- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
tomi319 #1469 üzenetére
Jó, nagyon sok kód van benne, könnyen tanítható is, nem is néz ki rosszul, makrózható, bár azt én nem próbáltam, egyetlen bajom van vele, hogy ami a navigáló gombok mellett van Exit gomb, az csak akkor viselkedik Exit-ként, ha valamilyen előre beprogramozott készülék utasításkészletét használom. Tanítani viszont nem lehet rá, mert a távirányító saját menüjében is Exit-ként működik, de ezt mondjuk írja is a használatija. Nekem viszont két olyan készülékem is van, amit tanítani kellene (T-home iptv táv, és Xbox táv) ahol fontos lenne, hogy menjen az Exit funkció is.
Ha kell valakinek 1000-ért odaadom, gyakorlatilag használatlan, dobozában, leírásokkal, tokkal vonóval. -
Zsolti23
tag
válasz
tomi319 #1460 üzenetére
Hali winfost használok.
A mikrókapcsolók megvoltak a lejátszón igazából csak vezetéket forrasztottam rá amit egy régi házból szedtem ki. Az a baj az atomos alaplappal hogy a full hd film alatt megizzad rendesen ami még nem is lenne baj csak egy olyan valamire való lap kb. 40. Nekem meg volt itthon minden elfekvőben csak alaplap kellett. -
Zsolti23
tag
válasz
tomi319 #1456 üzenetére
Szia
első nekifutásnak én is atomban gondolkodtam csak azzal nem lehet a fullhd filmet rendesen nézni akadás mentesen így maradt ez de nem bántam meg. Ha te is abban gondolkodsz akkor ezt a lapot vedd meg valami kétmagos procival. Igazából divx-et tudok a házimozin is nézni. Arra be se kapcsolom a gépet csak rátolom egy cd-re a filmet azt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest