapcsolni ezt az aláírás-ellenőrzést Win7 Ultimate 64 biten? -
-
coyote55
őstag
Nos, adb reboot bootloader parancsnál a telefon újraindul. Időm sincs begépelni a fastboot parancsokat, mert mire végzek, addigra már bebootolt a telefon.
Sőt, ha kikapcsolt telefont teszek a kábelre, kvázi tölteni, akkor is bekapcsol. Töltő esetén ugyanígy van.
Ilyet még nem láttam, hogy egy telefont ne lehessen kikapcsolt állapotban töltőre rakni, mert bekapcsol!
Ez az LG sajátja, vagy a 7-es Androidé? -
coyote55
őstag
Lófütty van, nem root...
Egyszerűen nem bírom rávenni a telefont a fastboot-üzemmódra.
Az adb devices parancsra válaszol, de a fastboot reboot bootloaderre már csak azt írja ki, "waiting device"
Most találtam egy adb drivercsomagot, felraktam, és próba jön.Két PC is vár rám, azokba is életet kellene lehelni, csak hogy jól érezzem magam, ja és pusziért
-
coyote55
őstag
Köszönöm!
Most már nem állok neki, de holnap megpróbálom.
Csigabiga, most nőttél a szememben! Na nem nagyot, olyan fél centit.Dolgom van, a hardverapróra kell feldobnom pár igazi retro cuccot, amik most kerültek elő: Conner HDD-t meg hasonló Samsungot. Nem tudok normális fotót csinálni, az LG egyszerűen nem alkalmas rá. A méreg megöl, már három különböző programmal próbáltam, de nem az igazi.
-
coyote55
őstag
-
Gabszi.hu
csendes tag
Pont a te véleményedre voltam kíváncsi, azért kérdeztem
A P7-el kapcsolatban egyetértünk, évek óta használom, olyan, mintha új lenne (külsőleg), de van mellette egy Mediapad M3-am, és a nyers erőkülönbség demoralizáló. Ha a P7 testbe kerülhetne nagyobb teljesítmény, sose akarnék másik telót.
-
coyote55
őstag
Álom, álom, de jól hangzik: " ne mi legyünk a készülékért, hanem az legyen értünk."
Miután a kapitalizmus mozgatórugója a fogyasztás, a cégek érdeke az, hogy ne javíts, vegyél újat.
A "betervezett elavulásról" most ne is beszéljünk.
Az Android rohamtempóban vált fő verziókat, pedig a ficsörlistát elnézve erre semmi ok nincs. -
coyote55
őstag
OK, OK!
A kérdés az, látsz-e valami esélyt arra, hogy fel tudjuk tenni? Részemről nem bánnám, mert ez a Broadcomm sérülékenység nem tréfadolog.
Egyébként megesküdtem volna akármire, hogy te a frissítés egészére gondoltál.
Bocsánat, nem akartalak a szokott vérszíváson kívül megsérteni.
Segítsek a dilibogyódat megkeresni? -
coyote55
őstag
Azt a leborult szivarvégét!
Erősen gondolkodom, megéri-e megcsináltatni?
Végülis van másik telefonom, bár néha kedvem lenne falhoz vágni...
Borzasztóan hiányzik a root, mert a reklámok már kiborítanak, és nincs olyan Adblock, ami megy root nélkül.
Nem megy a Titanium sem, ha valami mentett apk kell, akkor a Huaweien futó Titaniummal kihalászom, telepítem, majd Appsaver-el csinálok apk-t, amit Bt-n átküldök az LG-re.
Jó játék... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest