- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Bankkártya adatot miért nem szinkronizálja az eszközök között? "Összes" szinkronizálása van bekapcsolva, a pc-n hozzá adtam a kártyát, de a mobilon nem jelenik meg. Persze hozzá tudnám adni kézzel, de legalább tesztelem mennyire hatékony a szinkron. Jelenleg nem tűnik hibátlannak...
Már eleve ott a bibi, hogy nem importálta a chrome-ból. -
-
v.attis
őstag
Sziasztok.
Androidra feltettem próbára a Brave-et és nagyon biztató, de nem értem a koncepciót.
A Google termékei nagyon jók abból a szempontból, hogy mindent látok telefonon és 2 pc-n, minden szinkronizál mindig, ezen felül eszköz csere esetén is minden ott van az új készüléken is.
De hogy van ez a Brave esetében?
Kapásból nem találok olyan opciót androidon, hogy importáljam a Chrome könyvjelzőket...Valamint munkára is használok minden eszközt. Használok kormányzati (ügyfélkapus) oldalakat, energia szolgáltató oldalakat-fiókokat, napelem rendszerek távelérését... Ezek is használhatók bátran?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest