- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
válasz
noezmegmi #10152 üzenetére
A letolto ikonra kattintva tolti le a telefonra-gepre az adott verzioju apk-t.
dragonfx: A tcx export meg az edzes adatait tartalmazza, amit utana feltolthetsz a szamodra szimpatikus oldalra, hogy ott tovabb elemezd, vagy elteszed emlekbe a tobb szaz korabbi edzes file melle, hogy amikor oreg leszel es iszonyu tapasztalt, nosztalgiazhass, hogy regen 4:30 km/perces tempoval futottad le az 5 km-t egy borus oszi reggelen. A kaloria szamlalas mindig vicc, inkabb becsles mint hasznalhato info. Minden program maskepp szamolja, van par modszer. De tokmindegy, mert pontosan lehetetlen kiszamolni.
-
powerwade
senior tag
válasz
noezmegmi #10144 üzenetére
Leszeded meg1x a Telegram csatornajukrol.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
noezmegmi #10123 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, utaltam rá, hogy én már minden ingyenes és fizetős alkalmazást kipróbáltam a több mint egy év alatt, és az Amazfit Masternél maradtam, minden szempontot figyelembe véve nekem az vált be legjobban.
Ha értesítés jön, futólag azért jó rápillantani, aztán természetesen úgy is a telefonon foglalkozunk vele később. Nekem mutatja a kinti hőmérsékletet is, nem létszükség, de néha jó rápillantani.
Amit még használok, a lépésszámláló és az alvásfigyelő, sportolásra én nem használom. -
szebe
addikt
válasz
noezmegmi #10116 üzenetére
Mennyit ment a GPS?
A GPS (és a pulzusmérés) meríti leginkább az akksit. Ha ezek nem 1-2 óra GPS használat utáni adatok, akkor szvsz normális.
(#10115) Tiger.
Hogy érted, hogy miben segít? A MiFit-tel úgy nem volt bajom, hogy rendesen jöttek az értesítések, üzenetek, hívószám (és kontakt) kijelzés. Az AmazTools-ról meg igény esetén custom wf, gpx export, illetve ha szeretsz morzézni, akkor távkioldó/flashlight/zenevezérlés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest