- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Úgy hozta a sors hogy valami rákfenéje lett és letöröltem majd újra letöltöttem és már lehet magyar nyelvet is hozzáadni. :-)
-
OldAkita
aktív tag
Azt még túl lehet élni hogy nem magyar, de a guta tud megütni hogy nem tölti le az ncore-ról a file-t, nem tudok belépni egyes weblapokra hogy kommentet tegyek. Ennek ellenére szeretem és szinte csak ezt használom :-)
-
OldAkita
aktív tag
Én használgatom és 8GB RAM mellett nem érdekel mennyi memóriát eszik. Az angol nyelv se számít, mert semmit nem állítgattam még rajta
Működik és kész. Azonban ma szerettem volna az Index fórumán hozzászólni és a frissen regisztrált adataimmal se engedett belépni. Végül kénytelen voltam a Chrome-al belépni. Biztos vagyok benne hogy ez nem azért van mert a böngésző szar, hanem mert fel kellen oldani valami védelmet. Szóval emiatt nem haragszom rá.
Azonban szintén van egy bosszantó jelensége, amikor egy torrent file-t akarok letölteni vele. A többi böngésző letölti ahova be van állítva. Ez meg nem a file nevét tölti hanem egy torrent.? filet akar. Tuti ezt is be lehet állítani, már ha valaki tud angolul és veszi a fáradtságot a kitanulásásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Macrodroid
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest